- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Size ne Allah aşkına?
Annesi değilsiniz babası değilsiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman herkees baskasinin sirtindan gecinsin olurmu oyle. Benim esim maasini bana veriyor. Ordan tek kurus boşa harcamiyorum. Cunku yazik alin teri var diyorum. Kayniniz masallah..
Yok yani zaten çok saçma davranış.anlamsız.ya düşündükleri bişey var ya da çekmiyorlar kötü olmak için bahane arıyorlar gibi
Size ne Allah aşkına?
boşver ne aldıracan yaa ..iyi niyetinizi kullanmaya müsade etmeyin..
eltin doğursun doğurmasın ilğilenme bunlar yüz verdikçe astar isterler..
önemseme sakın ..arada kalma kapını kapat gereksiz insanlara..
rabbim sana da en kısa zamanda bir melek versin ..
Sorma canım geçende eşim bir iş buldu buna git başvur diyor yok benim eve yakın olmasın benim çalıştığımı görmesin akrabalar dedi . Tabii millete hava bastı zamanında ondan korkuyor. Aman iyi ki benim eşim çalışkan .
Niye bu kadar ilgi beklenir anlamış değilim ben haber bile vermedim bu kadar abartmaya gerek yok bişeyleri kaldı ki senin sürekli gözüne sokması doğru değil inşallah en kısa zamanda olur seninde sen hiç üzme kendini
Ben anlamadım siz mi hamile kalamıyosunuz yoksa eltiniz 4 yıl sonunda mı hamile kaldı da bu kadar buldumcu oldu
Bu ne yaaaaa görgüsüzlük yaptıkları...sakın onlarin kayınvalidenuz ve babanizla aranizi acmalarina izin vermeyin yorum filan yapmayın bence
Oy Allahım.
Eltinin hamileliği neden seni heyecanlandırsın ki.
Valla insanlar kafayı yemiş.
Hamile kalınca ne oluyor ben anlamıyorum ben de hamile kaldım düşükle sonlandı ama hiç triplere girmedim.
Havadan sudan bahsederken insanlra söyledim hamile olduğumu.
Aman ya. Kimliksizlik.
Şimdi okudum konuyu. Ya size nasıl böyle davranır. Arkadaşım hamile kalamıyodu tedavi oluyodu ben hamileliğimi kaç ay sakladım üzülmesin diye. Hiç mi saygısı yok. Sizde bu kadar olgun davranmayın bence kendi durumunuzu öne sürün çekilin. İlerde çocuğunuz olduğunda da hep siz ve çocuğunuz ezilir. Lütfen bunu yapmayın kendinize kimle ne derdi varsa kendi halletsin
Offf bu eltilerden gina geldi bana,aynisi bendede var malesef hatta varlar!!