Merhaba tabiki doktorum söyledi ameliyattan sonra sabah akşam masaj yaparak 6 ay kullandım
Gerçekten mi işe yaradı mı Canımağustos ayında sana dermatixsi ultra jel iyi bir jel mi diye sormam ve verdiğin öneriden yola çıkarak senin kullandığın jeli kullanmaya karar verip contractubex jel alıp kullanmam, kafa karışıklığım ve toyluğum
contractubex jel çok işime yaradı dikiş izim ten rengimi alacak yakında ama ben daha çok kaybolsun istiyorum. kullandığım bu tüp bitince dermatixsi jel alıcam büyük ihtimalle bir de onu deneyeyimGerçekten mi işe yaradı mı Canım
Şimdi gördümDoktorum bana prosil jel kullanmamı söylüyo, ben de diğer kremleri araştırdım ve kafam karıştı. Biraz da sabırsızım sanırım :) teşekkür ederim bilgilendirme için.
Bencede dene Canım tekrardan geçmiş olsuncontractubex jel çok işime yaradı dikiş izim ten rengimi alacak yakında ama ben daha çok kaybolsun istiyorum. kullandığım bu tüp bitince dermatixsi jel alıcam büyük ihtimalle bir de onu deneyeyim
olsun bana verdiğin öneri içimi rahatlatmıştıŞimdi gördümben bu mesajı görmemişim
Öyle olmasına sevindim canımolsun bana verdiğin öneri içimi rahatlatmıştı
pişmanmısn aeliyatla aldırdıgına nedn lazerle aldrmadncontractubex jel çok işime yaradı dikiş izim ten rengimi alacak yakında ama ben daha çok kaybolsun istiyorum. kullandığım bu tüp bitince dermatixsi jel alıcam büyük ihtimalle bir de onu deneyeyim
Hiç pişman olmadım hep iyiki aldırmışım dedim.pişmanmısn aeliyatla aldırdıgına nedn lazerle aldrmadn
Canm benm dudagmn hemen ustunde altndakini ameliyatla oda kabark oldugu icin cukur kalir diye korkuyorum cizgi daha iyi geliyor izi dudagmdakide kabark baya karrsiz kaldmHiç pişman olmadım hep iyiki aldırmışım dedim.
Çok bilgisizdim ben aldırma konusunda ve annem de ameliyatla aldırmam için ısrar etti
Lazere veya başka bir yönteme güvenemedik açıkçası sonuçta sıkıntılı bir ben olsaydı patolojiye gitmesi gerekirdi ama lazerle yakınca ortada ben kalmazdı
Siz hangi yöntemi düşünüyorsunuz?
güneşten koruduğun ve verilen kremi düzenli bir şekilde kullandığın sürece çok çok az bir iz kalır bir de dikişler alınana kadar çok mimik yapmaman gerekecek yemek yerken dikkat etmen gerekecek tabi bunlara zaten dikkat edersin benceCanm benm dudagmn hemen ustunde altndakini ameliyatla oda kabark oldugu icin cukur kalir diye korkuyorum cizgi daha iyi geliyor izi dudagmdakide kabark baya karrsiz kaldm
Peki sence ne yapmaliyim lezermi dikismi hem ceneme hem dudgmdakine cok kafaya takiyomgüneşten koruduğun ve verilen kremi düzenli bir şekilde kullandığın sürece çok çok az bir iz kalır bir de dikişler alınana kadar çok mimik yapmaman gerekecek yemek yerken dikkat etmen gerekecek tabi bunlara zaten dikkat edersin bence
çukur kalması için hiç dikkat etmemen hiç krem sürmemen güneşten korumaman gerekir
yoksa verilen jel kremler hem dikiş izini düzleştirip yumuşatıyor hem de rengini açıyor
öncelikle bir estetisyen veya cildiyeye gidip benlerini aldıracağını söyleyip, benlerin patolojiye gitmelerine gerek olup olmadığını öğrenmelisinP
Peki sence ne yapmaliyim lezermi dikismi hem ceneme hem dudgmdakine cok kafaya takiyom
Sordum aldirabilirsn dedi ama ben kabark oldugu icin cukur gibi iz kalir diye korkuyorum lazerle en azndan ameliyatla cizgi gibi bir izöncelikle bir estetisyen veya cildiyeye gidip benlerini aldıracağını söyleyip, benlerin patolojiye gitmelerine gerek olup olmadığını öğrenmelisin
eğer gerek görürse ameliyatla alınması gerekecek eğer gerek yoksa lazer veya diğer yöntemleri de deneyebilirsin
bütçeni hazırlamalısın hem benlerin alımı için hem de sonrasındaki bakımı ve korunması için kremler,güneş koruyucuları vs
ama lazerle yaptıranlar da krem kullanıyorlar iyileşmesi için hem rütuş gibi bir şey yapılabiliyormuş ters bir durumdaSordum aldirabilirsn dedi ama ben kabark oldugu icin cukur gibi iz kalir diye korkuyorum lazerle en azndan ameliyatla cizgi gibi bir iz
Sence hangisiyle aldiriyim dudagmn sekli de bozulur diye korkuyom. Lazerle aldrn birisi demisti cukur oluştu diye ondn bnde korktumama lazerle yaptıranlar da krem kullanıyorlar iyileşmesi için hem rütuş gibi bir şey yapılabiliyormuş ters bir durumda
tabi ameliyatla alındı mı çukur kalma ihtimali çok çok az
dudağının üzerindeki de çenendeki de hafif çıkıntılı di mi? dudağının üzerindeki küçük bir ben sanırım o lazerle alınabilir, çenendeki daha büyük olduğu için kesilerek alınabilir sanki bilemedim şimdi yanlış yönlendirmek de istememSence hangisiyle aldiriyim dudagmn sekli de bozulur diye korkuyom. Lazerle aldrn birisi demisti cukur oluştu diye ondn bnde korktum