• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ben bi bayanim ve eşim sağlıklı bi erkek gibi birliktelik kurmuyo

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kadın gibi hissetmek için illa cinselliğe gerek yok, eşler arasında belli ki başka sorunlar da var ilgi, anlayış gibi. Aranızda ki kopukluk cinsel hayatınıza yansımış bence. Yoksa sevgisi bile yeter bence kadın gibi hissetmeye
6 senenin sonunda inanin yetmiyor bi erkeği beraber olmak için zorlamak yeri gelipte ona bebek gibi anlatmak evliliğin ve bedeni ihtiyaclarin için ugrasmak kendini hep eksik hissetmene sebep olan biriyle yaşamak dilerim kimse hissetmesin

6 senelik evliyim ve eşim evlendigimiz günden beri cinsellik olarak vasat baştan ilk sene 3 4 ayda birdi beraberligimiz hamile kaldim ve hamileligim ve kızımız doğduktan 11 ay snra beraber olduk son 2 senedir 2 kere oldu ve beni aldatmadigini biliyorum her daim yanımda ve maddi durumda bunu belli ederdi napam lazım ayrılmak istemiyorum 1 kızımız var eşim iyi biri ama artık kadın gibi hissetmiyorum
Ayrılmak bir çözüm değildir bunu asla unutmayın. Belki de çocuğunuza kafanızı yorduğunuz için birbirinizi anlamakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Bir gün akşam güzel romantik bir sofra hazırlayın. Eşinize güzel görünün psikolojik açıdan arzu her zaman ilaçlardan öndedir. İstek arttırıcı her bünyede işe yaramayacağı gibi çok sakıncalı kesinlikle kullanımı ne kendi hastalarıma ne insanlara tavsiye etmiyorum. Psikolojik olarak onu istediğinizi ona gösterebilirseniz bu çok işe yarayacaktır. Doğal olarak isteme yöntemi giyeceğiniz iç çamaşırlarınızı da etkiler. Bilimsel bir gerçeğe göre loş ışıkta erkek arzusunun arttığı kanıtlanmış bir gerçektir. Umarım sorununuz çözülür...

Ayrılmak bir çözüm değildir bunu asla unutmayın. Belki de çocuğunuza kafanızı yorduğunuz için birbirinizi anlamakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Bir gün akşam güzel romantik bir sofra hazırlayın. Eşinize güzel görünün psikolojik açıdan arzu her zaman ilaçlardan öndedir. İstek arttırıcı her bünyede işe yaramayacağı gibi çok sakıncalı kesinlikle kullanımı ne kendi hastalarıma ne insanlara tavsiye etmiyorum. Psikolojik olarak onu istediğinizi ona gösterebilirseniz bu çok işe yarayacaktır. Doğal olarak isteme yöntemi giyeceğiniz iç çamaşırlarınızı da etkiler. Bilimsel bir gerçeğe göre loş ışıkta erkek arzusunun arttığı kanıtlanmış bir gerçektir. Umarım sorununuz inş inşallah ki dediklerinizi yaptım yani şunu diyebilirim5yapmadigim bişey kaldimi bilmiyorum ama inşallah gecicek

6 senelik evliyim ve eşim evlendigimiz günden beri cinsellik olarak vasat baştan ilk sene 3 4 ayda birdi beraberligimiz hamile kaldim ve hamileligim ve kızımız doğduktan 11 ay snra beraber olduk son 2 senedir 2 kere oldu ve beni aldatmadigini biliyorum her daim yanımda ve maddi durumda bunu belli ederdi napam lazım ayrılmak istemiyorum 1 kızımız var eşim iyi biri ama artık kadın gibi hissetmiyorum
Canim her orqanin, her uzvun oldugu gibi cinsel organlarimizin da hastaliklari oluyor biliyoruz. Iste erkeklerde de en sık belirti cinsel isteksizlik. Bu bir hastalik ve tedavi edilmesi gerek. 1 hafta 10 gun anlariz. Guzel giyeriz koku syreriz hallolur da bu 2 sene. Artik sizjn yapacaginiz tek şey var oda eşinizin kolundan tutup doktora goturmek. Kendi cinsel isteklerinizi esinizle konusun. Bu durumun hallolmasi gerektiginin bilincinde olsun

Back
X