Ben alinganlik mi yapiyorum beni kendime getirin.

Siz ne yuce gonullu bir insansiniz. Emin olun bende hamile kalsam ayni seyi yaparm ben yassadim baskasi yasasin istemem. Afedersiniz essege laf anlatirim ama bunlara anlatamam ben mumkun dgl

Ilaclar bende asiri sinir yapiyordu birde tiroidim varmiş. Yumurta buyurken catlarken hep sanci cektim afedersiniz altima kacirdigim bile oldu. Surekli duygularim degisiyordu sinirliyken guluyor guluyorken agliyordm oo hormonlar beni mahfetti sizde etki etmemis olabilir ama doktorum bunlarin normal oldugunu soyledi..

Aklima geldikce yaziyorum sizde okudugunuz kadar anliyorsunuz dogal olarak.. :)

Rahim filmi bende cektirrdim cok rahattim problem yoktu ama hormonlar beni altust etti..

Beddua etmemek içi zor tutardım kendimi. Kaç kere töbe est dedim ama içimden geçen göz yaşlarının on katını yaşasınlar demek olurdu. Ayy töbe bu insanlar ne ara bu kadar kötü oldu ya ne zaman. Demiycemm kötü söz demiycem...

Malesef konu sahibi insanin en yakini bile bu konularda anlamıyor esimle biz tedavi sürecindeydik kardesimin iyi niyetinden sübem yok ama nisanliydi ikide biz hemen cocuk yapalim diye konusuyorlardi. Esekten dusenin halini esekten dusen anlar
Sonra ilk hamile kaldin 1 ay sonra kardesim. Allah herkesin gönlüne
gore verir üzülme

bence art niyetli degil sadece cahil ince dusunemeyen biri..
senin de olunca sen de bahsedersin kafana takma
nasip her seyin zamani var..artik tıp.ilerledi cocugu olmayan kalmıyor hele yumurta ve sperm varsa hic korkma..Ayrica niye bekliyorsun 1 sene paran varsa git 1aylık tedavi tüp bebek kolay zor degil yaptır gizlice ki etrafin strese bogmasin seni..

Bence kayınvalidenize de bahsetmeseydiniz
Çünkü insanlar yüzde yüz iyi niyetli bile olsa iyiliğiniz için konuyu belli ediyor
Kaynananananızın da belirtmesi iyi olmamış
Eltinizin gözünde kıskanç tarzı bi moda girmiş oldunuz istemeden
Ben de istiyorum ama kaynanama belli edemem sanırım hatta ben de baya bi takıyorum
Sorup duruyodu mesafe koydum soramıyo artık
Bi daha sorarsa da çoktan hastaneye gittik sorunumuz yok şükür hayırlısı dicem geçicem
Maalesef kimseye üzüntümü belli edecek kadar güvenmiyorum
Bu saatten sora olan olmuş
Eltiniz istediği kadar midem bulanıyor vb desin
Umurunuzda olmasın
Ne anlarsa da anlasınlar geçti gitti

Eltin gercekten buldumcuk olmus ayrica bu insanlarin bu sekilde yapmalarinin tek sebebi cocuk dogurmaktan baska bir meziyetleri olmadigi icin sadece bununla ovunebiliyor seni sadece bununla uzebiliyor olmalari, sen de hiicc orali olma bir kac ay sonra cocugu dogunca hic yardim etme bosver esinle cik cik gez o cocukla hic bir yere cikamayacak sen se yaninda de ki aman cocuk olsa yapamam diye butun gezmlerimizi simdi yapiyoruz keyfimize bakiyoruz de Allah nasip edince er ya da gec olur nasil olsa simdi keyif zamani de oyle sinir et o zaman susar

Canim baslarda hak verdim senelerdir kaynim kaynanam kayinbabam tarafindan sevilmemiş ( kendi yaptigi saygisizliklar yuzunden ) hamileligini tabiki de kullanacak ama bu benim zaafim bende kullanmasin onlarda kullaniyorsa kullansin. Ben hen eltime hem kaynima ama daha cok kaynima kiziyorum. Sonucta onun abisinin cocugu soz konusu.. yasamayan bilemez yasasinlarda istemem zaten..

Bende insanlarla kolayca gorusmeme karari alan biri degilim tartar bicerim burda daha anlatmadiklarim kisa ozet gectiklerimde var. Yani 2-3 yaptigi seyden sonra rahatsiz olmadim bildiginiz 10 saymşimdir..

Kaynanam benimle sohbet ederken bagirdi hadi markete gidelim anne diye. O da dediki pinkle oturuyoruz birazdan gideriz. Sonra bidaha bagirdi ben hamileyim benim sancim var midem bulaniyor yeter gideceksek gidelim kotuyum zaten sizi bekleyemem diye. Ben kalktim gittim sonra...

Birkere de bizi evinden kovmuştan beter etti. Iyi degildi gittik kaynanama benim uykum geldi hadi gelinide al git dedi biz sok olduk. Ben bu konuda sadece ben ve esime olanlari anlattim.

Gercekten cok isterdim psikolojimi bebegimin varligi duzeltsin herseyden elimi ayagimi cekim diye. Ama beddua etmiyorum allah gonlume gore verick biliyorum. Hep dedim ki acaba neyin cezasini cekiyorum diye. Bu bir sinav ve kazanani ben olacam.

Ben tup bebek icin gittim herseyim hazirdi herseyyy...

Ameliyat cikinca baya bir para gitti. Neyse dedik doktor dogal yolla dene dedi. Baktik 3 ay olmuyo tekrar aradim doktoru doktor dogal yolla hamile kalacaksin bekle dedi. Dinlemedim randevu icin aradim tup bebek yaptiricam 5 bin olan tup bebek 9 bin olmuş.. dogal olarak biraz birikim şart oldu. Bence bunda da var bir hayir cunku ne zaman birsey yaptirmaya kalksam bebekle ilgili hep onume engel cikiyor.

Ben olmuyo diye agliyordum sonra kaynimin yaptiklari geldi aklima senin oglun bildigi halde ne yapmaya calisiyo canimizi mi acitmaya calisiyor ddim. Ordan acildi konu. Ama ayrintili anlatmis sanirm kaynanam bende sormadim daha fazla kucuk dusmek adina. Evet kaynanam soylememeliydi. Ama eger soylemeseydi acaba bilerek yapmiyorlarmi gunahlarini mi aliyorum dicektim. Soylemis olmasina ragmen hala ayni seyi yapiyorlarsa demekki bilerek yapiyorlar yanlismi dusunuyorm ?

Canim zaten evliligi cok kotu yani kaynim bagimli bir cocuk butun parasi onlara gidiyor gezemiyor dolasamiyorlar evlerine biseyde alamiyorlar heo kavgayla geciyo evlilikleri. Ben dogacak bebege uzuluyorum boyle ana boyle baba

Kaynim bana laf yaptiktan sonra aralarinin bozuk oldugunu onu artik cekemedigini boguldugunu soyledi bende hamilelikte boyle seyler olur sacmalama senin karinin sana n cok ihtiyaci oldugu zaman git gonlunu al daha fazla vakit ayir kendisine ddm. Baristilar..

Bugune kadar her kavgalarinda pink essek ya o baristirdi onlari.. ama onlarin yaptigi nasil zoruma gidiyor. Kimseye iyilik yapmayacaksin bu devirde..

Bilerek dediğim şöyle
Belki sırf inadına seni gıcık etmek için çabalamıyo eltin ama içinden nazlanmak geldiğinde de seni umursamıyor anladığım kadarıyla
Ama bi ihtimal hamilelik hormonundan da saçmalıyo olabilir bilemeyiz
Hormonlar yükselince acaip duygular olabiliyormuş
Ben olsam takıntılı biri olmama rağmen takmam bilio musun
Yaa eltimden banane
Uzaklaş ordan
Ortamına girme olsun bitsin

Hayir tam tersi daha da ilgili olmam gerekmezmi suan kafasindaki sey benim onu kiskandigimm.. uzak durursam boyle dusuncek ne cok yakin ne cok uzak olmaliyim tam ortada..

Hayir tam tersi daha da ilgili olmam gerekmezmi suan kafasindaki sey benim onu kiskandigimm.. uzak durursam boyle dusuncek ne cok yakin ne cok uzak olmaliyim tam ortada..
Ya olan olmuş ki
Düşüneceği kadar düşünmüş anladınız mı
Çare yok şuan düşüncesi değişmez
Bi anda da kopmayın tabi daha kötü olur
Gül’ün geçin
İlgilenin bi süre belli etmeden

Bosver baristrma madem sen boyle dusunurken o eltin nispet pesinde bundan sonra sen de oyle yap gezdiginz fotolari paylas yaninda cocuk konusu actikca sen de de ki zatn evligin kaygayla gecti simdi de cocukla gececk biz birbirimize vakit ayrdik faln de o tatli sozden iyilikten anlamaz anladigi dilden konusmk lazim

Bu yaz yine tatile gidiyoruz zaten.. Cok istedigim biyere gidecez yamaç paraşutu falan yapacaz.

Ben yaptiklarimla ovunecek bir insan degilim olamiyorum yapimda yok. Yani bak kocamda bana şunu aldi bunu aldi ya da bizde tatile gidecez iste diyemiyorum. Hep bir mahcupluk acaba uzulurmu diye kendisi yasayamiyor cunku bunlari. Iliskileri hep sorunluydu. Yanindayken esim opse beni ters ters bakar. Yani blmiyorum bana ters ama insanlar nasilda yapiyorlar anlamiyorum..

Eşiniz götürdü mü balık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…