Ben aldırma (Resimli)

canım her ben alınıyor ve tahlile gidiyor

hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
oldum ameliyat ben ufak bi operasyon beklerken ameliyathanede oldum bise hssetmedm ama sardiktan snra hizlamaya başladı hic elleme haftaya gel bida ddi. ilaç yazdı. tahminen kaç gune iyi olur acaba ne zaman normal gözukur

kaç dikiş atıldı haftaya mı alıncak dikişler geç değilmi haftaya kadar iz bırakır

benim iki dikiş atıldı ve küçük sivilce gibi şuanda benim doktorum dikişler ne kadar geç alınırsa o kadar iz kalır demişti ben 3 .günde aldırdım ve dikiş izi hiç yok sadece dediğim gibi ufak sivlce boyutunda hafif pembelik var sen devlettemi aldırdın ?

ewet dewletde aldrdm of ya bnada sali ddi napsam ki iz kalmasn.s

niye devlette aldırdın cnm ya onlar estetik dikiş bile atmıyorlar keşke özelde aldırsaydın ben 150 tl verdim Allaha şükür özelde aldırmışım kaç dikiş attı peki

niye devlette aldırdın cnm ya onlar estetik dikiş bile atmıyorlar keşke özelde aldırsaydın ben 150 tl verdim Allaha şükür özelde aldırmışım kaç dikiş attı peki
of korktum smdi ya ya iz kalirsa napmam lazm. blmyrm ki gözlrmi acamadm bile soramadm bse.s

keşke sorsaydın kaç dikiş atıldığını bile bilmiyosun yüz bu souçta endişelendirmek istemem ama inş iz kalmaz keşke daha tedbirli olsaydın bu konuda araştırsaydın kaç dikiş atılcak ne tür bandaj kullnılcak estetik dikişmi atılcak çünkü devlet sonuçta özel olsa zaten estetik yapmışlardır dicem ama sen devlete gitmişsin inş iz kalmaz cnm ben tam olarak nerdeydi?

vala hic bişe grmdm hssetmdm sali gunu gel ddi hç ellemedn ne kdr kalmasi lazm iz mi kalr ya :-(
hadi geçmiş olsun canım benimde dikişler 1 hafta sonra alındı ve hiç iz kalmadı dikkat et ve suya degdirme dikişler alınca 2 haftada kendini topluyor merak etme canım agrın olursa benim çok agrım oldu agrı kesisici aldım yanlız sakın aspirin alma olur mu ?

of korktum smdi ya ya iz kalirsa napmam lazm. blmyrm ki gözlrmi acamadm bile soramadm bse.s
canım 1 hafta ben banyo dahil yapmamıştım dikkat et dedimişti doktor sakın aspirin kullanma agrın olursa aprolfort al olur mu ? dikişler alınca ben bepanten ve dermatixsi ultra gel kremini kullanıyorum....

canım 1 hafta ben banyo dahil yapmamıştım dikkat et dedimişti doktor sakın aspirin kullanma agrın olursa aprolfort al olur mu ? dikişler alınca ben bepanten ve dermatixsi ultra gel kremini kullanıyorum....
agrim yk suan doktor minoset yazdi ama korktm ya sndemi dewletde aldrdn

ins kalmaz ya .s

sen tam olarak nerden aldirdin yuzundemiydi. benim yuzmu baya bantladi ole kucuk degl yani. tam olarak ne kadar surede normal gözuktuler sende

sen tam olarak nerden aldirdin yuzundemiydi. benim yuzmu baya bantladi ole kucuk degl yani. tam olarak ne kadar surede normal gözuktuler sende
benimde yüzümdeydi ve kocamandı sağ çenemde ve boyutu 1 cmdi canım benimde öyleydi canım ve dikişden 2 hafta sonra normal gözüktü...

bende ben aldırmak istiyorum ama işe nasıl gidicem öyle die düşünüyorum. rapor verirmi doktorlar. devlette aldırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…