Ben aldırma (Resimli)

Merhabalar benim burnumun sağ tarafında yanagımla burnumun birleştiği arada mercimek tanesi büyüklüğünde siyah çıkıntılı bir ben var. Dogdugumda nokta kadarmis ama yaşım ilerledikçe benimde büyüdü ve yaşım şuan 18 mercimek tanesi büyüklüğünde. Ve ailemde halamdada yüzünün aynı yerinde ben var. Yüzümdeki beni hangi yöntemler aldırmamı önerirsiniz. Benimi aldirdigimda nekadar bir iz kalır . Benimi aldirdigimda daha sonradan yeniden ben çıkar mı. Benim kanser riski taşıyorsa aldırmalimiyim. Benim Burnumla yanagimin birleştiği yerde oldugu icin aldirinca estetik acidan büzüşme gibi veya baska türlü estetik açıdan kötü görünür mü. Bilgisi olan yada deneyime sahip olan arkadaslar cevaplarsa cok mutlu olurum.

bende gecen yıl ocak ayında 2 tane ben aldırdım bir burnumun yanında biri anlımda, şuan izi belli belirsiz, beni hiç rahatsız da etmiyor, ben cerrahi yöntemle aldırdım. doktorumun da söylediği dikiş atılan yerde iz kalmaması imkansız zaten. hiç bi sorun yaşamadım.

Benim arkadaşımda da böyle oldu.Sonra geçti.Ama iyi korumak lazım.

ben de 1 ay oldu aldıralı. 50 faktörlü güneş koruyucu bir krem verdi. günde 3 kez sürmemi söyledi ama ben ilk zamanlar 2 kez sonra da birer kez kullandım.. hiç kızarmadı. elimi sürdüğümde hafif bir kabarıklık geliyor elime sadece.
Bu arada aldığım krem yüzdeki pigmentleri filan da yok eden güzel bir krem.

Bende ben aldırdım bir cihazla radyo frekans degil ama sonrasında nemlendirici ve bir krem kullandım iz kalmadı ilk başlarda korkuyordum korudum iyileşiyor

Bende ben aldırdım bir cihazla radyo frekans degil ama sonrasında nemlendirici ve bir krem kullandım iz kalmadı ilk başlarda korkuyordum korudum iyileşiyor

Nekadar sure sonra gecti iz bide aklima takilan benim tam burnumla yanagim arasinda acaba alininca orda buzusme gbi estetik acidan cirkin gozukurmu bu arada hangi hastanede aldirdiniz

Merhaba. Siz beninizi aldirdiginiz icin soruyorum benim burnumla yanagimin birlestigi o atada mercimek tanesi gibi hafif cikintili siyah bi benim var ayni ben halamdadada ayni bolgede var aldirmak istiyorum ama cok tedirginim cunku tam burnumla yanagim aradinda oldugu icin dikis altildiginda buzusme veya estetik acidan cirkin gozukurmu sizce birde ince bir cizgi seklindemi iz kalıyor

Diz hsngi hadtanede nekadara aldirdiniz beninizi acaba

Rica etsem Benin alindigi bölgeyi flashsiz cekip atarmisiniz

Ben aldirdiginiz yerde suan bir iz kaldimi ve aldirdiginiz ben nerde buyuklugu nekadardi bende istanbulda yaşıyorum memnun kaldinizmi

Ben aldiran arkadaslar.hepinizin et beni mi yoksa normal bene de mudahale yaptirilabiliyor mu veya yaptiran var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…