Ben artık çıkmazdayım biliyorum konu uzun lütfen vakit ayırıp okuyun yorumlarınız değerli ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam sizi boşanmaya zorluyor bence sizde daha fazla yıpranmadan ve yol yakınken boşanın.
Kaç yaşındasınız ikiniz?

Kusura bakma sana yapılan haksızlıklar az bile. Daha bekle 3 kuruşluk eşyayı birlikte aldınız diye. Çocuğun yok işin yok neyi bekliyorsun pardon daha fazla psikolojik veya fiziksel şiddet uygulamasını mı? Hala eve geldiği için bir umut bekliyorsun şaka gibi

Iletisimin olmadigi evlilik bitmistir. Farkinda misiniz siz iki ev arkadasi gibi bile degilsiniz. Cunku onlar bile en kotu mutfakta bulusur, birlikte yemek yer konusurlar. Uyuyacak zaman ayri odalara giderler. Sen oldugun durumun farkindasindir umarim. Kolayliklar diliyorum

Ben de 6 aylık evliyim sizin yasadiklarinizla çok benzer eşim odaya kapanır özür ne bilmez günler haftalarca konuşmazdı inanın dayanamadım artk ben sizin gibi sinir krizi geçirdim üstüne doğru yürüdüm kendimi kaybettim suçlu ben oldum beni dövdü diye orda burda konuşuyormuş.dava açtım süreci bekliyorm dizinde ekonomik özgürlüğümüz varsa inannin çocuk falan yapmadan iyice dusunun

Ablacım ben gitmiycem diye neyin gururunu yapıyorsun? İyi misin sen? Şaka gibi okudukça şok oldum ama eşine değil sana

Eşiniz düzeltmeye yanaşmıyor bu inat niye? Yatak ayırmış yüzük takmıyor ve en mühimi sizi boşamış zaten? Niye dava açmadınız hala

Sizin aldıklarınızın ikinci elde satın. Sonrada annenize gidin. Çalışmıyorsunuz, br maddi geliriniz yok. O evde tek kalsanız nasıl geçineceksiniz. Hala o adamın size verdiği parayı yiyorsunuz farkındamısınız?

Hayır ben evlendiğimden beri evin masrafları haricinde eşimden para almadım yemedim halada yemiyorum aldığı ekmek dahil .bugüne kadarda ailem hep arkamdaydı maddi olarak kimseye yük olmadım çok şükür

Eşiniz düzeltmeye yanaşmıyor bu inat niye? Yatak ayırmış yüzük takmıyor ve en mühimi sizi boşamış zaten? Niye dava açmadınız hala
Hala bir umut insan olurmu diye acaba benimde hatalarım oldumu diye ilk günkü öfke geçtikçe düşünür oldum .pişman olurmu diye .dava açma cesareti gösteremiyorum istiyorum ki ilk başlatan o olsun aynı şekilde evdende gitsin istiyorum iş inada bindi

Siz olsaydınız kovduktan sonra gelen adamı napardınız inanın kafam çok karışık .ben istiyorum ki defolsun o kalsın dışarda benim emeğimle olan yerde durmasın benden sonra .inat bu noktada var haklısınız ne yapmalıyım

Şuan napıyorsunuz anne evinde misiniz ben bunu istemiyorum işte

Evet şu an anne evimdeyim ama bosaninca o kiralık eve ben geçicem
Bir de sizin nişanlılik döneminde nasıldı flortte mesela benkm gelir özür diler kapıma smdj hicc dava açtım adam oralı olmadı kandirildim yani sizin nasıldi o zaman hatasını anlar özür diler miufi

Direkt boşanın,böyle bir adamla ömür geçmez.Umarım çocuk yoktur?

Haklı olduğunuz durumlarda var haksız olduğunuzda. Ama kesin ve net olan bir şey var sizin bu evliliğiniz yürümez. Belki siz başka bir insanla eşiniz başka biriyle mutlu olabilir ama ikiniz olamazsınız. Bir kere birbirinize karşı saygı ve merhamet duygunuz yok. O evden inatla çıkmamanız sizi gururlu falan yapmıyor. Eşinizin eve dönmesi de size olan duyguları değil tamamen sizin gibi düşünmesi. Malların üstüne yatmasın mantığı. Bana kalırsa o evi ve o adamı terk edin. Kendinize yeni bir hayat kurun. Ve kesinlikle bu süreci atlatmak için psikolojik destek alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…