- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
lırık guzel valla bende anlamıyorum neden evlenıyolar madem oyle neden bır ınsanın hayatına gırıp sonrada mahvedıp cıkıyolar
şimdiden planı
nı yapmış gibi bencede. Sonradan annem yapamadı geldi diye nasıl derim diyo. Annesinin yapamıcağından nasıl bu kadar emin? Belkide annesi sonradan pişman olmuştur gitme kararından oyüzden nişanlında direk söyleyemediği için böyle söylüyordur sana? İş nişanlında bitiyor ama o halledemiyorsada kayınvalidenle konuşulabilir. Ama bunu yapan sakın sen olma, kötü gelin olursun. Konuşulcaksa bile büyükler konuşsun, ağız arar nitelikte belki...
Bencil de ondan canım.Kendisi ister miydi acaba eşinin annesini evde ?süprizzzzz
Nişanlınızı ikna edemiyrsanız annesiyle konuşun. Zaten kadında sizin gibi düşünüyormuş aynı evde oda yaşamak istemiyor. En azından o oğlunu ikna etmeye çalışır...
bence konuşmasın yakışık almaz sen bizimle oturma oğlunu ikna et huzurumuz olmaz denirmi hiç
öff şiştim gece gece burdaki konuları okurkenboshayallersmile(yanlış anlama sana değil lafım)
ikna oluyo hakta veriyo söylediklerime ama ben ne yapayım annemi atayım mı görüşmeyeyim mi diyo
ya bende hak veriyorum hepimizin anası babası var allah elden ayaktan düşürmesin uzun ömür versin ama niye evliliğimin mutlu günlerini ben niye heba edeyim niye sevdiğim adamla hayatım sadece yatak odasından ibaret olsun bunları düşündükçe çıldırıyorum ya nolur bana bi çözüm söyleyin ben delircem artık ya yüzüğü atacam ya bu şekilde sinir stres yaşayacam
4. Senenin içindeyiz artık hiç yoksa bu konu yüzünden iki senedir sıkıntı yaşıyorum ben demiyorumki görüşme gitme gelme diye yapacaksın tabi eli ayağı tutmasa başkasına ihtiyacı olsa ben göndersem zaten benim kendi anam babam razı gelmezde suratıma tükürür...vicdansız değilim.
Yaptığımdan ettiğimden tat almıyorum artık bugün mobilya bakmaya gidecektik resti çektim istemiyorum mobilya falan daha problemlerimiz var evlenip evlenmeyeceğimize karar vermedim sende düşün kararını ver dedim çıktım geldim evime benneyaptımki
peki canım altlı üstlü ev tutsanız
vayahut evleriniz birbirine yakın olsa olmaz mı
sonuçta vazgeçilmezim arkadaşın dediği gibi kadın yalnız başına ki yalnızlık zor gerçekten
senin annen olsaydı senin için de rahat etmezdi
ama aynı evde oturmak zor gelebilir
kESİNLİKLE çok iyi fikir :lepi:
Aynı mahallede ev tutma imkanınız varsa öyle yapın
İnanki annesi uzakta olunca eşin sıkılıcak ve sıkıntısı sana yansıcak
Belki sesini çıkarmıcak sana söylenmicek ama onun suratını hergün öyle asık görünce sende huzursun olucaksn.
senağlama
orta yolu bulmak gerekir bence
ben olsaydım aynı ev istemezdim ama üst katım yada hemen bitişiğim neden olmasın
sabah istediğin saatte kalkmayacaksın duuş alacaksın bornozunla evde dolaşamayacaksın
hem kadıncağız için de rahat olur bence
bana çok aşırı tepki veriosun gibi geldi kendi annenin yalnız kaldığını düşün sonuçta genç kız değil 40 yaşında hastalığı olabilir her şey olabilir adamın annesini yanında istemesi sizce çokmu anormal anlamadım illa evde aynı oturmanıza gerek yok aynı şehirde ayrı dairelerde yada aynı mahallede oturabilirsiniz benm annem tek olsa evleniceğim adamda yok ben onu istemem ynımda dese asıl ben onu istemem
Katılıorummmmm şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?