Ben bıktım.

Ben eltime yeri geliyor cok kiziyorum yeri geliyor cok üzülüyorum sevgiliyken ve nisanliyken yedigi dayaklari sayamadim bile buna ragmen evlendi.. Evlenme hayatini mahfetme dedik kiskaniyosunuz bizi dedi..

Bende karismadim sonra biraktim iyice.

Şimdi ben kendimi dusunuyorum evimde huzurluyum mutluyum hamile olsam baskasi ne demis ne yapmiş umrumda olmaz ama bu takiyor.

Çok sasirdim inanmiyorum nasil insanlar var ya

Evet kaynimda o sekilde umrunda degil allah ne guzel sey vermis onlara ama degerini bilmiyrlar calismasa da alir parasini evde yatar..

Sizin kayniniz gbi peki eltiniz ne durumda ?

Basiniz sagolsun
Herkes kendi kismetini yer ama insan ister istemez uzuluyor. Onlar sevgiliydi ben cocuk icin ugrasiyordum. Nisanlandilar hala cocuk icin ugrasiyorum.. evlendiler ben hala cocuk icin ugrasiyorum dile kolay 4.5 sene.

Canim ben 3 aydir gorusmuyorum zaten. Bi gecen gun gordum ayakustu o kadar ondada bebegine aldigi seyleri falan anlatti. Daha be kadar mesafe koyayim

Kaynanam herşeyin farkinda ona da anne x iyi degil biraz agladi bugun cok içerledim acaba bu aralar biraz fazlami arasanz sorsaniz dedim.

O da konuda anlattigim seyleri soyledi.

Bakin evet heyecan cok farkli brsey ama sonucta onemli olan senin heyecanini kocanin paylasmasi. Kocan seni simartir kocan seni çeker kocan alttan alir kocanarar sorar o sana yeter. Ama bu ne istiyot anlam veremiyorum. Diyorki hastaneye tek basima gidiyorum. Kaynanamda diyorki kizim oglumunda hakki bebegini gormek bana kocamla gidecem diyor kaynimda gitmeyince tek gidiyormuş...

Yani aslinda tek sorun kocasi ama o bunun farkinda degil. Kaynim kendi ilgi gostermekten bikmis eltim faha fazlasini istiyor diye bize bagirip cagiriyor biraz heyecanlanin diye.

Bazen beni oyle aglatiyorlar ki cigerim yerinden cikarcasina agliyorum eger bilerek yapiyolarsa allahlarindan bulsunlar diyorum sonra geri aliyorum lafimi diyorumki bende kotu olacam ama beceremiyorum lanet olsun..

Beni cok uzdu soyledigi laflarla cocugumuz olmadigini yuzumuze vurdu sizin olmuyor diye kaynanamgil soguklar dedi. Ama ben yine o agladi diye onu teselli ettim. Keske kotu olsam ya keske kotu olabilsem

Bebek arabasi var beşigi var oda yapmicam dedi bunlar alindi.. bebegin herseyi 5.ayinda hazirdi beşigi 6.ayda alindi...

O size yapmıyorlar etmiyorlar dediğinde söyle sende canım bak böyle böyle yapıyorlar neden haksızlık ediyorsun diye..

Ben ariyorlar soruyorlar seni neden oyle soyluyorsun dedigimde ogullari kizdi onlara ondan arayip soruyorlar ben içlerinden gelerek arasinlar sorsunlar istiyorum dedi..

Ve kaynanamla eltim hergun olmasada 2 gunde bir mutlaka gorusurler.

Bizde hamile kaldık dogurduk bu nedir ya..ama böyleleri de kıymetli olur..siz hiç umurramayan banane bana mı doguruyon ben neden heyecanlanayim diyin .

Ya nerdeyse benzer bir durum bizde de var inan kisilikler o kadar yakin ki insan cildiryor....benm eltimin 2 cocugu var kicik 2 aylik ve ben de hamileyim 6 aylik ayni zamanda calisiyorum da hemde yogun bir iste, ama inan ilk hamileligim olmasina ragmen kimseye kapris yapmiyorum ilgi beklemiyorum yemek yapamiyorum cogu zaman yorgunluktan disardan yeriz falan sadece esimedr nazim ama gel gor ki eltimin hamilelignden tutunda lohisaligina kadat hep ilgi bekliyor hamileliginde kandrmaya calismisti farkli bir konuda soguk davrandim kizdim sonra agladi falan ben hamileyim sen ilgilenmiyorsun diye ben de dedim yuzune boyle boyle yaptin diye o da yok yanlis anladin faln dedi beyse dedim ama yemedim tabi....simdi cocuktan sonra laf sokup duruyor yok 2 cocukla cok zorlaniyorum esim yardi ediyor baska kimse yok deyip duruyor ama kv surekli onda yemek yapip goturur cocukla ilgilenir kaynim zaten ayni sizinki gibi aksama kadar ise gitmez esim tek calisir ama bebkten once de boyleydi....ama hanmefendi hala benden de bekliyor ya 6 aylik hamileyim isten eve kedimi zor atiyorum esimden baska kimseden birsey istemiyorum hatun hala benden bekliyor ben de gitmiyorum duymamazliktan geliyorum firsat buldukca arkadaslarimla cikip instaya foto atiyorum sinir ediyr beni

ilgi ilgi ilgi.... nedir bu ilgi dedikleri şey ya? vallahi hiç anlamadım, herhalde eve gelince alkışlayın falan mı istiyor nedir? karnını mı öpün istiyor? ilgi nedir ya? bu ne ya? valla ben burada daraldım, hiç duymadım görmedim böyle bir şeyi. maddi durumları yetersizse desteklersiniz biraz, ama siz ne anasısınız ne kardeşi ne babası, herkesin işi gücü var, her gün her gün yemek mi taşıyacaksınız, evini mi temizleyeceksiniz, bu mu ilgi dedikleri şey? ben olsam eğer çok gariban bir durumda değilse, vicdanımın elverdiği ölçüde bunlarla ne konuşurdum ne görüşürdüm. eşiniz çok seviyorsa kardeşini, ayda yılda bir alırsınız eve, onun dışında sadece dışarıda lokantada çay bahçesinde falan görüşürdüm, onda da eltiyle başbaşa kalmamak için kuzen arkadaş artık ne varsa toplardım...

ya ben çok kıl oluyorum su kadına.
Eski konularınızı da biliyorum.
Besik falan sakin ha sakin almayın.
Dogumuna falan annenize gitme sansiniz var mi
Bi de yalan sallarsiniz annemin tansiyonu çıkmış ühuhüh diye. Hic onlarla o hengame de muhatap olup kendinizi daha fazla kahretmeyin.

Offf benim eltim olsa gırtlağını sıkmıştım
Sizde ne diye araya girip arıyorsunuz aman bulaşmayın ne hali varsa görsun .
Sanki padişah doğuruyor sultanım .
Bizde hamilelik geçirdik ama böyle şeyler yapmadık .

Öncelikle o ne söylerse söylesin kaynananıza falan böyle söylüyor düşünüyor demeyin araya girmeyin. Sizi ilgilenmemenzle suçluyorsa ne yapabiliriz doğmayan çocuğa diyebilirsiniz ya da kaynanam falan ilgilenmiyor derse sayın işte yemeğini yapıyor ya yardım ediyor ya falan diye umursamayın.

Sanki kendi hamile kalmış
Allah dilemeseydi olurmuydu acaba
bende sinir oluyorum hamile olup bebeği doğup niye sevmiyorsun niye sormuyorsun diyenleri
yahu senin çocuğun zorundaymıyım ya
sizde bence hiç uğraşmayın
Annesi babası kardeşi göstersin ilgiyi birinci derece akraba bile kasmıyor
sizi üzmek için gözünüze sokuyorlar
Umarım imtihan olmazlar
Allah sizede en güzel kısa hayırlı zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…