- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
valla ben evleneydim taliplerini değerlendircem sonrada verdim kızı gitti dicem kaydirigubbakcemile3
şakası bi yana kadın daha genç insan ne kadar yaşar yaşamaz bilinmez ama yalnızlık zor derler Allah hayırlısını nasip ederse kendinede bizede iyi olur ama nişanlım istemez bunu bi kere açıldı mevzuda lütfen bi daha açma bu konuyu diye uyardı beni...
erkek evlatlar istemezler canım annem genç falanda bilmezler.bunu resmen gurur meselesi yapıyolar
senin nişanlınında onay vereceğini sanmam:1no2:
ama her zaman bu şekilde konuş işte canım yaşlandığında elden ayaktan düştüğünde kapım her zaman açık ona ama şimdi beraber oturmak istemiyorum de.maddi anlamda destek çıkmasınada onay ver canım.sonuçta o bir anne.eşi yok geliri yok zaten bunada itiraz edersen nişanlın inatlaşıyorsun sanarguclubacismile
nişanlın anlayışlı birine benziyor daha fazla bu konudan dolayı sorun yaşamazsınız umarım
kızlar biz resmi nikahı yaptık düğüne iki gün kala ayrıldık biliyonuz mu ama halaaa boşanma için bi hareket yok ne onda ne bende...
Rabbim kuluna kaldıramayacağını yüklemezmiş diyorum sabır çekiyorum ama bu kadının bu tavrını kaldıramıyorum ya ben tek olmuş olsam hiç umursamaz giderim biliyo musun ben çekiyosam oda çeker diyorum ama bi yanımda sen bu yaşını bırak bir dakika önceni bir daha yaşayamayacaksın 40-50 yaşına gelince ben naptım bunları yaşadımda sevgime sahip çıkacam diye katlandımda şimdi pişmanım demekten korkuyorum bi yanımda belki çok mutlu olacaksın kadın gidecek zaten tayin nere çıkarsa orda yaşıcan uzak olacaksın diyorum...
ama hayatımda hiç varsayımlar üzerine hareket etmedim ben daha istemeye geldiklerinde kendi ağzıyla söylediydi benim çorumda evim yapılıyo ben oraya yerleşecem diye dedi kadının eşyaları gönderildi bizim evimizin eşyaları yerleştirildi düğünü beklerken tartışma çıkınca ben bi yere gitmiyorum diye resti çekti bu olay netti işte bi muamma yoktu kadın gidecek diye aynı ev olmayacak diye konuşulmuştu..
kadın içine sindirememiş derdi buymuş...
diyorum ya bu varsayımlar kafamı allak bullak ediyor...
kendi kendime sen kafana yatmayan şeye ne zaman hee dedin diyorum.. eşim için eşimle her yola varım diyorum ama eşiminde anasına bu kadar ses çıkaramamasına güvenemiyorum üzülüyorum bir yandanda onun için iyidir özünde onunda hayatı altüst oldu BİZ desek yeniden herşeye gögüs gersek diyorum ama insanız bir gün patlak verir diyorum...
canım benim farkında mısın beraber taşıyoz beraber sönüyoz ne güzel bi arkadaş olduk seninle ... insanın kaç yıllık arkadaşlarıyla dostum dedikleriyle paylaşamadıklarını seninle paylaşmak yeni bir dost kazanmak ne güzel... her şerde bir hayır çıkıyor diyolarya ona örneğiz heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?