• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben alinganlik mi yapiyorum beni kendime getirin.

Bir arkadasm bu olanlarin hepsine birebir sahit..

Bana dediki saniyor ki allah verdi birdaha asla alamaz. Veren allah alan allah once bir saglikli dogursun dedi sonra konussun drdi. Bende allah korusun ahim ona aslaa bebegine bisey olsun istemem gunahi benim boynuma vicdan azabindan olurum dedim.
O araladasin en dogrusunu soylemis. Yani benim kuzenimin de cocugu olmuyor benden once evlendi. Ve ben onun yaninda oglumu sevmem bile sevemem ki...
Olur da yanlis anlar ona nispetine yapiyorum sanarsa diye. Ben o zihniyette bir insan degilim ama bu onun hassas noktasi oldugu icin buluttan nem kapsa hakkidir derim...

Şaka yollu laf vursam alinir gider evde aglarsa ne olacak :) malum hamile ya alingan simdilerde
Aman aglarsa aglasin sanane...
Sen aglarken o mu avutuyor. Gitsin cok bilmis kocasi da avutsun iste. Sanane aglamis aglamamis kocan arkanda kv kayinbaba arkanda daha neyin dusuncesi bu allah askina..

Tabiki olacak belki benim de oyle olacak surekli midem bulaniyor dicem. Ama olmayan insanlarin yaninda degil... esiminn yaninda annemin yaninda kaynanamin yaninda... ama kaynanama bagirmicam ayagima cagirmicam insanlari uzmek icin bile bile yapmicam.

Benim hamile kaldigimda esime yapacagim supriz bile hazir aileme yapacagim supriz cinsiyet partileri hepsi..

Hepsini yapicam..

Biliyorm ki kaynanamla kayinbabam havalara ucacaklar. Onlarda ayni seyi yasamiş kaynanam anlatiyor kayinbabam hep aglamiş.. en buyuk destekcimiz onlar zaten..

Eltimin hamilelik haberine kayinbabam şok oldu. Bakti suratini cevirdi.. bize dondu ddiki size para lazimdi dimi gidin hemeeen tup bebeginizi yaptirin 1 gun bile gecmesin dedi...
Bakın sizi çoook iyi anlıyorum ve bazı konularda katılmıyorum. Çok güçlü olduğunuzu söylüyorsunuz ama zaaflarınız var ben de 7 senedir bebek sahibi olamıyorum 5 kez düşük yaşadım ve etrafımdaki tüm yeni evliler hamile. Birinin hamile olduğunu öğrendiğinizde sevinmelisiniz ve tebrik etmelisiniz o söylemeden darısı bana inşallah falan demelisiniz. Siz onun hamileliğine kayinbabaniz tavır yapti diye hoşunuza gidiyor. Benim de görümcem hamile kaldı annem kayinvalidemi hayırlı olsun diye arayınca kayinvalidem aman onları boşver benim yavrularimin çocuğu olsun demiş ,çok üzüldüm sonuçta o ayrı biz ayrı. Herkesin sınavı farklı kimse kimseden kopya cekemiyor malesef.
Kıskançlık ve imrenmeyi birbirine karıştırmayın.
Ayrıca elti bozuntusu haklı değil kesinlikle o en suçlu ,zevzek,bosbogaz herneyse. Yeğeniniz olacak tebrik ederim.

Yahu sen bu kadar şey yaşamışsın da niye hala çekiyorsun

Her yaptigina sustum ama bebek benim zaafim hamilelik benim zaafim susarmiyim sussmazmiyim zaman gosterecek.
Ama suan bisey demek istemiyorum hamileliginin arkasina siginacak. Bende zaten dusmanim olsa hamile birini uzmem...

Kocasi tokatladiginda kocasina ben kizdm bagirdim nasil yaparsin hamile diye.. ben gittim evine iyimisin diye. Kocasindan tokat yedigi halde bana bebeginden bahsedip durdu.. birde uzerine bizi evden kovmaktan beter etti. Herseyin zamani var rabbim o zamani bana versin yeter.

Bunu dememim sebebi şu. Ben kendimde gordum ki 25 yaş bir donummus. Ve 25 yasinda geecekten olgunlasiyormus insan
Bence tabi bu...

Ben 20 yasinda olgunlastim herkesin ki farkli bilirim tabiki.. ama gercekten bu işler yaşa bakmiyor. Bu kiz esimle de hep arami bozmaya calisti olmayan seyleri olmuş gibi gosterdi. Bende hep inandim kavga ettim. Arkamdan gulmustur hep

Aman aglarsa aglasin sanane...
Sen aglarken o mu avutuyor. Gitsin cok bilmis kocasi da avutsun iste. Sanane aglamis aglamamis kocan arkanda kv kayinbaba arkanda daha neyin dusuncesi bu allah askina..

Iste biz insanlari kiramiyoruz ya olan hep bize hep bize..

Bazen diyorum allahim al şu icimdeki merhameti..

Her yaptigina sustum ama bebek benim zaafim hamilelik benim zaafim susarmiyim sussmazmiyim zaman gosterecek.
Ama suan bisey demek istemiyorum hamileliginin arkasina siginacak. Bende zaten dusmanim olsa hamile birini uzmem...

Kocasi tokatladiginda kocasina ben kizdm bagirdim nasil yaparsin hamile diye.. ben gittim evine iyimisin diye. Kocasindan tokat yedigi halde bana bebeginden bahsedip durdu.. birde uzerine bizi evden kovmaktan beter etti. Herseyin zamani var rabbim o zamani bana versin yeter.
Karisini tokatlayan adam size gelip de karimi uzme hamileligi iyi gecmeli deme curretini nerden buluyor acaba???
Ama artik sizinki de iyiniyet merhamet falan degil yani.

Bakın sizi çoook iyi anlıyorum ve bazı konularda katılmıyorum. Çok güçlü olduğunuzu söylüyorsunuz ama zaaflarınız var ben de 7 senedir bebek sahibi olamıyorum 5 kez düşük yaşadım ve etrafımdaki tüm yeni evliler hamile. Birinin hamile olduğunu öğrendiğinizde sevinmelisiniz ve tebrik etmelisiniz o söylemeden darısı bana inşallah falan demelisiniz. Siz onun hamileliğine kayinbabaniz tavır yapti diye hoşunuza gidiyor. Benim de görümcem hamile kaldı annem kayinvalidemi hayırlı olsun diye arayınca kayinvalidem aman onları boşver benim yavrularimin çocuğu olsun demiş ,çok üzüldüm sonuçta o ayrı biz ayrı. Herkesin sınavı farklı kimse kimseden kopya cekemiyor malesef.
Kıskançlık ve imrenmeyi birbirine karıştırmayın.
Ayrıca elti bozuntusu haklı değil kesinlikle o en suçlu ,zevzek,bosbogaz herneyse. Yeğeniniz olacak tebrik ederim.

Yegenim :) bu olaylarin icindeki en masum şey..

Bazen bakiyorum ultrason fotolarina kimse gormeden ( dolaplarina asmislar) nasil minik :)

Ben seviniyorm hamilelere inanin kimseye karsi artniyetim yok.. doktorum bana dediki bizimde olmadi ben karimi avmye goturemiyordum dedi. Asla oyle olmadim olmakta istemem. Ama bu cok farkli. Kayinbabamin yuz cevirmesine mutlu olmuyorm. Aksine uzuldum. Esime mutluluklarini yasayamayacaklarmi dedim..

Ama kaynbabam da herseyin farkinda kaynanamda.

Karisini tokatlayan adam size gelip de karimi uzme hamileligi iyi gecmeli deme curretini nerden buluyor acaba???
Ama artik sizinki de iyiniyet merhamet falan degil yani.

Evet canim tokatladi.. gittigimde yanina cok agrisi vardi kalktim herseyini ben yaptim onune getirdim verdim. Allah razi olsun dedi gulumsedim. Sonra tarama testi yaptirsammi bebegime cinsiyeti merak ediyorum erkek olacak eminim bundan zaten doktor da emin ama soylemiyor dedi.

Cinsiyeti ogrenince benim ve esimin bulundugu ortama gelmek esine supriz yapmak istedi ( cinsiyeti bizim yanimizda suprizle soyleyecek )

Geldi de biliyormusunuz ?

Ben bosuna konu acmadim burdan aklima geldikce yaziyorum ama inanin oyle basit bir karnini oksadi bana nispet yapiyor olayi degil...

8 yıllık evi tüp bebek tedavisi gören biri olarak
Bu konuyu askıya alıp kafanızı dağıtmak önerim
Çok mu yakınsınız ?
Stres bir numara malesef bu konuda
Ve ben sizi üzgün gördüm
Bunun bir imtihan olduğunu unutmayın

Evlerimiz de yakin eşlerimiz de ayni yerde calisiyor canim. Kaynanamda yakin yani gorusmek istememe gibi bir durum olmasa haftada en az 4 gun gorurum. Goruyordum da zaten.. artik gormuyorum... :)

Evlerimiz de yakin eşlerimiz de ayni yerde calisiyor canim. Kaynanamda yakin yani gorusmek istememe gibi bir durum olmasa haftada en az 4 gun gorurum. Goruyordum da zaten.. artik gormuyorum... :)

Çok sık görüştüğünüz için etkileniyorsun
Tedaviyi naptın cnm
Rabbim isteyen herkese ve bana nasip etsin

Çok sık görüştüğünüz için etkileniyorsun
Tedaviyi naptın cnm
Rabbim isteyen herkese ve bana nasip etsin

Cnmmm insallahhhh aminnn kaynanam hep derdi rabbinden isticeksen once hastalarin sifa bulmasi icin dua et sonra cocugu olmayanlar icin sonra kendin icin diye :) insalllaaaah nasip eder rabbim...

Tup bebek icin gittigim doktorum tuplern alinacak dedi. Sukurler olsun tuplerde sorun yoktu endometriozisimi temizlemis. Ama endometriozis hamilelige engel olacak evrede degilmis yeniymiş. Ee bizim 4 senedi olmuyor. 1 sene dogal yolla dene dedi. Gecende aradim yine 1 sene dolmasini bekle dedi. Ameliyat olali 4. Aya giricem. Ve daha tik yok. Bu ay silik bir cizgi vardi yine adet oldum. Yani tup bebek yaptirmak istiyorum.. ama doktorum bana guven diyor.. guvenmesem ameliyat olmazdm. Baska doktora da tekrar git guven bilmiyorm birde bizim ilde bi tane tup bebek merkezi var benim doktorum ise sehir disinda yani o isler cok karisik

Cnmmm insallahhhh aminnn kaynanam hep derdi rabbinden isticeksen once hastalarin sifa bulmasi icin dua et sonra cocugu olmayanlar icin sonra kendin icin diye :) insalllaaaah nasip eder rabbim...

Tup bebek icin gittigim doktorum tuplern alinacak dedi. Sukurler olsun tuplerde sorun yoktu endometriozisimi temizlemis. Ama endometriozis hamilelige engel olacak evrede degilmis yeniymiş. Ee bizim 4 senedi olmuyor. 1 sene dogal yolla dene dedi. Gecende aradim yine 1 sene dolmasini bekle dedi. Ameliyat olali 4. Aya giricem. Ve daha tik yok. Bu ay silik bir cizgi vardi yine adet oldum. Yani tup bebek yaptirmak istiyorum.. ama doktorum bana guven diyor.. guvenmesem ameliyat olmazdm. Baska doktora da tekrar git guven bilmiyorm birde bizim ilde bi tane tup bebek merkezi var benim doktorum ise sehir disinda yani o isler cok karisik

Canım ben 2 saat uzaklığa gidip geliyorum
Ameliyat için geçmiş olsun
Kaç yaşındasın bilmiyorum
Ama ben boşuna zaman kaybetmişim diyorum
İlk deneme tuttu düştü
Tekrar başlayacağım önümüzdeki ay

Canım ben 2 saat uzaklığa gidip geliyorum
Ameliyat için geçmiş olsun
Kaç yaşındasın bilmiyorum
Ama ben boşuna zaman kaybetmişim diyorum
İlk deneme tuttu düştü
Tekrar başlayacağım önümüzdeki ay

Kac sene oldu canim sizin ?
Sorun varmiydi ?
Nerde yaptirdin tup bebegi ?

Bende hissediyorum tup bebekle olacak ben cok zaman kaybettim ameliyat olmasaydim suan yaptirmiştim. Paramda cebimde kalmisti. 5bin tutuyordu 4 ay once tup bebek.

Suan 9 bin...

Cok pismanim ameliyat olduguma keske zamani geri cevirebilsem..

Kac sene oldu canim sizin ?
Sorun varmiydi ?
Nerde yaptirdin tup bebegi ?

Bende hissediyorum tup bebekle olacak ben cok zaman kaybettim ameliyat olmasaydim suan yaptirmiştim. Paramda cebimde kalmisti. 5bin tutuyordu 4 ay once tup bebek.

Suan 9 bin...

Cok pismanim ameliyat olduguma keske zamani geri cevirebilsem..
Herşeyde vardır bir hayır
Antalya memorial
İlk deneme tutmuştu
8 yıl oldu bizim evleneli
Herhangi belirli sorun yok
Her doktor olur dedi olmadı
1 aşılama sonra tüp işte
Bu ay tekrar başlayacağım bakalım

Herşeyde vardır bir hayır
Antalya memorial
İlk deneme tutmuştu
8 yıl oldu bizim evleneli
Herhangi belirli sorun yok
Her doktor olur dedi olmadı
1 aşılama sonra tüp işte
Bu ay tekrar başlayacağım bakalım

Doktorum israrla 1 sene beklememi istiyor. Raporlu yapacakmiş p.tesi ariyacagim raporlu fiyati ne kadar diye.. arasinda ucuk rakamlar yoksa neden raporlu yaptirayim ki anlamadm. Doktora da en sonunda dedimki paramla yaptiriyorum rapordan yararlanmak istemiyorm. Iyi gel istedigin zaman dedi. Halbuki cok iyi bir doktor cok basarili... neden yapmak istemiyor anlamiyorum. 1 sene de cok uzun bir sure. Olacak olsa 4 ayda olmazmiydi ?

Ya da bilmiyorum 1 sene dolana kadar kafami mi dinlesem cok kararsizm. Sizin icinde hem sevindim hem uzuldum..

Insallah ikinci denemenizde mutlulugu yasar ve saglikla kucaginiza alirsiniz.. 8 sene cok uzun bir sure. Allah sabrini vermiş olmali.

Doktorum israrla 1 sene beklememi istiyor. Raporlu yapacakmiş p.tesi ariyacagim raporlu fiyati ne kadar diye.. arasinda ucuk rakamlar yoksa neden raporlu yaptirayim ki anlamadm. Doktora da en sonunda dedimki paramla yaptiriyorum rapordan yararlanmak istemiyorm. Iyi gel istedigin zaman dedi. Halbuki cok iyi bir doktor cok basarili... neden yapmak istemiyor anlamiyorum. 1 sene de cok uzun bir sure. Olacak olsa 4 ayda olmazmiydi ?

Ya da bilmiyorum 1 sene dolana kadar kafami mi dinlesem cok kararsizm. Sizin icinde hem sevindim hem uzuldum..

Insallah ikinci denemenizde mutlulugu yasar ve saglikla kucaginiza alirsiniz.. 8 sene cok uzun bir sure. Allah sabrini vermiş olmali.

Ne inişler çıkışlar yaşıyor insan
Bu bir imtihan
Bize isyan değil sabır düşer
Rabbim vakti gelmeyen şeyi nasip etmez
Çocuksuzluk hayatın sonu değil ya
İnşallah hayallerimize kavuşuruz

Benim doktorum da aşılama dene birkaç defa daha dedi
Ama artık ben olsun istiyorum
Tüp istedim
raporsuz 9.700 merkez
İlaçlar yol masrafı muayeneler 15 buldu

Back