Ben aldırma (Resimli)

Merhabalar arkadaşlar,
Benim de benlerle başım dertte. Bu konuda iyi olan kimi önderirsiniz İstanbulda mümkünse Avrupa yakasında? Çok fazla ben oluştu bende ve malesef ikisi kaşınıyor. Bir an önce gitmem laızm. Ama kime nereye bilemedim. Bir bilene danışayım dedim.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

2 sene uzun uzun düşündükten sonra ocak ayında yüzümde bulunan 2 tane beni aldırmaya karar verdim. Koter ve lazerle yakılarak alındı. Alınırken hiç bi acı hissedilmiyor ama iğne vurulurken gözümden yaş gelmişti. Yüz bölgesi olduğu için öyle olmuşrtur muhtemelen. Yaklaşık 7 ay oldu. Hafif iz var ama bana göre benden cok daha iyi. Benim gibi korkak biri buna kalkıştıysa hiç korkmayın.

Alnimin tam ortasında bir ben var aldırmayı dusunuyorum ama ücretlidir diyorlar yardım edin ne yapmalıyım

Alnimin tam ortasında bir ben var aldırmayı dusunuyorum ama ücretlidir diyorlar yardım edin ne yapmalıyım
Leke beni mi et beni mi canım? Eğer leke beniyse doktorun da uygun bulursa hiç çekinmeden aldırmanı öneririm çünkü acısı yok denecek kadar az. Önemli olan ben alımından sonraki süreç yani izlerin geçme aşaması. Ben de izlerin geçmesi aşamasındayım hatta diğer arkadaşların fikirlerini alıcam :)

Merhaba tabiki doktorum söyledi ameliyattan sonra sabah akşam masaj yaparak 6 ay kullandım
Doktorum bana prosil jel kullanmamı söylüyo, ben de diğer kremleri araştırdım ve kafam karıştı. Biraz da sabırsızım sanırım :) teşekkür ederim bilgilendirme için.

Meraba canım. Ben sana Aylin Bilgin Karabulut'u önerebilirim. Eli inanılmaz hızlı ve hafiftir. Patolojik değerlendirmeyi de mutlaka yapacaktır. Bilgilerini internette bulabilirsin.

Arkadaslar bende bugun yuzumden 3 tane ben aldırdım kabarıktı sadece iğne vururken acıdı onun dışında hiçbir hissetmedim bir de dikiş atarken biraz katır kutur sesler çıktı onun dışında kötü bir şeyde hissetmedim Ama korkmayın derim hani ameliyata aldıklarında seni hani doktorlar kafanı dağıtıyorlar hiç korkutmuyılar elleri çok hafif oluyor plastık cerrahiye giren doktorların o yüzden korkmayın arkadaşlar bugün tarihi 2 Eylül 2016 cuma günü

Resim paylaşabilirmisin bizimle
Nerede hangi doktor aldı?

Resim paylaşabilirmisin bizimle
Nerede hangi doktor aldı?
Şuan dikiş yerleri kapalı üsküdar haydarpaşa numune hastanesi validebağ ek hizmet binasında ameliyat oldum ilk dermatoloji doktoru şirin pekcandan muayene oldum dun de ameliyat gerceklesti ameliyatıma giren doktorun adını unuttum valla ama orayı tavsıye ederım o hastanenın butun doktorları cok ıyı

Geçmiş olsun gelişmeleri paylaşın bizimle

Ya peki bu küçük küçük benleri almıyorlar mı yüzden? Bi de lazerle aldırma diye bişey duymuştum öyle daha kolay olmaz mı?

Hiç korkmayın arkadaşlar bende ilk başta çok korktum ama sadece iğneyi vururken az bi acı hissediyosunuz o normal Zaten ama gecıyo hemen cesaretinizi toplayın ve guzellıgınız ıcın yapın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…