Ben aldırma (Resimli)

hayır canım su bile degdirme dedi doktor 1 hafta banyo bile yapmadım sane ne dediler peki *?pansuman?mu?
banada aynı öle dediler su degdirmiorm hiç .1 hafta fazla diolar dikis icin ama sninde öle durduysa normal demek ki. sorularma cwp werdgn icin tsk ederm bu arada cok yardimci oldun bana

banada aynı öle dediler su degdirmiorm hiç .1 hafta fazla diolar dikis icin ama sninde öle durduysa normal demek ki. sorularma cwp werdgn icin tsk ederm bu arada cok yardimci oldun bana
önemli degil canım sana bunu diyenler afedersin doktorluk diplomalarımı var ? sen hiç kimseyi takma dikiş alınca bepanten ve leke kremini kullan tamam mı ? geçmiş olsun...

canım bende panik atak var aslında 5 dk operasyon benim heyecanlanmamla 20 dk sürdü ve şuan izim kalmadı cok ufak bir cizik var benim 1 cm yakındı yüzümdeydi...
Lütfen nerede ve hangi Doktor'a aldırdığını buradan ya da özelden fiyatıyla birlikte bana yaz bulamıyorum Doktor kafayı yiyecem

Canım
Lütfen nerede ve hangi Doktor'a aldırdığını buradan ya da özelden fiyatıyla birlikte bana yaz bulamıyorum Doktor kafayı yiyecem
Canım ben denizlide erpada
Can'ım ben denizlide erpa hastanesi ebru küçük aldırdım

canım izmirden can kopala aldırdım ben ama 1 seneye kadar kızarıklık geçmiyor söyliyim
Ben İstanbulda nerelerde aldırabilirim bilmiyorum 1 mercimek tanesi büyüklüğünde küçük siyah bir ben 600 tl ile 1500 arası fiyat veren oldu kafayı yiyecem

valla İstanbuldan taa Denizliye gidip aldırasım geldi şimdi ya Plastik cerrah mı ?
Evet Can'ım plastik cerrahi 500 tl para ödedim çapıda inanmazsın ama 1 cm çapındaydı 1 hafta dikişli kaldı sonra dikiş alındı 3 hafta hafif kızarıklık vardı krem verdi leke kalmaması için düzenli sürdüm sağ yanağındaydı Kocaman İzzet altın meşe gibi

Ben İstanbulda nerelerde aldırabilirim bilmiyorum 1 mercimek tanesi büyüklüğünde küçük siyah bir ben 600 tl ile 1500 arası fiyat veren oldu kafayı yiyecem
Çok pahalı degil mi ben 3 tane aldırdım en büyüğü 1 cm yanaktan 1 tanesi boyun bir tanesi çeneden 500 tl aldılar gecen sene 5 ocak da kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…