- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- 698
- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
yok kızlar
aynı yerden altlı ustlu ev tutamazlar
benım hatırladıgım kadarı ıle arkadasın nısanlısı polıs
bızım gıbı :gitme:
hep tayıncıler
gıttıklerı her yere kayınvaldeyı de mı goturecekler
ustelık baska bır oğlu daha var o da evlı
arkadasın nısanlısından kucuk
yazık ya cocuk tum sorumlulugu ustlenmıs
ama abartmıs
Allah yardımcın olsun arkadasım ya
vala dediğin gibi bi plan yapıyor olabilirler...
evlendikten sonra emri vaki yapmazlar inş bu konuda...
Bazen iyi ki çocuğum yok yük olacağım diye düşünüyorum:gitme:
Anne'den bahsediyoruz arkadaşlar hepimizde olan :CüvCüv:
Evlendirince işleri bitmiyor tabi ki konu sahibi arkadaş birlikte yaşamak istemeyebilir bunu saygıyla karşılarım ama bide bu işin insani vicdani boyutu var sevdiğin insan sonuçta evleneceğin o mutlu olunca sende olacaksın sen iyi düşünürsen Allah'da senin işlerini kolaylaştırır , bu tarz şeyleri şimdiden dert etmemek gerekir .Ya da asla yapamam annesiyle aynı evde dersen makul mantıklı çözümlerle kavga edip yüzk çıkartıcak raddeye gelmeden medenice konuş nişanlınla yapıcı olarak ama mutlaka .
inşallah hayırlısıyla sende anne olduğunda için rahat olsun , mutluluğun daim olsun ...
biz dün geceden beri hiç konuşmadık ben aramadım oda aramadı..
4 senedir ilk defa oluyo böyle bişey gece yatmadan konuşuruz bazen telefon açık uykuya dalardık sabah uyanır uyanmaz günaydın sevgilim diye araşırdık.. bugün bunların hiç biri olmadı...
aramalıyım sizce iyi kötü konuşup tatlı dille halletmeli miyim yoksa işi inada mı bindirelim ??
onuda çok güzel yaparım bilir huyumu da ...
tatlı dılle halletmeye calıs bence olmassa baska yolar denersın ama ısın zorr bunuda bıl allah yardımcın olsun belkı evelnır kaynanan kımbılır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?