Ben aldırma (Resimli)

Kakimli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
142
6
Kızlar merhaba..
Geçen pazartesi bende o çok rahatsız olduğum beni aldırdım. Devlet hastanesine gittim, önce cildiye doktarum baktı zararlı değil alabilirsin dedi, plastik cerrahiye yönlendirdi. Hemen bir uyuşturucu iğne vurdu, göz açıp kapayana kadar benimi almştı, dikiş attı, bir hafta böyle kalsın dedi sonra herhangi bir yerde dikişleri aldır dedi bana antibakteriyel bir krem yazdı dikişlerini aldırdıktan sonra 1 hafta kadar bu ilacı kullan sonra tekrar gel sana iz bırakmayan bir krem yazıcam onu kullan dedi. Bende bugün dikişlerimi aldırdım antibakteriyel kremi kullanıyorum şuan ama acayip bi kızarıklık var flaş yüzünden pek belli etmiyo fotoğrafta ama normalde dahada kızarık. Açıkcası tedirgin oldum sizinde öylemi oldu ilk dikişleri aldırdığınızda, geçermi bu kızarıklık ? Sizde iz bırakmayan kremi kullandıktan sonra iz kaldımı? Rica ediyorum arkadaşlar ben aldıranlar bu konuda tecrübeli olanlar bir yardım etsin.
Şimdiden teşekkürler...
Eki Görüntüle 386417

Bende 26 mart da aldirdim benlerimi dikislerim 10 gün durdu. benim dikiş ler alinmadan 3 gün önce felan kabuk bağlamaya başlamıştı alındıktan sonrada kabukluydu üzeri eve gelince doktorun verdiği jeli sürdüm kabuklar gitti 2 gün kizarikti ama seninki gibi değildi şimdide renk açıldı baya günde 3 kez jeli kullanıyorum sana önce niye öyle bikrem verdi anlamadim

Sanırım mikrop kapmasın diye öyle bir krem verdi bi kaç gün sonra gidip o iz bırakmayan kremi alıcam bakalım umarım bu kızarıklıklar geçer :26:

arkadaşlar benimde göbek ve karın bölgemde kocaman kocaman bi sürü benim var ve çok rahatsız ediyor sırf bu yüzden bikini falan giyemiyorum,cildiye dr una gittim tehikelimi diye alınsa iyi olur dedi genel cerraha yönlendirdi ama henüz gitmedim korkuyorum acaba aldırdıktan sonra çok acıyor mu bunu çok merak ediyorum cvplarsanız çok sevinirim yoksa bende aldırıcam..

Eğer tek derdin acıysa hiç sorun etme çünkü benim hiç acımadı sızı bile olmadı benim şuan tek derdim bu kızarıklığın geçmesi açıkcası.

çok teşekkürler cvbın için ne bileyim öyle duymuştum bu yüzden hep erteliyordum,peki krem sürmek dışında ağrı kesici falan veriyor mu dr,umarım iz kalmaz çok geçmiş olsun..

kızarıklığı için medacassol krem alıp hemen kullanmaya başla arkadaşım

çok teşekkürler cvbın için ne bileyim öyle duymuştum bu yüzden hep erteliyordum,peki krem sürmek dışında ağrı kesici falan veriyor mu dr,umarım iz kalmaz çok geçmiş olsun..
teşekkür ederim canım. bana antibiyotik hap, ağrı kesici bide antibakteriyel krem tek yazdı.

kızarıklığı için medacassol krem alıp hemen kullanmaya başla arkadaşım

Tavsiyen için teşekkür ederim canım bir kaç gün içinde kontrole gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Canım merak etme o kızarıklık şuan çok normal en geç 3 aya geçiçek.Ben bephanten plus kullanmıştım aklıma geldikçe sürdüm.Arkadaş maddecassol demiş o da olur.Sonra doktorun sana contractubex yazar büyük ihtimal.Ben onu bile kullanmadım.Şuan izler var ama hiç takmıyorum çünkü benlerimi sevmiyordum.Bi de senin göze çarpcak biyerde değil o yüzden hiç üzülme.Geçmiş olsun

doktora gittin mi arkadaşım merak ettim

Evet canım dün gittim iz kalmaması için bi krem yazdı zaten eskisi kadar kızarık değil geçti biraz

bendede var nasıl aldıracagım hiç bilmiyorum offfffffffffffbazı kişilerin yüzü berrak biz benlerle kafayı yiyoruz

Canım yukarda nasıl aldırdığımı yazdım zaten tekrar bi göz atarsan fikir edinirsin

Evet canım şuan kızarıklıklar fotoğraftaki kadar yoğun değil. Dün gittim bana contractubex yazdı yaklaşık bi 6 ay kadar kullan dedi ama zaten çokta belli etmiyo artık. Yanlız demin şöyle bi baktımda içinde böyle siyah nokta gibi bişey var dikiş iplerimin rengine benziyo sanırım hemşire bi parça içinde bırakmış napsam bilemedim

dikişler alınırken acıyo mu arkdşlar ?

Canım acımıyo sadece cımbızla suratından tüy çektiğini düşün çok hafif bi sızı.

Arkadaşlar bir doktorun verdiği bilgiyi aynen aktarıyorum size. Dikiş atılmış bir ciltte iz kalmaması tıbben mümkün değil. Ha bu az belirgin olur çok belirgin olur bu tamamen sizin cilt yapınıza ve özellikle sigara içip içmediğinize bağlıdır. Sigara içen arkadaşların ciltlerinde kötü bir iyileşme söz konusu olduğundan iz daha belirgin olur.

Evet benim doktorumda aynısını söyledi tamamen geçmez dedi bende zaten tamamen geçmesini beklemiyorum bu kadar belirgin olmasın yeter dedim. Ondan önceki doktorumda öyle demişti zaten.

Evet benim doktorumda aynısını söyledi tamamen geçmez dedi bende zaten tamamen geçmesini beklemiyorum bu kadar belirgin olmasın yeter dedim. Ondan önceki doktorumda öyle demişti zaten.

İnşallah belli belirsiz kalır iz. Hatta siz bile farkedemeyecek derecede olsun. Bu aldırdığınız ben lazerle neden yakılamadı?

İnşallah belli belirsiz kalır iz. Hatta siz bile farkedemeyecek derecede olsun. Bu aldırdığınız ben lazerle neden yakılamadı?

Bilemiyorum. Bir akrabamızda beim aldırdığım yerde almış hatta onun etli bendi şuan iz yok yakından bakınca sadece bi çizik görünüyo umarım benimde öyle

ben aldırıp izinin hiç belli olmadığınıda söyleyenler var acaba bu mümkünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…