merhaba..
derdimi anlatmak istedim...
içime atiyorum herşeyi.. yıprandim.. saglılığım da iyi gitmiyor anksiyete ve panik atak krizi yaşıyorum zaman zaman...
10 yıllık evliligim bitiyor.. bitmek üzere... Ne zaman bilmiyorum..Eşimle aramiz düzeltme durumu yok.. tamamen ilişki bitmiş.. soğuk. buz gibiyiz.. birleşme de olmuyordu zaten.. hep benim istegimle olurdu..
ne zaman istesem sürekli yorgunum derdi.. yemegi yer yemez direk yataga giden adam.. sohbet muhabbet mi yok.. kavga içindeyiz.. öle sicak bir evlilik olmadi bilen bilir..
kaynanamla alt üstlüyüm.. görümcemle yeni barıştık. ben adim attim sonuçta barışmaya. 7 aydir barışmaya hiç adim bile atmadi.. inat etti de etti.. ama ben soğudum onlardan da küs olmayi sevmeyen bir insanim..
hala karışırlar ben he derim bende övünüp duruyorum susuyorlar artık. demek övünmek gerekti.. geç kalindı.. Eşim bizim aramizi bozmasini annemleri suçluyor onlar bitirdi soğuttu bizi diyor sürekli. ailemle görüşmemi de istemedi ben dedim ki ailemi atamam silmem dedim.. zaten en başından beri ailem eşimi hiç istemedi ben seviyorum diye tamam dediler.. 10 yılda bakiyorum birbirmizden iyice yıprandik.. bu evlilkte iki tane cocuğum oldu biri ölü doğum.. digeri 7 yaşında.. Allah hayırlı uzun ömür versin inş.
evet ben çok doldum arkadaşlar evde huzursuzluk mutsuzluk beni tedirgin ediyor 35 bin borçlar var Allah nasip ederse haziranda bitiyor hepsi..
kiraciyi cıkmasini bekliyorum.. 31 aralıka kadar var. cıksa ben kendi evime geçecegim sıfırdan bir hayat kurmak istiyorum.. çocuğun velayete gelirsek eşim almak istiyor ben vermek istemiyorum.. o konuda hiç anlaşamiyoruz..
bizim boşanacagimiz en başından beri belliymiş hocaya baktirsaydim vazgeçerdim bilemiyorsun o konuda bilseydim konu açar danişirdim bu evlilik olmaz derlerse vazgeçerdim.. nasip diyelim..
inanki ben çok yoruldum... işim evim var çok şükür.. araba ortakti.. benim üstümdeydi ama evlendikten sonra alindi araba.. ikiye bölünecek. bu arada piyasa çok durgun araba satmasi çok zor gözüküyor.
ben ne yapacagi bilmiyorum.. acaba nasıl bir hayatim olacak bilmiyorum.. bu hayatımla güzel yaşayabilir miyim... çok doldum çok yıprandim.. sanki ölü gibiyim..
yorumlari bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim...