Herkese selam,
ben de yıllarca düşündükten sonra gittim 7 adet benimi bir kerede aldırdım.
Sizlerle neticeleri paylaşmak isterim.
Önce iğne yapıldı uyuşması için. Derin bir nefes alıyorsun, geçiyor hemen sorun değil hiç.
Kotil ve lazerle alındı hepsi. Çok az hissettim o da sorun değil.
Sorun şurada oldu:
Benlerden 2 tanesi kaşınıyordu, estetik değildi aldırma sebebi, kaşıntıydı ve bunu belirttim.
Hatta bu iki ben doğurmuştu, hemen yalarında birer de bebekleri vardı hemen dipdibe.
7 adet benden 1 tanesi derin çıktı ve Kotille lazerle alamadılar kaldı.
onu tamam dedim, sorun değil, kontrolde bir çaresine bakarlar herhalde dedim.
Eve geldim. kremler veriyorlar 2 hafta sürmen gereken. (Arkasından da izin çabuk gitmesi için başka bir krem veriliyor.)
kremleri sürerken bir baktım ki anne benleri almışlar hemen yanıbaşında olan bebekler kalmış.
"E bu gene kaşınır ki!" dedim ve öyle de oldu.
Kaşıntıdan kurtulamamış oldum.
Ücretlendirmeyi ben başına yaptıkları için anne beni alıp bebek beni bırakmak bana yanlış bir seçim geldi, neticede ayıp geldi bana. o kadar iğne yapmışsın eline kotili almışsın anneyi almışsın bebeği bırakmak niye?
Neyse, şimdi 3 hafta oldu. Benlerden bir tanesi 1 hafta önce daha büyük bir şekilde geri geldi.
Yani arkadaşlar, 7 ben üzerinden birini hiç alamadılar, ikisinin yanındaki yavru benleri bıraktırlar, biri de geri döndü.
7 ben üzerinden 4ü başarısız olmuş oldu.
kontrolde umarım bu durumu çözerler.
ben başına ücret alınıyor ve ben 4 ben için boşuna ücret ödemiş olurum o zaman.
Şu an kızarıklık var, zamanla geçer diorum, dert etmiyorum.
Ya ben yanlış yere gittim, iyi arıştırmadım, ya da ben meselesi belki de her zaman iyi neticelenemiyor. Bilmiyorum.
Sevgiler,