- 30 Ocak 2018
- 2.352
- 3.140
- 133
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Kayınvalidene madem sen değilsin eve giren o zaman ben korkuyorum artık kilidi degistiriyoruz de bir daha da ev yansa anahtarı ona verme .Sürekli evdeler , tan tun ses çıksa noluyor diyip bakıyorlar , bende kilidi değiştiriyoruz desem , bnde anahtar var diye mi muhabbeti yapçak bir de yine aynı durumları yaşıcaktık. Tartışmasız bunu çözmek kaçınılmazdı her durumda.
Kayınvalide konusunda bu kadar hassas olan biri olarak aynı binada oturmanız baştan yanlış olmuş aslında aynı şekilde olayı para muhabbetine döndürmenizde.
Bende annemin yalan söylediğini bilsem de eşime evet haklısın annem yalan söylemiş demekde zorlanırım açıkçası, anahtarı alsın eşiniz annesinden sizde rahat edin. Ayrıca çalışıyorsanız kendinize ait ufak birikimler yapmalısınız bence.
Canım kv. kötü demiyorum . Pinti ve pinpirik biri. Başkası olması imkansız , kiracı , kv. ve biz varız. Kv. kiracının balkonunu bile kontrol eden biri, balkon demirinin üstünü silmiş altı tozlu kalmış , balkon kapısında eşik varmş orası tozluymuş böyle şeylere dikkat ediyor. Usta var diyerek evime girdiğinde bile balkonumdaki kovanın içindeki patateslerime bakmış , patatesin bitmiş dedi. Eşime göre evde gezinmez ama... Ben yine abartmadım , yalan ve eşimin annem yapmaz demesine carladım , sanki ben yalancıymışım gibi bana tavırlılar.Çok detay ve uzun olmuş gerçekten, 1. Anahtarları alın ne gerek var, 2. Belki de gerçekten annesi değil bir başkası yapıyor (görümce,yiğen,akraba), 3. Kv nizi yorucu bulmadım birde benimkini görün, o yüzden abartmayın araya tadında bir mesafe koyun size nasıl yaklaşacağını anlasın
Evet ben halledicem, çözücem demeliydi orada haklısınız ve bundan dolayı eşinize sinirlenmenizde de. Direk annem yalan söylüyor demek benim için pek mümkün değil onu demek istedim.Canım ben çok direndim asla dedim ama büyük konuşmamak gerekirmiş. Beni ikna eden ailem oldu , kardeşim hepsi kiralara çıkmayın kendi evinize geçin , kötü kayınvalide olursa ne kadar uzak olursan ol bir telefonla yetişir iyi insanlar dediler. Düğüne 3 ay kala ikna oldum apar topar evi yaptırdık. Çalışıyorum ama inan sürekli ev ile ilgili borç çıkartıyorlar inan 100 tl bile atamıyorum. Şu biterse şu olsun şunu yapalım vs... dertlerii ev... Neymiş daha merdiven yapılacakmış 10.000 , çatı yaptıralım 15.000 daha sıra da onlar var , ben borç ödemekle uğraşamam dedim. Eve bişeyler yapmaktan arkadaşından aldığı borcu ödeyemedik , benim tazminatı vercektik , hayır cidden gözüm yoktu ta ki bu olay olana kadar , hepsini düşününce kendimi sağımlık inek gibi gördüm. Ana oğul bana karşı bir oldular, bende düşününce madd,yat olarak önümü göremedim.
Annem yalan söylese ben çekinmem bu biraz yapı ile alakalı , anne başka eş başka . Bu kez bana yalancıymışım gibi bakılıyor bu durumda , haklı iken suçlanıyorsun , güven kırıcı. Olayı büyütmeden ya yaşlı boşver canım ben çözücem sen bakma ona dese inanki bak umrumda değil. Doğruyu söyle canımı ye derler ya , hakikaten öyle.
1 yıldır artık dayanamadım canım ya , nasıl patlanmaz ki bu durumda. Eee diğer şeyler de vardı daha ayrıntısını vermedim ama şöyle , kına gecesi salonunu siz karşılayın . E siz düğün salonunu ''takılardan;''. Doğalgaz için para gerek ''balböceğinin bileziğini bozalım borç ben yaptırcam'' ama senin 3 tane kenarda bileziğin varmış neden benm ki ? , Eşim yüzüğünü gümüş istedi erkek altın takmaz muhabbetine , bunu görünce '' aaa bu yüzük gümüşşş ayyy bi de yamuk'' demeler , Sonra da bu gizli gizli eve girmeler... yalanlar. Eş kişisi de senin yanında durmayınca yanardağ gibi bir patlayış sonlu oluyor.Bence sen bu bahaneyle patlamışsın. Ayrıca varını yoğunu akıtman anlamsız. Haklı gördüm ben seni
Canım evime girmeni istemiyorum dediğim halde gizlice girdi. Arsızlık diye düşünüyorum, kmera muhabbeti yapsamda yine girerdi diye düşünüyorum.Keşke Kv eve mi girdin diye sormasaydın da “evime hırsız mı yokladı acaba kamera taktıracağım” deseydin belki yapmazdı koukusan
Maşşallahhh çok akıllılarmış ya. Bence bu kadar fedakar olma. İnannnn kıymetiiii olmazzzzzz1 yıldır artık dayanamadım canım ya , nasıl patlanmaz ki bu durumda. Eee diğer şeyler de vardı daha ayrıntısını vermedim ama şöyle , kına gecesi salonunu siz karşılayın . E siz düğün salonunu ''takılardan;''. Doğalgaz için para gerek ''balböceğinin bileziğini bozalım borç ben yaptırcam'' ama senin 3 tane kenarda bileziğin varmış neden benm ki ? , Eşim yüzüğünü gümüş istedi erkek altın takmaz muhabbetine , bunu görünce '' aaa bu yüzük gümüşşş ayyy bi de yamuk'' demeler , Sonra da bu gizli gizli eve girmeler... yalanlar. Eş kişisi de senin yanında durmayınca yanardağ gibi bir patlayış sonlu oluyor.
Bebeğime bakıyordum da detaylı yazamadım :) karakola şikayet edeyim kamera kayıtlarını incelesinler bakalım ne çıkacak, sen de girmezsin zaten habersiz diye planlı bir konuşmayı doğaçlama gibi sunsaydın yani kastettiğim buydu canım. Eşinin hareketi klasik Türk erkeği zaten, öyle muhakeme falan bekleme adamdanCanım evime girmeni istemiyorum dediğim halde gizlice girdi. Arsızlık diye düşünüyorum, kmera muhabbeti yapsamda yine girerdi diye düşünüyorum.
Öyle malesef , yüz yüze bakıcaz diye görmezden geldim, kalp kırmayım dedim ama karşı taraf öyle düşünmüyor bir de el ele verip birlik oluyor. El elliğini illa ki yapıyor. 15 gün önce düşük yaptım. 1 hafta evde kaldım. Bir kez canın ne istiyorsa yapayım dedi. Biliyor benim isteme huyum olmadığını. Çok ayakta kalınca kanamam çoğalıyor bir de ağrım oluyordu ama tabi yine kendi işimi kendim gördüm. Bir tabak çorba uzatmadı , insan bu gibi durumlarda umuyor. Ne varsa kendi annende var işte...Maşşallahhh çok akıllılarmış ya. Bence bu kadar fedakar olma. İnannnn kıymetiiii olmazzzzzz
Konu eve gizli girme ve yalan ile başladı, bileziklere geldi; benim de kafa karıştı.
Bilezik kısmını tam okuyamadım sıkıntı bastı ama şöyle söyleyebilirim; herkes kendine neyi yakıştırıyorsa onu yapıyor. Bence olması gereken "Anne-baba" olarak maddi imkanları doğrultusunca evlada destek çıkmak. Burada -kimseden bir şey beklemeyin, size yardım etmek zorunda değiller- vb yorumlar geliyor genelde, ben o yorumların çoğuna katılmıyorum çünkü "Kimse" değil bu insanlar, ana-baba. Beklenti ister istemez yapılır, ha umursanmayabilir üzerine durulmaz ama imkanı varken evladına yardım etmemeyi tercih eden anne babanın da gönlünü paraya değişip değişmediğini bir süre sorgular, notlarını da veririm. Bizde ana baba da evlat da elinde olanı paylaşmaya çalıştığından belki, böyle şeyler bana tuhaf geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?