- 25 Mart 2014
- 232
- 43
- 98
Siz contractubex kullanmış mıydınız? Çukurluk için önerdiler bana ama aşırı kızarıklık yaptı normal mi acaba yoksa bırakmalı mıyım kullananlar yardımcı olabilir mi?Merhaba
1 yılda ancak toparliyormus cilt kendini. Benimde ilk yaptirdigim zamandan cok farkli. Sıkmayın canınızı duzeliyor yavas yavas
Evet bende öyle yapmasını bekledim çünkü daha önce aldırdığımda öyle yapmıştı ve çok memnun kalmıştım iz falan kalmadı çok çabuk iyileşti ama bu kez hangi akla hizmet koter kullandı ben de anlamadım mahvetti yüzümüTıraslama yontemnde bıcakla kesilip alınıp bantla kapanıyor bildigim yani yaklmıyor
Sen yinede üzülme bakım yap kremlerini sürmeyi ihmal etme daha 2 ay olmus zaten zamnla gecerEvet bende öyle yapmasını bekledim çünkü daha önce aldırdığımda öyle yapmıştı ve çok memnun kalmıştım iz falan kalmadı çok çabuk iyileşti ama bu kez hangi akla hizmet koter kullandı ben de anlamadım mahvetti yüzümü
Kremsiz durmuyorum hiç zaten sürüyorum sürekli inşallah zamanla daha iyi olur biraz biraz kapandı çukurluklar ama yine de tamamen geçmedi 6 ayı bulur diyor doktorlar biraz daha sabredicem bakalım.. çok teşekkürler bu arada..Sen yinede üzülme bakım yap kremlerini sürmeyi ihmal etme daha 2 ay olmus zaten zamnla gecer
Hayr kısın aldırcam cenmdeki büyük beni dikisle yada traslama yontemıyle sonrada kucukleri lazerle
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama beninizi hangi yöntemle aldırmıştınız doktorunuz kimdi yazabilir misiniz rica etsem..canım bende panik atak var aslında 5 dk operasyon benim heyecanlanmamla 20 dk sürdü ve şuan izim kalmadı cok ufak bir cizik var benim 1 cm yakındı yüzümdeydi...
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama beninizi hangi yöntemle aldırmıştınız doktorunuz kimdi yazabilir misiniz rica etsem..
Gebelikte siyah kabarık ben alınıyor mu acaba.
Teşekkür ederim durduğu yerde büyüdü tecrübeleri sorayım dedim teşekkür ederim doğumdan sonraya bırakırım bende.Merhaba gebelik durumunu bilmiyorum ama alınacak yeri uyusturuyorlar. Hamilelikte ilac kullanmak bile sakincali diye biliyorum bence dogumu bekleyin dusunuyorsaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?