Ben bi haltlar yedim ama..

Mesleği ve mesleğinin içindeki küçük bir grup. Şey gibi düşünün öğretmen ve bir lisenin fizik zümresi gibi gibi...
Matematik öğretmeniyim x ve y olunca altında başka şeyler aradım galiba
Konuya gelecek olursam da önemsemiş olsa uzatırdı konuşmayı yada engellemez yazma falan diye naz yapardı. Hayatımda biri var demiş uzatmamış, sizde hayatınızdan çıkarıp önünüze bakın derim o yüzden.

Sızı iki dk ıcınde engellediğine göre gulen emojı koyup sızı merak etmemıştir sızı dusunmuyodur.
Engelledi cunku, onun ıcın bir kayıp degilsiniz

Kısa kesmek isteyen adam evde tek mi olduğumu, ailemin nerede olduğunu, ne rüya gördüğümü sormaz bence.
adam arkadaşça cevap vermiş baştan sonra balmış siz eski defterleri açıuopsunuz hayatımda biri var demiş ve engellemiş sizi.Çok basit sizinle bir ilgisi kalmamış.Ayrıca burada atıp tutanlar nerde acaba merak ettim.Hayatımda birisi var demiş adam bence artık salça olmaman lazım,diğer kız ile empati kurup.

şimdi niye mesleğini yazmaktan çekindin ? bütün kk biliyor ya zaten..
neyse sanırım son 4 konuna da yaptığım yorumu yapayım zira değişen bir şey yok.
çocukla çocuk olma...

sıradan ve arkadaşça konuşmaya çalışmış. sonra sizin kıskandırma veya intikam peşinde olduğunuzu düşünmüş. işin tadı kaçacak ve muhtemelen hayatındaki kişiye mahcup olacak diye engellemiş. hepsi bu.

Napıcaksın herifin ne düşündüğünü ki.. Gurur yap azcık düşünmeye bile tenezzül etme. Herif sana önce hava sonra engel basmış.Resmen karaktersiz.Karakteri bu olan birine öfkeden kudurur adını bilr unuturdum sonrasında.Ne hali varsa görsün ayol

Tahmin ettiğim uyeyseniz adam polis ama grubu çözemedim. Açık yazarsanız sorularınızın cevabını verecek üyeler çıkacaktır. Böyle çok saçma bir hal aldı konu.

Vay paşa ya bak sen bencil bu ya. Ama suç sende. Sayende uçmuş bulutların üstünde geziyor

Hiçbir şey düşünmemiştir, bir şey hissetmediği birisi için ne düşünecek? En fazla kız hala beni unutamamış ehehe diye eğlenmiş, havaya girmiştir. Yolunuza bakın, eski sevgiliniz yoluna bakıyor gördüğünüz üzere engellemiş gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…