Ben aldırma (Resimli)

Merhaba
1 yılda ancak toparliyormus cilt kendini. Benimde ilk yaptirdigim zamandan cok farkli. Sıkmayın canınızı duzeliyor yavas yavas
Siz contractubex kullanmış mıydınız? Çukurluk için önerdiler bana ama aşırı kızarıklık yaptı normal mi acaba yoksa bırakmalı mıyım kullananlar yardımcı olabilir mi?

Tıraslama yontemnde bıcakla kesilip alınıp bantla kapanıyor bildigim yani yaklmıyor
Evet bende öyle yapmasını bekledim çünkü daha önce aldırdığımda öyle yapmıştı ve çok memnun kalmıştım iz falan kalmadı çok çabuk iyileşti ama bu kez hangi akla hizmet koter kullandı ben de anlamadım mahvetti yüzümü

Sen yinede üzülme bakım yap kremlerini sürmeyi ihmal etme daha 2 ay olmus zaten zamnla gecer

Sen yinede üzülme bakım yap kremlerini sürmeyi ihmal etme daha 2 ay olmus zaten zamnla gecer
Kremsiz durmuyorum hiç zaten sürüyorum sürekli inşallah zamanla daha iyi olur biraz biraz kapandı çukurluklar ama yine de tamamen geçmedi 6 ayı bulur diyor doktorlar biraz daha sabredicem bakalım.. çok teşekkürler bu arada..

Arkadaşlar et benlerini kim alıyor? estetik cerrah mı genel cerrahi mi? Yüzümde ve vücudumda var. İzsiz aldırmak istiyorum. Nereye gitmeliyim?

canım bende panik atak var aslında 5 dk operasyon benim heyecanlanmamla 20 dk sürdü ve şuan izim kalmadı cok ufak bir cizik var benim 1 cm yakındı yüzümdeydi...
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama beninizi hangi yöntemle aldırmıştınız doktorunuz kimdi yazabilir misiniz rica etsem..

Merhaba çok uzun zaman olmuş ama beninizi hangi yöntemle aldırmıştınız doktorunuz kimdi yazabilir misiniz rica etsem..

Merhabalar, benim de acilen bir tavsiyeye ihtiyacim var hanimlar, memnun kaldiginiz doktorlari onerirseniz cok sevinirim. Istanbuldayim. Cok tesekkur ediyorum simdiden.

Herkese selam,
ben de yıllarca düşündükten sonra gittim 7 adet benimi bir kerede aldırdım.
Sizlerle neticeleri paylaşmak isterim.
Önce iğne yapıldı uyuşması için. Derin bir nefes alıyorsun, geçiyor hemen sorun değil hiç.
Kotil ve lazerle alındı hepsi. Çok az hissettim o da sorun değil.
Sorun şurada oldu:
Benlerden 2 tanesi kaşınıyordu, estetik değildi aldırma sebebi, kaşıntıydı ve bunu belirttim.
Hatta bu iki ben doğurmuştu, hemen yalarında birer de bebekleri vardı hemen dipdibe.
7 adet benden 1 tanesi derin çıktı ve Kotille lazerle alamadılar kaldı.
onu tamam dedim, sorun değil, kontrolde bir çaresine bakarlar herhalde dedim.
Eve geldim. kremler veriyorlar 2 hafta sürmen gereken. (Arkasından da izin çabuk gitmesi için başka bir krem veriliyor.)
kremleri sürerken bir baktım ki anne benleri almışlar hemen yanıbaşında olan bebekler kalmış.
"E bu gene kaşınır ki!" dedim ve öyle de oldu.
Kaşıntıdan kurtulamamış oldum.
Ücretlendirmeyi ben başına yaptıkları için anne beni alıp bebek beni bırakmak bana yanlış bir seçim geldi, neticede ayıp geldi bana. o kadar iğne yapmışsın eline kotili almışsın anneyi almışsın bebeği bırakmak niye?
Neyse, şimdi 3 hafta oldu. Benlerden bir tanesi 1 hafta önce daha büyük bir şekilde geri geldi.
Yani arkadaşlar, 7 ben üzerinden birini hiç alamadılar, ikisinin yanındaki yavru benleri bıraktırlar, biri de geri döndü.
7 ben üzerinden 4ü başarısız olmuş oldu.
kontrolde umarım bu durumu çözerler.
ben başına ücret alınıyor ve ben 4 ben için boşuna ücret ödemiş olurum o zaman.
Şu an kızarıklık var, zamanla geçer diorum, dert etmiyorum.
Ya ben yanlış yere gittim, iyi arıştırmadım, ya da ben meselesi belki de her zaman iyi neticelenemiyor. Bilmiyorum.
Sevgiler,

Merhaba gebelik durumunu bilmiyorum ama alınacak yeri uyusturuyorlar. Hamilelikte ilac kullanmak bile sakincali diye biliyorum bence dogumu bekleyin dusunuyorsaniz
Teşekkür ederim durduğu yerde büyüdü tecrübeleri sorayım dedim teşekkür ederim doğumdan sonraya bırakırım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…