Ben bi haltlar yedim ama..

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar herkese,

Hayatımda birisi vardı. Saçma sapan bir şekilde ayrılmıştık. Tekrar bir araya gelme dönemi oldu, sonra ikimizde bir şey demeden sessizliğe büründük. Açıkçası ben de artık onu seviyor muydum, emin değildim. Kafamda soru işaretleri ile ortada dolanıyordum. Çünkü ne ondan emindim ne de kendimden.

Neyse efendime söyleyeyim, bu gece bir kabus gördüm. Uyandım. Dedim şu çocuğa bir yazayım. Uyanık mısın falan fıstık diye başladık. Bu da tek misin, yeni evinde misin bazen ailenle kalıyordun ya, ne kabus gördün falan filan diye sordu. Sonra kendimce yem atıcı bir şey dedim, o da hayatımda biri var dedi. Ben de biz birlikteyken de vardı dedim, o da ben öyle biri değilim gibi gibi erkek klişelerine sığındı.

Gece gece egoma yenik düştüm maalesef. Onun mesleğini buraya yazmak istemiyorum, ama çeşitli grupları oluyor kendi aralarında ve gruplarının da bir ismi, bu gruplarda hepsi en azından isim olarak birbirini biliyor.. Mesleği xx olsun, gruplarını yy.
'Ben de zaten bir aydır bir xx ile görüşüyordum, senin ile ilgili düşüncelerim kararsızdı ondan yazdım' dedim, 'Benim sana yakıştıramadıklarımı sen kendine yakıştırıp yaptın. Birlikte olduktan sonra değiştin. Neyse en azından her YY üyesi böyle değil' yazdım.
O da 'YYli olmak ayrıcalıktır :) hoşçakal' deyip engelledi.

Normalde benim onun YY'den olduğunu bilmemem lazım. Çünkü söylememişti. Daha öncede normalde o söylemese asla bilmeyeceği bir şeyi söylemiştim, o an işiyle alakalı. O da 'Kimlerle konuşuyorsun merak ediyorum' demişti.

Biliyorum yaptığım yanlış. Anlık olarak egoma yenik düştüm. Sabah salim kafayla yapmayacağım bir şey. Yine de merak ediyorum. Sizce son dediğimle ne hissetti, düşündü? Onların gruptan biriyle olduğumu düşünüp kim olduğunu merak etmiş midir? Ve neden engelledi?

Bunların cevabı size ne kazandıracak? Hakkınızda merak ettiği bir şeyler olsa, kiminle konuştuğunuzu, onun YY üyesi olduğunu nereden öğrendiğinizi merak etse mesela, ağzınızdan laf almaya çalışırdı. Öyle bir çabanın ç'si yok. Adam kısa kesmiş, engellemiş. Yani zere merak etmemiş, muhabbetiniz de saçma gelmiş. Bir de hayatımda biri var demiş adam, o zaman bu muhabbet neden devam etsin ki zaten? Sonuçta konuşma amacınız arkadaşlık değilmiş.

Vaktim var uykum yok diye okudum da bu xxxx yyyy falan benim için havada kaldı, hem finalde sorduğun soru için de o detaylar gereksizmiş ayıptır söylemesi bence kiminle olduğunu merak etmedi etmiyor, seni engelledi çünkü onun hayatında biri var, sen de yazmışsın zaten benim hayatımda da biri var diye. Demek ki ex exde kalsın dedi bastı engeli hoop şıpıdık diye, tüm olay bu bence

Kısa kesmek isteyen adam evde tek mi olduğumu, ailemin nerede olduğunu, ne rüya gördüğümü sormaz bence.

Kısa kesmek isteyen adam evde tek mi olduğumu, ailemin nerede olduğunu, ne rüya gördüğümü sormaz bence.
Adam gündelik mevzular konuşmuş. Gecenin bir vakti bana da biri yazsa, hayırdır rüyanda mı gördüm derim yani. Siz geçmişe ve özel ilişkinize giriş yapınca kısa kesip, engellemiş. Buradan çıkacak sonuç, sizinle o tür muhabbetlere girmek istemediğidir. Ama sanırım siz buradan daha gizemli, heyecanlı bir sonuç çıkmasını bekliyordunuz.

İlk konuyu okuyanlardanım. Xx ve yy derken neyi kastettiğinizi anlamadım o sebeple yorum yazmamıştım.

Simdi yorumları okudum az çok ama yine anlamadım, bu xx yy olayını.

Ama adam sizi merak etse engellemezdi, uğraşmak istememiş. Siz de boşverin derim o yüzden.

İlk konuyu okuyanlardanım. Xx ve yy derken neyi kastettiğinizi anlamadım o sebeple yorum yazmamıştım.

Simdi yorumları okudum az çok ama yine anlamadım, bu xx yy olayını.
Mesleği ve mesleğinin içindeki küçük bir grup. Şey gibi düşünün öğretmen ve bir lisenin fizik zümresi gibi gibi...

Tamam iste madem durum bu gece gece ne diye böyle adi bir adama yazıyorsunuz?
Silin atın kafanızdan birde ona sizi engelleme fırsatı vermişsiniz..degdimi şimdi?
Haklısın, sadece tamamen emin olmak istedim. Günün normal bir saati olsa kesinlikle yapmazdım.

Sonra kendimce yem atıcı bir şey dedim, o da hayatımda biri var dedi. Ben de biz birlikteyken de vardı dedim, o da ben öyle biri değilim gibi gibi erkek klişelerine sığındı.

hıı hıı
Zaten yaptığımın asilce bir şey olduğunu savunmuyorum. Birlikteyken biz, başkalarıyla görüştüğünü düşündüm ve düşünüyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…