- 30 Eylül 2020
- 21
- 9
- 1
- 40
- Konu Sahibi Serpilyaren2018
-
Çok konuştuk ama sadece lafta kalan seylerEşinizle konuştunuz mu bu durumu ?
İstek arttırıcı kullandık bi kaç kere snra kullanmak istemedi korktu kalp ten gidicem diye terepiste bir kere zorla götürdüm onlara ne konuştukları anlamadı bidaha gitmedi napam bilemiyorum.nisan ayından beri ful evde ve bikere bile yanasmayin bazen supeleniyorum acaba farklı şeylerden mi hoşlanıyor diyeİstek arttırıcılar var, terapiste gidin
Farklı seyler derken, suphelendıgın bısey var mı veya yakaladığın?İstek arttırıcı kullandık bi kaç kere snra kullanmak istemedi korktu kalp ten gidicem diye terepiste bir kere zorla götürdüm onlara ne konuştukları anlamadı bidaha gitmedi napam bilemiyorum.nisan ayından beri ful evde ve bikere bile yanasmayin bazen supeleniyorum acaba farklı şeylerden mi hoşlanıyor diye
Defalarca konustum konuştuk yeri geldi kavgalar ettik doktora gittik bana ne konuştuğunu hiç anlamıyorum ki ama doktor bana sizi annesine benzetiyor değişik lik yapın her şeyde dedi yaptım baştan aşağı kendimi yeniledim ama durum aynı adam samanBence karşılıklı oturup konuşmanız gereken bir konu ortak yol bulup bir terapi veya tedavi gerekiyorsa olması lazım, madem ki sevgisinden eminsiniz yapar o zaman tek başına savaşılmaz emin olun. İnşallah tez zamanda bir çözüme ulaşır çok önemli bir konu çünkü
Aa burda biri yazmıştı bi sendrom varmış madonna fahişe sendromu adı. Annesine benzetiyor deyince o geldi aklımaDefalarca konustum konuştuk yeri geldi kavgalar ettik doktora gittik bana ne konuştuğunu hiç anlamıyorum ki ama doktor bana sizi annesine benzetiyor değişik lik yapın her şeyde dedi yaptım baştan aşağı kendimi yeniledim ama durum aynı adam saman
Annesine benzetiyor derken, yani annesi sağ mı neden öyle birşey olurki anlamadım eşiniz annesine mi çok düşkün yadaDefalarca konustum konuştuk yeri geldi kavgalar ettik doktora gittik bana ne konuştuğunu hiç anlamıyorum ki ama doktor bana sizi annesine benzetiyor değişik lik yapın her şeyde dedi yaptım baştan aşağı kendimi yeniledim ama durum aynı adam saman
Anaç yaklasimimdan dolayiymis hani söyle giy üşüme uyu erken kalkiyn deriz ya o gibi doktor dedikten snra kestim her şeyi ama yine de düzelme yokAnnesine benzetiyor derken, yani annesi sağ mı neden öyle birşey olurki anlamadım eşiniz annesine mi çok düşkün yada
Alla alla acaba ne ki o yani sonuçta bi hastalıkta esimdeki ama neAa burda biri yazmıştı bi sendrom varmış madonna fahişe sendromu adı. Annesine benzetiyor deyince o geldi aklıma
İşte o da bi hastalık araştır derim işine yarayabilirAlla alla acaba ne ki o yani sonuçta bi hastalıkta esimdeki ama ne
Tedavisi yok muymuş peki? İllaki vardır diye düşünüyorumAnaç yaklasimimdan dolayiymis hani söyle giy üşüme uyu erken kalkiyn deriz ya o gibi doktor dedikten snra kestim her şeyi ama yine de düzelme yok
Bi süre ilaç kullandığı ama bnce tamamen psikolojik çeki fiziki bişey yok o yüzden bazen doğru yerdemi duruyorum diye kendimle kavgalar ediyorumTedavisi yok muymuş peki? İllaki vardır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?