Ben artık çıkmazdayım biliyorum konu uzun lütfen vakit ayırıp okuyun yorumlarınız değerli ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz elinizden geldiği kadar evliliği sürdürmeye çalışmışsınız diye düşünüyorum. Adam boşanmak istiyosa iki medeni insan gibi oturun konuşun. Biz artık anlaşamıyoruz belli ki sevgimiz saygımız bitti birbirimize zarar veriyoruz. Ayrılalım. Bu kadar basit. Avukat tutucaksınız evdeki eşyaların mal paylaşımını yapın nafaka talebiniz varsa talep edin hakkınız sonucta(ben öuhtaç değilsem almazdım nafaka falan) imzalayın ayrılın.
Gençsiniz hanımefendi önünüze hayat ne güzellikler getirecek asla bilemezsiniz.

Hayır ben evlendiğimden beri evin masrafları haricinde eşimden para almadım yemedim halada yemiyorum aldığı ekmek dahil .bugüne kadarda ailem hep arkamdaydı maddi olarak kimseye yük olmadım çok şükür

Gururla 'eşimde para almadım' diyorsunuz da bu hiçte gurur duyulacak bir şey değil farkında mısınız? Nereye kadar aileniz bakacak size. Ayrıca eşten para almak ne zamandan beri utanlacak bir şey odu? Eğer paraya ihtiyacınız olduğu halde kendiniz istemediyseniz yine büyük sorun.

Hanımefendi ben utanılacak bişey demedim benim mizacım bu dedim sadece alanada almayanada saygım var .bana sorulan soruya cevap verdim sadece siz niye saldırıya geçiyorsunuz anlayamadım ben buraya insanların fikirlerini almak için yazdım tartışmak için değil .

Hayır ben evlendiğimden beri evin masrafları haricinde eşimden para almadım yemedim halada yemiyorum aldığı ekmek dahil .bugüne kadarda ailem hep arkamdaydı maddi olarak kimseye yük olmadım çok şükür
Eşinizin aldığı ekmeği yemiyormusunuz? Şuandan bahsediyorsunuz sanırım. Başka türlü aşırı saçma olurdu. O evde inatlaşarak kalarak elinize ne geçicek. Adam o evi size bırakıp gidince ne olucak mesela. Elektrik, su, doalgaz bin tane derdi var evin. Ailenizfen mi alacaksın, alacaksanız niye? Çalışmıyorsunuz. Ayrı bir ev size ne kazandırır şuanda. Bu inadın sonu nereye varacak onu merak ediyorum. Vakit kaybı. Sadece vakit kaybı. Yada siz inat bahanesiyle adamın size yalvarmasını felan bekliyorsunuz. Geri dönemesini beklemiyorum ama döndü demeniz bile bence umutlandığınızı gösterir. Adam ergen hala onu anladım da sizinde alttan kalır yanınız yok bence.

Evden gitmek istemiyorsanız ve adamı da istemiyorsanız sizi itip kafanızı vurduğunuzda gidip darp raporu alıp uzaklaştırma alıp dava açabilirdiniz

En başından belliymiş , toksit bir ilişkiniz var .
Ama evden o gitsin , sonuçta erkek o bi şekilde başının çaresine bakar. Tabi ki ikinizinde ruh sağlığı açısından boşanın derim ben. İleri de saha kötü şeyler yaşanması muhtemel.

Ailesi bu ittire ve kafa çarpma kpnısına ne diyor.

Bacım 8 yıllık evliyim. Yazdıklarını dehşetle okudum. Kendini o evde külfet gibi görmene mi takılayım yoksa doğum günü deyip çoluk çocuk işlerine mi ? Kendi yarattığın problemin mağduru olmuşsun. Biraz cesaretini topla.

Konu sahibi sizi kalben ve dinen bosayan adamla aynı evi paylaşmak gurursuzluk kusura bakmayın,yok o gitsin,yok eşyalarım hepsi bahane adam odadan çıksa sarılsa affedersiniz.Kendinize saygınız yok adamda bunu biliyor çekinmeden gidiyor geliyor .
Ortak eşya aldıysanız satar bölüşürsünüz.O yokken uzaklaştırma alırdınız,gidip bir avukata danisirdiniz.Kendinizi bu bataklıktan kurtarmak için hiç bir şey yapmayıp çareyi size saygısı sevgisi olmayan adamdan bekliyorsunuz.Pes gerçekten,ne diyelim ömrünüzü bu dengesizle çürütün,çok uzulunce eşyalara sarılın rahatlayın.Adam paspas gibi gelip gidip üzerinize bassın eşya önemli tâbi.......

Haklısınız zaten bir umut olmasa buraya yazıp napmalıyım demem .bir yanım öfke kin içinde bir yanım 5 senelik emeğim var yaşanan çok güzel anlarımız hayallerimiz vardı bunları düşünüyor inanın bu ikilem hiç kolay değil. Artık yolun sonunda gördüğm için kendimi çıkmazdayım diyorum zaten .yalvarmak demeyelim ama ev konusunda evet inat ettim çünkü düzenimi ona bırakıp bir valizle gitmek istemiyorum .hatta gittiğinde gelmesini istememiştim Allah biliyor gelmez dava açar sandım geri gelip yaşıyor benim mi naptın diye sormam lazım böyle saçmalık görmedim anlayamıyorum

Size saldırıya falan geçmedim iyi okursanız eğer. Tersine siz şuan saldırdınız. Ama mizacınız böyle anlamdan her şeyi saldırı olarak alıp savunmaya geçmekse çok özgünüm adam haklı.

Size saldırıya falan geçmedim iyi okursanız eğer. Tersine siz şuan saldırdınız. Ama mizacınız böyle anlamdan her şeyi saldırı olarak alıp savunmaya geçmekse çok özgünüm adam haklı.
Ben teşekkür ederim bir kadın olarak en ufak cevapta bu durumda buraya yazmış bir insanı manipüle etmeye çalıştığınız onu kocasının haklılığıyla vurmaya çalıştğınız için

Adam kirayi ödemese o evi nasil gecindiriceksin? Gelirin yok orda nasil yasiycaksin? Faturasi aidati?

Sevdiği için dönmedi zaten. Öyle olsa geldiğinde sarılır, özür diler ve barışırdınız. Kafanızı çarpmanıza rağmen bırakıp giden ne kadar seviyor olabilir ki?

Siz nasıl evi ona bırakmak istemiyorsanız, eşiniz de o sebeple geri döndü. O da evi size bırakmak istemiyor.

Sonunuz yok, bunu görebildiğinize eminim.

Terapiyi neden biraktiniz? Esiniz devam etmese bile siz etmeliydiniz
Ayrica adam sizi saymiyor evlilik degil onun padisahligi var siz kovdugunda gitmediginiz icin gurursuz goruyor ve daha da saygisizca davraniyor
Evlilik konusunda bilincsiz kendini hakli gormesi yetmez mutlaka terapi almasi gerekir ayrica o sizi kovdugunda alip esyanizi gitmeli ve direkt bosanma davasini acmaliydiniz
Kendinize iyi bir avukat bulun bu sekilde cok yipranmissiniz en azindan haklarinizi alabilin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…