Ben annemin ciğerini bilirim!

Öyle canım alttan götürüyor , buraya yazmasam çıldırcam zaten.Kimseye de anlatamıyor insan... Çok güveniyordum canım hiç ileriye dönük düşünmedim , hep biz diye düşünmüştüm ama bu şekilde olunca bir de kendimi hem maddi hem manevi çok güçsüz hissttim. Ev kp.üstüne herşeyi kendi çabamızla yapmıştık, eşimden para alıpda harcamak nasip olmadı. Yarın öbür gün tüh kaka defol git derlerse bildiğin ben evlerini yapmış borçlarını ödemiş , 5 kuruşsuz kalıcam...

Benden habersiz, ben yokken evime kv girecek, birde yedek anahtarlı olacak ha! Eve gizli kamera koyarım, onun eve giriş anından tutunda neyin peşindeyse (!) bütün görüntülerini, kendi dahil tüm sülaleye WhatsApp tan gönderirim.Otursun o düşünsün bakalım. Rezil olsun utansın bidaha yapmasın. Özel hayata saygıyı bilmeyene bildirteceksin!

Aman allahım. Çok fena durumlar. Ne diyeceğimi ne akıl vereceğimi şaşırdım. Allah korusun defol git ne demek. Bunca emek çaba yuva kurmak kolay mı. Eşinle aran nasıl maddi konular hariç mutlu musun

Ev kimin uzerine su an? Bu masraflari yaptirana kadar kendinize ev alirsiniz zaten. Sakin vermeyin tazminatinizi falan yazik gunah degil mi ya? Tapusu sizin üstünüze mi ya da bir kismi mi sizin ustunuze?

Bence sizin anahtardan daha onemli sıkıntılarınız var ama patlama noktaniz anahtar olmus.

İşiniz zor. Keşke ilk anladığınızda değiştirseydiniz anahtarı. Neyse olan olmuş biz önümüze bakalım.
1- Çoğu erkek haklı da olsa annesine laf etmez ve ettirmez. Her şeyin farkındadır ama işte o annedir ve anneyi kırmayı, üzmeyi istemezler. Bunu kolay kolay değiştiremezsiniz. Peki bu durumda ne yapacağız? Erkeğe illa git annenle yüzleş, konuş, kız, uyar vb. gibi davranıp onu daha çok annesini korumaya mı iteceğiz yoksa biraz daha politik davranıp sizi de anlamasını mı sağlayacaksınız?

2- Bence eşinizle bu konuda konuşun. Annesi olduğu için onu anladığınızı ama sizi de anlaması gerektiğini alttan altan aklına işleyin. Tamam bu iş hemen olmayacak. Ama zamanla sizi anlayacağını düşünüyorum. Sonuçta bir odunu güzel bir masaya hemen çeviremezsiniz. Güzelce, sakince yontmanız ama kırmamanız gerekli :)

Ya sanki ailemden biri konuşuyormuş gibi okudum. Ne güzel cümleler kurmuşsunuz. Ben de böyle yetiştim. Aile yetmezse yardım eder bir eksiğin varsa kapatır. Bunu devamlı değil ama ihtiyaç oldukça yapar.

Lütfen kendinizi de düşünün ve az da olsa kendinize bir birikim yapın. Bakın ne üzücü emekleriniz çok ama ev kayınpederin üstüne. Keşke başka bir kiraya çıksaydınız ya da kendi evinize ödeme yapsaydınız.

Katiliyorum. Ama bu olaydan sonra bence bi ara gizli gizli eve gelmez

Yani kapı muhabbetlerinde haklısınız.. Tamam anahtar durur belki sizdeki kaybolur falan diye ama izinsiz girmek nedir... Vermeyin tazminatınızı anası bilezikleri versin..

Napacak ! Kontrol ediyor ne yediniz, ne giydiniz, oğlunun dolabı düzgün mü, banyo temiz mi? Geline laf edecek malzemeyi evinden topluyor
Hiç hoş değil ben evimi kimseye güvenmem hele ki kaynanaya görümceye hiç güvenmem gelir bişey koyar gider evine, belki kötü niyetlidir sana. İyilikle yada sorun çıkararak bi şekilde anahtarı alın yada kilidi değiştirin. Kötü niyetli değilse bile senin mahremin orası. Oğulları İçin gelinlerine iftira atıp, rezil eden kaynanalar var.

kapı kilidini siz değiştirtin anahtarlar elinizde olsun. eşniize bile vermeyin çok farklızamanlarda gelmiyorsanız. kafanız rahat olur

Fikrinize bayıldım gerçekten tebrik ediyorum.

Benim kayınvalidemde de evimin anahtarı vardı , arabayla yarım saatlik mesafede oturuyoruz , düğünümüze yakın tarihte "siz balayından dönmeden birkaç gün önce ben gelirim size buzdolabının fişini takıp alışverişinizi yaparım" dedi , bende karşılık olarak "anne sağol ama ben nasıl olsa balayı sonrası yıllık izinde olacağım o zaman kocamla yaparım mutfak alışverişini en nihayetinde azar azar alacağım" demiştim. Fakat kayınvalide beni dinlemeyip balayından dönmeden 1 gün önce eve girmiş , buzdolabının fişini takmış beni arıyor ki ayar falan tapılması lazım mı diye , benim tabi yüzüm düştü ki durumundan eşimin de haberi vardı , (girilmemesi gerektiğini , düğünden saat gece 12:00'de eve gelip sabah 06:00'da balayı için yola çıkmamız gerektiğini ve herşey için:) sadece 6 saatimizin olduğunu evi ve yatağımızı nasıl bırakacağımızı bilmediğimizi ve kimsenin de evi o halde görmesini istemediğimi söylemiştim eşime) tabi annesine laf söyletmediği için biraz canı sıkıldı biraz atıştık falan ama geçti. Sonra ki zamanlarda ne mi oldu ? Yedek anahtarla eve girip yemek yaptımlar başladı , akşam bir bakıyorum ki mutfakta tencere yemek yapmış evinden ve üşenmeden getirmiş (tamam Allah razı olsun , çalışıyorum yoruluyorum beni düşünüyorsun) ama haber vermeden bir telefon açmadan gelmek neyin nesi nerenin adeti? Telefon açsa dese ki kızım evin müsait mi yemek yaptım onu getireceğim , tabiki de gel derim ama sen haber vermeden sanki kendi evinmiş gibi girip çıkarsan bende de şalterler atar. Ve 1 gün ne oldu biliyor musun ? Benden habersiz eve gelmiş yine ve yedek anahtarı biz de unutmuş yani anahtar ,sahibi olan kişiye geri geldi tekrar :) Ben de hemen aldım o anahtarı ortadan yok ettim , eşim sordu en az 10 kez , kayınvalidem sordu en az 50 kez , ben çantama koymuştum sanırım çanta değiştirirken içini temizlerken düşürdüm falan dedim , bu arada eşim kendi anahtarını annesine verdi , ben de eşime anahtar yaptırmadım , 1 gün ben arkadaşlarla buluştum ve kendisi kapıd akaldı o zaman gitti annesinden anahtarını aldı :) Bir sefer kayınvalide laf vurdu gülerek tabi " tamam canım yemedik ya evinizi hiç de güveniniz yokmuş hee" deyip geçti . Biz de 3 ay önce yeni bir eve taşındık , anahtarlar yeni tabi, eşim birkaç kez söyledi ben de "hıhı tamam hayatım yaptıralım" deyip geçiştirdim konuyu.
Bilezik konusunda ise , asla kimseye vermedim , nişan yapmadan önce hemen bir kasa kiraladım , nişandan ve düğünden gelen takılar hemen kasaya koyuldu , zaten sene sonra da ev aldık , eşim krediyi benim annemin üzerinden istedi (annem emekli olduğu için ) ben kabul etmedim , biz ödüyorsak ya senin ya benim üzerime olsun dedim , sonra kendi babası üzerinden olsun istedi (babası emekli) onu da istemedim yine aynı sebeplerle , ona da çok bozuldu ama sonra benim dediğime geldi , daireyi aldık benim üzerime yaptık tapuyu , kayınvalidem de diyor ki "komşular soruyor niye x (oğlundan için) üzerine yapmadı evi diye " hayatta bir şeyini anlatmayan ketum olan kayınvalide kalkıp evin tapusunun benim üzerime olduğunu anlatmaz kimselere de işte kendim söylemedim bari komşudan pay biçerek söyleyeyim diyor aklınca. Kimseye güvenmem kendim dışında maddi manevi , ben çalışıp didineceğim , sabahın körlerinde evden çıkacağım , akşamın geç vakitlerinde yoğunluktan , yorgunluktan gözümü açamayacağım , zip dosyası kıvamında hayat yaşayacağım , zamanla yarışacağım , evim temiz , çamaşırım ütülü , mutfağım toplu , yemeğim yapılmış bir portre çizeceğim sonra da benim bu kadar eziyetini çektiğim milyon değerinde bedel ödediğim bir eve gelip başkası sahip çıkacak , herhalde canına susamış derdim:)

Son düzenleme:
Eşiniz anne düşkünü, paranızı yiyen ve kendine saygısı olmayan bi adam tamam da siz bu adamdan neden çocuk yapıyosunuz o zaman

Sapla saman karısmıs.Erkeklere para dan girince ters tepiyor
Ben olsam elimdekini avcumdakini vermem,eve katki sağlayın ama sizinde birikiminz olsun.
Anne konusuna yapacak bisey yk
Haklı da olsak adımız gelin:)

Daha once burada okumuş şok olmuştum. Ayni sizin gibi kv den suphelenen bir kadin yatak odasindaki gizli kameradan izliyordu. Kv kadinin camasirlarini yerlere atip uzerinde tepiniyormuş :/

Sizde gizli kamera ile baksaydiniz once keşke. Esinizde birsey diyemezdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…