- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Eltinin derdi belli aslında. Kendi ailesi ilgilenmiyor diye hıncını sizlerden çıkarmaya çalışıyor.
Yerinde olsam sessiz kalırım elti kişisine.
Kv ye de söyle sizden değil ailesinden kaynaklı diye.
Ayrıca kaynın olacak zaten tokat filan atıyormuş baya mutsuz bir kadın bu elti. Üzüldüm onun için.
Aynen size katılıyorum. Benim bir kaynım var iki çocuğu var çalışmaz etmez anca para yer ailesini sömürür yetmez kayınailesini sömürür. Geçen geldiğinde dedi ki siz kuş besliyorsunuz ondan mı olmuyor acaba çocuğunuz kuş dua edermiş ben tek olayım çocukları olmasın diye. Ben bu kadar kötüniyetli olmasına anlam veremedim. Umarım çocuklarından çıkmaz dedim sadece içimden....
Bence kendini iyice geri cekmelisiniz ben olsam görüşmem bir günde lafı gelirse soylerim benim kendi derdim bana yetiyor birde başkasını cekemem karısımıyım kocasımıyım nazını eyleyeyim.Allah aşkına onların bebeği oluyor sizin üzüldügünüzü görmüyorlar umurlarında bile değilsin de niye bize heyecanlanmiyorsunuz diye trip at.O kaynının ağzına tuvalet terligiyle vurasım geldi.Bosver uzak dur bence bunlardan her söz gelir sonra siz daha çok kırılırsınız Allah size de sağlıklı bir bebiş nasip etsin vakti geldiğinde.Bak ben ilk bebeğime ikinci ayda hamile kaldım ama ikincisinde 8 sene bekledim olmadi gitmedigim doktor kalmadı babam vefat ettikten 3 gun sonra acımdan rahatsizlaninca hastanede hamile olduğunu öğrendim ne acı ki babamın görmeye ömrü yetmedi hep ikinci torun istedi. Allah sağlıklı bir bebis sana da verir zamanı gelince kocaman öptüm.
uzak durmaya devam et de böyle değil. şu an sizi kullanmaya çalışıyor ve kullanıyor da.
ya hu bizde hamile olduk. oğluma bir çöp istemedim kimseden. sadece bir kez banyoda ağladım. kimse heyecanlı değil bir çöp gelmedi diye.
yani bir patik alsa annem sevinirdim. ona da pişman oldum sonra. sonuçta benim çocuğum ve ben yapmalıyım diye düşündüm.
son olarak gidip kv ve kp e ilişkileri hakkında yorum yapma. senlik bir şey değil. sevmiyorlarsa sevmiyorlar
eltiniz ilgisiz bir ailede büyüdüğünden kaynaklaniyor.
ilgi görmediği için kaynanasindan ilgi istiyo daha çok..
yetinemiyo olmuyor annesinden istediği göremediği için hırçınlaşmış bu hamilelik hormonu tavana yapışmış..
siz elinden gelenden daha fazlasini yapmışsınız.
kaynin da eltinin psikolojisinden etkilendiği için oda hırçın olmuş. ne bilim. herşey eltinden kaynakli bence.
seni istanbullu gelin süreyyaya benzettim eltini de ipege..
allah senin o güzel gönülden en kısa zamanda hamile kalmaya nasip etsin inşallah
Niye araya giriyorsunuz ? Kv.nizi bunun için aramissiniz.
Değmez. Uzak durmalisiniz.
Bir arkadaş yazmış gerçektende bunların derdi=para.Yani istiyolar ki kv kp bebek odası bebek arabası vs alsın.Siz de söyle pahalı bir şeyler alın ki ilgilendiğinizi(!) anlasınlar.Ne öyle kur kuruya sevindim ettim diyosunuz!
O size yapmıyorlar etmiyorlar dediğinde söyle sende canım bak böyle böyle yapıyorlar neden haksızlık ediyorsun diye..
bebeği sömürü malzemesi yapmışlar.
yazık..
ben olsam iletişimi keserim..
Bizde hamile kaldık dogurduk bu nedir ya..ama böyleleri de kıymetli olur..siz hiç umurramayan banane bana mı doguruyon ben neden heyecanlanayim diyin .Iyi geceler kizlar bilen bilir sorunlu eltim kaynim var. Hamile oldugundan ve 4.5 senedir hamile kalamamamdan bahsetmistim bu kizin dunyasinin hamilelik oldugu ve surekli bunu bahsetmesinden de...
Neyse kaynanamla kayinbabam dunya tatlisi insanlar çok severim sukurki onlarda beni severler.
Ama zamaninda eltim kayinbabami tehdit ettigi icin kayinbabam eltimi pek sevmez bunu da her firsaatta hareketlerine yansitir.
Bu eltim hamile kaldigi gunden bugune hep ayni dertle kapimi caliyor.. Sorunlari şu şekilde..
Kaynanamla kayinbabam heyecanlanmiyormuş..
Hicbirsey yapmiyorlarmis
Onlara gitmiyorlarmis
Ilgisizlermiş
Torunumuz oluyor diye sevinmiyorlarmiş..
Arayip biseye ihtiyacin varmi diye sormuyorlarmis..
Cok sorumsuzlarmiş..
Kaynanam her firsatta cagirir Tek kalmasin diye elinden geleni yapar kahvalti hazirlar yemegini yapar.. sirf hamile diye klima alindi..
Ve her firsatta kaynim annesine bagirir ilgisizsiniz bizim cocugumuz oluyo hicbiriniz heyecanlanmiyosunuz diye..
Kaynim her firsatta bize laf sokar bizim bebegimiz olacak hic heyecanlanmiyosunuz , ilgilenmiyosunuz diye. Kendisi karisini hamile halde tokatlar , eve veya arkadasina birakip arkadaslariyla disari cikar..
Bende zamaninda sizinfe tavsiyeleriniz uzerine uzak durmaya baslamistim bu kizdan cunku benimde psikolojimi bozuyor. Kizla asla sohbet edilmiyor. Varsa yoksa kocasi ve bebegi... bende zaten iyi degilim kafam kaldirmiyor..
Zamaninda yine de gidip kayinbabamla konustum boyle boyle dusunuyorlar diye. Ama o da oglundan sikayetci ( ise gitmediginden ve benim esimin onlarin ayagina para goturdugunden, ise gitmedigi halde eltimin cani balik istiyor diye balik goturdugunden bahsetmistim ) birde evleri cok yakin olmasina ragmen esimi arayip bizi eve birak demelerinden de rahatsiz olmustum...
Dun kaynimdan serzeniste bulundugu bir mesaj geldi. O bizim bebegimiz neden hicbirsey yapmiyorsunuz ben sie boyle yapmam diye..
Bu arada bebege 3 takim 1 hastane ciikisi 2 battaniye 2 patik aldim... hatta besik istediler onu da aliyordum.
Sonra kaynanami aradim anne hormonlardan baya duygusal sanirm biraz daha ilgi gosterin dedim..
Bana ' daha ne yapayim kizim anlamiyorum bizden ne istiyor artik kafayi yicem bizde hamile kaldik hic boyle olmadik hastaneye birlikte gidiyoruz kahvaltisini hazirliyorum tek kalmasin diye elimden geleni yapiyorum ariyorum soruyorum bebege esya aliyorum kalkmasin yorulmasin diye ben yapiyorum cani bisey istediginde yine ben yapiyorum diye aglamaya basladi..
Şimdi kizlar 8 aydir ayni konu ben gercekten biktim artik bu durumda ne yapabilirim hep ayni konular kabul etmiyorum yine geliyor psikolojim altust oldu
Not: Eltimi kendi anasi babasi aramiyormus biseye ihtiyacin varmi diye.. 8 aydir 1 kez sormuslar bunu da kendi agiziyla soyledi.
Bizde hamile kaldık dogurduk bu nedir ya..ama böyleleri de kıymetli olur..siz hiç umurramayan banane bana mı doguruyon ben neden heyecanlanayim diyin .
Üstünü çizmek kolay olmuyor malesef. Çünkü görünüşte hicbir problem yok gbi gozukuyor ama buz daginin gorunmeyen yüzü cok farkli..
Iste eltim onu gormuyor anlatmaya calisiyorum anlamiyor..
Dogumuna da 8 aydir aramayan kimseyi istemiyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?