Ben alinganlik mi yapiyorum beni kendime getirin.

Siz hamileyken mutfakta yemek yerken iceri odadaki kaynananizi yaniniza cagirip anne yemek koysana bana diyormusunuz ?

Ki eltimin yaninda ben oturuyorum.
Bu daha hicbirsey..

Kaynanam corbayi karistirirmisin kizim dibine tutmasin dediginde anne benim belim agriyor pink karistirsin diyen de eltim ki ben icerde temizlik yaparken...

Merhaba :) evet kotu oldum ama sonrasinda geçti 1-2 gune atlattim. Demekki o benden cok istemiş dedim. Kendi kendimi telkin ettim rahatladim psikolojimi duzelttim ama sonrasinda olanlar malum.

Keske eltim ve kaynim bilmeden canimi acitsa emin olun suan burda bunlari yaziyor olmazdim. Bu asla eltimi kiskanmak degil bunun kiskanmasi olmaz. Resmen 6 senede ilk defa zaafimi yakaladi bunu kullaniyor. Cunku 6 senede ben ona hic sinirlenmedim onu hic sallamadm takmadim hep guldum gulumsedim uzmeye calisti uzulmedim ama iste sonunda buldu ama zaaflarima yenilmeyecegim

Ameliyatimin 3.ayina girdim hala bebek yok. Ve artik psikolojim sizlerin sayesinde cok daha iyi. Kaynanamdan birde sizlerden allah razi olsun beni kendime getirdi. Tedavi bitti canim. 9 ay sonra tup bebek dedi doktorum 9 ay ne yaparsam kar gozuyle bakiyorum cok daha iyi olacam eminim.

Kaynanam eltimide cok sever kizi gibi ama kaynanam eger ki gidip ona pink uzuluyo yapma dediyse eminn olun kaynanamda bu davranislarin farkinda demektir.
Bugune kadar eltimin bana cok zarari dokundu beni esimle evlenmeden once iliskiye girmekle bile sucladi onda bile kaynanama konus dedim konusmadi bugune kadar yaptigi herseye goz yumdu. Ve kaynanam da eltimden korkar tepkileri cok sert evlenince daha da sertleşti. Ama gitmis konuşmus demekki gercekten onu da rahatsiz etmis. Kac kere yanimda eltim bebekten bahsederken konuyu degistirdi. Bence eltim bunlarin farkinda oldugu icin hala uzerime geliyor

Yaptiklari normal degil zaten ben isin ben ve esim tarafini anlattim size...

Kaynima yaptiklarini kaynanama soylediklerini duysaniz aboo. Kaynim bize karima destek olun psikoojisi bozuk bebegi en iyi sekilde sinirlenmeden dogurmali diyor ama arkasindanda cok sıkıldim pink dayanamiyorum artik beni bunaltiyor evr gitmek istemiyorum artik diyor..

Sizi en iyi ben anlarım. . insanlar bunu kıskanmak olarak algılıyor malesef. .
2 kuzenim de ikiz doğurdu benim hemen dibimde içimde ki acı anlatılmaz sadece yaşanır. . 4 yıldır bir kere bile hamile kalamadim. . allahtan bitane sağlıklı hayırlı evlat istiyorum. . ben bitane isterken onların 2 tane oldu. . o kadar sanslilarki asla farkında değiller. . ultrason resimlerini bile bildikleri halde gözüme soktular çok zoruma gitti. . ölsem unutmam bu günleri. .
Allah nasip ederse hamile kalırsam hiç birine soylemiycem ve diyecegimki empati yapamayan insanlarla isim olmaz. . zor günümde yanımda olmadiniz fotoğraf gösterip durdunuz olmadığını bildiginiz halde. . iyi günümde de artık yanımda yeriniz yok diyeceğim sabırla bekliyorum o günü. . insanlar empati yapmayı bilmez çünkü kendi tuzu kuru. ..

Benim konum eltim bebegimin olmadigini bile bile karsimda karnini oksuyor gibi birsey degil ki kendimi bu konuyu yazarken cok sorguladim yanlis anliyormuyum alinganlik mi yapiyorm diye.

Emin olun oyle degil.

Aa tamam sizi geçen konudan hatırladım. Bence o eltiyle kayın pek kaale alınacak insanlar değil. O zaman da demiştim yemek falan yapmayın bırakın ne halleri varsa görsünler. O güzel canınızı da hiç sıkmayın Allah hayırlı bir vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin size de. Öyle birisi için kendinizi üzmeyin rezil olacak birşeyde yok. Bizler robot değiliz duygularımız var çok normal hissettikleriniz.

Yaşadiklariniza cok ama cok uzuldum iciniz yana yana yapmissinizdir eminim... alah en kisa surede hayirli bir evlat nasip etsin

6 senedir beni yaralamaya cok calisti basaramadi sanitim sonunda zaafimi buldu bende davranislarini buna yoruyorum.

Bazen insanlara cok anlam yukluyoruz beni anlar sanmistim.

Kaynanamla konustum evet ama kaynimin davranislarini konustm ne yapmaya calisiyor diye. Eltimle konus demedim aslaa da demem. Bazen oyle anlar yasiyorum ki dogruyu yanlisi ayirt edemiyorum. Kaynanamla konusmam da o anlardan birinde oldu. Siz arkadas ve kuzenlerinizin icinde kotuluk olmadigini bilirsiniz onlari oyle tanirsiniz.

Ama ben eltimi oyle tanimiyorum. Esimle kaynanamla arami bozmak icin elinden geleni yapmiş , arkamdan soylemedigi kalmamis bir insan. Yani beni sevmiyor bunu bakislarindan anlarsiniz.

Evet canim ben oyum :) çok cekiyorum onlardan aksiyonsz gunum gecmiyor. :)

Korkularimin uzerine gitmeliyim :)

Bazi insanlar biliyorlar ama emin olun biliyorlar.

Bende bazen diyorum ki cocugum olursa soyle boyle yapicam ama yapamam heralde. Insan degisik bir varlik herkesten ayni ozveriyi bekleyemessin. Ama ben bu yasattiklarini unutamicam. Bakin sizdedr yara kalmis sizde unutamassiniz. Insanlarin acilariyla besleniyor sanki bunlar.

Alti yil boyunca bebek hasreti cekmis biri olarak sizi iliklerime kadar anliyorum.bende dort yillik evliyken iki tup iki asilamam da negatifken kardesim evlennip gelin altinci ayda hamile kalinca yerle bir olmustum.hala oluyordum anne olamadan.cok cok derin bir aci anne olmayi isteyip olamamak.
Size tavsiyem insanlardan uzaklasin.kussen kussun kiskanc diyen desin hic ama hic umursamayin.cocuklu insanlardan uzak durun gercekten akil sagliginiz icin ben bunu basarmistim ozamanlar.bahar geldi yuruyun gezin alisveris yapin tek basina.kimseye gitmeyin konusmayin uzaklasin ruhunuz dinlensin.
Ben bunlari yaptim ve yumurta takibiyle hamile kaldim hemde alti yil sonra.iki kizim var simdi.kimseye derdinizi anlatmayin zerrece kimseyi umursamayin.hayal kurun bebeginizi hayal edin asla umutsuz olmayin.cocuk tedavisi gorenler kanserle mucadele eden insanlrdan cok daha fazla stres altindalar mis dr um soylemisti.
Lutfen eltinden uzak dur bosver uzak dur ki uzulme hormonlarin duzelsin.insallah hemen hamile kalirsin bebegine kavusur anneligini doya doya yasarsin.tez zamanda kucagini doldursun Rabbim insallahhhh amin amin amin

Niye sosyal medyada paylaşımlarınızı eltiniz ve kaynınız göremeyecek şekilde engellemiyosunuz ki?
Gayet kolay bi ayarı var.

Eltimin canı yemek istiyorsa kocası alabilir. Bunun için bana telefon etme gibi bir harekette bulunamazlar. Buna ben müsaade etmem, eşim de etmez.
Siz biraz yumuşak davranıyorsunuz herhalde eşiniz de öyle.
Hop yani karısının canı bişey çekiyor diye ısmarlama yemek mi istenir?

Çok fazla görüşüyosunuz, mesafe koyun.

Uzulme,bu sabrinin karsiligini en guzel sekilde alirsin insallah. Her karanlik gecenin bir sabahi vardir denir ya. Bir de derdin ne kadar buyuk olursa , dert sonrasi gelen rahatlik ve derman da o derece buyuk olur. Rabbim gonlune gore versin.

bence eltiniz ve kaynınızla konuşmayı resmiyetle kesmelisiniz ,ve bu iğrenç muhabbetten eşinize bahsetmelisiniz...sonuç olarak çevrenizde tomarla hamile varken millet mutluluğunu yalayıp size de dikkat ederken bu işi sidik yarışına çeviren bir kadınla görüşmeye gerek yok.

Mesafe koyun , neden bu kadar evinizin icinde bu elti kisisi?
Hislerinizi anlayabiliyorum , bende bebegimi kaybettigimde gordugum her hamilede gozum dolardi , kotu bir duygu ama bu kadar icinize almakta sizin hataniz
Mesafe iyidir , boylece muhatap olmazsiniz

azalttıysanız siz de kalan zamanlarda bebekle ilgili muhabbetlere tahammül edin. bence biraz takıntı yapmışsınız. kız da pek düşünceli değilmiş tamam ama yani tamamen size yönelik de hareket etmiyor sonuçta. edemez de zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…