canım her ben alınıyor ve tahlile gidiyorbenini aldıran herkese geçmiş olsun. benim konu hakkında fikrim yok size bir şey danışmak istiyorum.
kuzenimin bıyığının üzerinde şöyle bir ben var. onu aldırabilir mi? her beni alıyorlar mı? yoksa belli bir büyüklükte mi olması gerekiyor? ve sağlık açısından bir sakıncası var mı?
Eki Görüntüle 1465421
hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumins olmam carsambaya randevu aldim bnde sizin gbi iyki aldirdm derim .
oldum ameliyat ben ufak bi operasyon beklerken ameliyathanede oldum bise hssetmedm ama sardiktan snra hizlamaya başladı hic elleme haftaya gel bida ddi. ilaç yazdı. tahminen kaç gune iyi olur acaba ne zaman normal gözukurhadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
vala hic bişe grmdm hssetmdm sali gunu gel ddi hç ellemedn ne kdr kalmasi lazm iz mi kalr ya :-(kaç dikiş atıldı haftaya mı alıncak dikişler geç değilmi haftaya kadar iz bırakır
ve öle kucuk sarmadi yani baya yuzumun yarisni bantladivala hic bişe grmdm hssetmdm sali gunu gel ddi hç ellemedn ne kdr kalmasi lazm iz mi kalr ya :-(
ewet dewletde aldrdm of ya bnada sali ddi napsam ki iz kalmasn.sbenim iki dikiş atıldı ve küçük sivilce gibi şuanda benim doktorum dikişler ne kadar geç alınırsa o kadar iz kalır demişti ben 3 .günde aldırdım ve dikiş izi hiç yok sadece dediğim gibi ufak sivlce boyutunda hafif pembelik var sen devlettemi aldırdın ?
of korktum smdi ya ya iz kalirsa napmam lazm. blmyrm ki gözlrmi acamadm bile soramadm bse.sniye devlette aldırdın cnm ya onlar estetik dikiş bile atmıyorlar keşke özelde aldırsaydın ben 150 tl verdim Allaha şükür özelde aldırmışım kaç dikiş attı peki
hadi geçmiş olsun canım benimde dikişler 1 hafta sonra alındı ve hiç iz kalmadı dikkat et ve suya degdirme dikişler alınca 2 haftada kendini topluyor merak etme canım agrın olursa benim çok agrım oldu agrı kesisici aldım yanlız sakın aspirin alma olur mu ?vala hic bişe grmdm hssetmdm sali gunu gel ddi hç ellemedn ne kdr kalmasi lazm iz mi kalr ya :-(
canım 1 hafta ben banyo dahil yapmamıştım dikkat et dedimişti doktor sakın aspirin kullanma agrın olursa aprolfort al olur mu ? dikişler alınca ben bepanten ve dermatixsi ultra gel kremini kullanıyorum....of korktum smdi ya ya iz kalirsa napmam lazm. blmyrm ki gözlrmi acamadm bile soramadm bse.s
agrim yk suan doktor minoset yazdi ama korktm ya sndemi dewletde aldrdncanım 1 hafta ben banyo dahil yapmamıştım dikkat et dedimişti doktor sakın aspirin kullanma agrın olursa aprolfort al olur mu ? dikişler alınca ben bepanten ve dermatixsi ultra gel kremini kullanıyorum....
ins kalmaz ya .skeşke sorsaydın kaç dikiş atıldığını bile bilmiyosun yüz bu souçta endişelendirmek istemem ama inş iz kalmaz keşke daha tedbirli olsaydın bu konuda iaraştırsaydın kaç dikiş atılcak ne tür bandaj kullnılcak estetik dikişmi atılcak çünkü devlet sonuçta özel olsa zaten estetik yapmışlardır dicem ama sen devlete gitmişsin inş iz kalmaz cnm ben tam olarak nerdeydi?
dudagmin ustunden ye yanagmdan. sen nrden aldırdınins kalmaz ya .s
sen tam olarak nerden aldirdin yuzundemiydi. benim yuzmu baya bantladi ole kucuk degl yani. tam olarak ne kadar surede normal gözuktuler sendecanım 1 hafta ben banyo dahil yapmamıştım dikkat et dedimişti doktor sakın aspirin kullanma agrın olursa aprolfort al olur mu ? dikişler alınca ben bepanten ve dermatixsi ultra gel kremini kullanıyorum....
benimde yüzümdeydi ve kocamandı sağ çenemde ve boyutu 1 cmdi canım benimde öyleydi canım ve dikişden 2 hafta sonra normal gözüktü...sen tam olarak nerden aldirdin yuzundemiydi. benim yuzmu baya bantladi ole kucuk degl yani. tam olarak ne kadar surede normal gözuktuler sende
dudagmin ustunden ye yanagmdan. sen nrden aldırdın[/Q