- 1 Ekim 2016
- 2
- 0
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arkadaşımda da böyle oldu.Sonra geçti.Ama iyi korumak lazım.Kızlar merhaba..
Geçen pazartesi bende o çok rahatsız olduğum beni aldırdım. Devlet hastanesine gittim, önce cildiye doktarum baktı zararlı değil alabilirsin dedi, plastik cerrahiye yönlendirdi. Hemen bir uyuşturucu iğne vurdu, göz açıp kapayana kadar benimi almştı, dikiş attı, bir hafta böyle kalsın dedi sonra herhangi bir yerde dikişleri aldır dedi bana antibakteriyel bir krem yazdı dikişlerini aldırdıktan sonra 1 hafta kadar bu ilacı kullan sonra tekrar gel sana iz bırakmayan bir krem yazıcam onu kullan dedi. Bende bugün dikişlerimi aldırdım antibakteriyel kremi kullanıyorum şuan ama acayip bi kızarıklık var flaş yüzünden pek belli etmiyo fotoğrafta ama normalde dahada kızarık. Açıkcası tedirgin oldum sizinde öylemi oldu ilk dikişleri aldırdığınızda, geçermi bu kızarıklık ? Sizde iz bırakmayan kremi kullandıktan sonra iz kaldımı? Rica ediyorum arkadaşlar ben aldıranlar bu konuda tecrübeli olanlar bir yardım etsin.
Şimdiden teşekkürler...
Eki Görüntüle 386417
nerde hangi yöntemle aldırdınız?Bende ben aldırdım bir cihazla radyo frekans degil ama sonrasında nemlendirici ve bir krem kullandım iz kalmadı ilk başlarda korkuyordum korudum iyileşiyor
Bende ben aldırdım bir cihazla radyo frekans degil ama sonrasında nemlendirici ve bir krem kullandım iz kalmadı ilk başlarda korkuyordum korudum iyileşiyor
Merhaba. Siz beninizi aldirdiginiz icin soruyorum benim burnumla yanagimin birlestigi o atada mercimek tanesi gibi hafif cikintili siyah bi benim var ayni ben halamdadada ayni bolgede var aldirmak istiyorum ama cok tedirginim cunku tam burnumla yanagim aradinda oldugu icin dikis altildiginda buzusme veya estetik acidan cirkin gozukurmu sizce birde ince bir cizgi seklindemi iz kalıyorkeşke sorsaydın kaç dikiş atıldığını bile bilmiyosun yüz bu souçta endişelendirmek istemem ama inş iz kalmaz keşke daha tedbirli olsaydın bu konuda araştırsaydın kaç dikiş atılcak ne tür bandaj kullnılcak estetik dikişmi atılcak çünkü devlet sonuçta özel olsa zaten estetik yapmışlardır dicem ama sen devlete gitmişsin inş iz kalmaz cnm ben tam olarak nerdeydi?
hadi geçmiş olsun canım benimde dikişler 1 hafta sonra alındı ve hiç iz kalmadı dikkat et ve suya degdirme dikişler alınca 2 haftada kendini topluyor merak etme canım agrın olursa benim çok agrım oldu agrı kesisici aldım yanlız sakın aspirin alma olur mu ?
Rica etsem Benin alindigi bölgeyi flashsiz cekip atarmisinizEvet doktor önemli benim tanıdığım bir kaç kişi aldırdı farklı doktorlarda onlara bant yapıştırdılar ve 2 gün sonra duş aldılar benimkisi normal dikiş atıldı doktorum du değdirmeden 3 gün sonra yap dedi tabi ben 1 hafta yapmadım dikiş çıkınca eve git duşa gir orasıda su gördün demi sonrada bu kremi sür dedi şükür
Ben aldirdiginiz yerde suan bir iz kaldimi ve aldirdiginiz ben nerde buyuklugu nekadardi bende istanbulda yaşıyorum memnun kaldinizmiCanım ben de İstanbuldan günübirlik gidip Ebru hanıma aldırdım :) Eli çok maharetli ve hafif hiç ağrımadı hiç olmamış gibiyim şimdi 2.günüm 5 gün sonra dikişleri aldıracam da bu bepanten ve determixi yi günde kaç kez ne kadar süre ve nasıl uyguladın sen anlatabilir misin ? Ben de dikişleri aldırdıktan sonra uygulamaya başlayacam
Tabiki atarımRica etsem Benin alindigi bölgeyi flashsiz cekip atarmisiniz
Ben denizli de özel erpa hastanesinde aldırdım canım hatta buraya yazdım bir arkadaş istanbuldan günü birlik gelip oda aldırmıştıDiz hsngi hadtanede nekadara aldirdiniz beninizi acaba
Tamam teşekkür ederim resmi attinizmiBen denizli de özel erpa hastanesinde aldırdım canım hatta buraya yazdım bir arkadaş istanbuldan günü birlik gelip oda aldırmıştı
Canım doktorunun adını yazabilir misin?Bende hiç iz kalmadı canım benimki yüzümde idi normal plastik cerrah yaptı dikiş alınca 3 hafta kızarıktı sonra oda geçti şükür benim 1 cm di Kocaman ve çıkıntılı idi
Denizli erpa hastanesi ebru yörük canım plastik cerrahCanım doktorunun adını yazabilir misin?
Araştırayım Can'ım gidebilirsem iyi olur. Herkes yaktırmış bilemedimDenizli erpa hastanesi ebru yörük canım plastik cerrah
İstanbul Bağdat caddesinde görünüyor şu an adresi. En azından aynı şehirdeyiz fakat fiyatı kim bilir kaça katlamıştırDenizli erpa hastanesi ebru yörük canım plastik cerrah