- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
Hadi ya çok başarılı bir kadın hiç şaşırmak Lazımİstanbul Bağdat caddesinde görünüyor şu an adresi. En azından aynı şehirdeyiz fakat fiyatı kim bilir kaça katlamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya çok başarılı bir kadın hiç şaşırmak Lazımİstanbul Bağdat caddesinde görünüyor şu an adresi. En azından aynı şehirdeyiz fakat fiyatı kim bilir kaça katlamıştır
Canım benim et beni idi kocaman çıkıntılıBen aldiran arkadaslar.hepinizin et beni mi yoksa normal bene de mudahale yaptirilabiliyor mu veya yaptiran var mi
Yaktırmak kötü oluyor canım ben direk aldırdımAraştırayım Can'ım gidebilirsem iyi olur. Herkes yaktırmış bilemedim
neden kötü oluyor?Yaktırmak kötü oluyor canım ben direk aldırdım
Görüştüm ebru hanımla. Bağdat cad tarafında haliyle biraz pahallı. Belli belirsiz bir benim var hatta sivilce sanıyorlar ama ben rahatsız oluyorum tabi ki. Neden sivilce bile sansınlar ki diye. Fiyat aldım 1000 TL diyorlar patoloji hariçYaktırmak kötü oluyor canım ben direk aldırdım
Ben 2 yıl önce oldum ebru hanıma Denizli'de hepsi 500 tl idi canım eli hafifGörüştüm ebru hanımla. Bağdat cad tarafında haliyle biraz pahallı. Belli belirsiz bir benim var hatta sivilce sanıyorlar ama ben rahatsız oluyorum tabi ki. Neden sivilce bile sansınlar ki diye. Fiyat aldım 1000 TL diyorlar patoloji hariç
Gidicem kısmetse ben de iz çok önemliBen 2 yıl önce oldum ebru hanıma Denizli'de hepsi 500 tl idi canım eli hafif
Sadece bir tane ben için mi 1000 tl istiyorlar canımGidicem kısmetse ben de iz çok önemli
Canım senin için bir sakıncası yoksa alınan bölgenin fotoğrafını bizimle paylaşabilir misin, cesaretimi toplayıp en kısa zamanda bende aldıracağım inşHadi ya çok başarılı bir kadın hiç şaşırmak Lazım
Evet Can'ımSadece bir tane ben için mi 1000 tl istiyorlar canım
Abbooovv fiyatı baya artmış, siz Ebru hanıma muayene oldunuz mu yoksa direkt telefonla mı görüştünüz,Evet Can'ım
Telefon açtım çünkü bana uzak Avrupa tarafındayım ben. Whatsapp tan foto yolladım. Fazla iz kalacak bir bölge değil Dedi. Patoloji hariç fiyatı bu.Abbooovv fiyatı baya artmış, siz Ebru hanıma muayene oldunuz mu yoksa direkt telefonla mı görüştünüz,
Kreminizin adı ne acaba?ben de 1 ay oldu aldıralı. 50 faktörlü güneş koruyucu bir krem verdi. günde 3 kez sürmemi söyledi ama ben ilk zamanlar 2 kez sonra da birer kez kullandım.. hiç kızarmadı. elimi sürdüğümde hafif bir kabarıklık geliyor elime sadece.
Bu arada aldığım krem yüzdeki pigmentleri filan da yok eden güzel bir krem.
Eğer ki yarın alırlarsa kurtulursunuz siz de ne güzel.Stres yapmayın boşuna.Hazır kış aylarındayız,daha kolay atlatırsınız.Herkese selam ben de sol yüzümde bir tane siyah beni aldırmaya karar verdim fiyat bilgisi vermediler randevum yarın saat 12 de şimdiden korku bastı acaba yarin alır mi beni
Çok pahalı dedi yaa bir ben için 1800 lira dedi biraz daha araştırayım en iyisiEğer ki yarın alırlarsa kurtulursunuz siz de ne güzel.Stres yapmayın boşuna.Hazır kış aylarındayız,daha kolay atlatırsınız.
Çok demiş.Pahalıymış cidden.Bence daha mantıklı fiyat vericek başka doktorlar illaki vardır.Çok pahalı dedi yaa bir ben için 1800 lira dedi biraz daha araştırayım en iyisi
Yok denecek kadar az bir iz bence. Hangi kremi kullandınız veya özel olarak bir krem veya karışım kullandınız mı?Şimdi baktım da 5 yıl önce açmışım konuyu Ve yorumları Yen'i okuyorm:) bir arkadaş 1800 tl yazmış ben aldırma için ama çok çok yüksek bi rakam ben devlet hastanesinde ücretsiz aldırmıştım,şimdi ki halini de atıyım bari madem girmişim tekrar foruma:))