- 11 Ocak 2014
- 10
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende gecen 5 de aldırdım doktorum bana bepanten ve dermatixsi verdi bepanteni gün aşırı dermatixsi ultra jeli sabah akşam sürüyorum....bende aldırdım yanağımdan ben plastik cerraha yaptırdım 2 dikiş attı dikişleri başka hastanede aldırmak zorunda kaldım hemşire önce eriyen dikiş bunlar dedi hayır doktorum en geç 3.günde alınması gerektiğini söyledim bende sonra aldı dikişleri kaç tane dikiş aldın dediğimde 2 tane dedi eve gelip iyice yaraya baktığımda ip gibi bir şey gördüm üzerinde pek dikkate almadım sonra 1 hafta sonra ip baya kendini göstermeye başladı hemşire bi dikişi almamış bunu farkettim hatta kendim makasla kesip aldım şimdi 2 ay oldu dikiş izi yok sivilce gibi bir kızarıklık var ben aldırmış arkadaşlar ne tür kremler kullandınız bu kızarıklığı geçirmek için lütfen yardımcı olun ben sadece ilk başlarda yara kabuk atsın diye fito krem sürmüştüm doktor bişey sürmene gerek yok küçük bir iz hemen geçer dedi 2 ay geçti acaba iyileşme süreci devam ediyormu kızarıklıkta hiç bir gelişme yok geçmiyor
1 ay oldu ve şuan kızarıklık çok az ....bepanten ve leke kremim var dermatix si gel krem ( leke kremi )canım geçiriyomu bepanthen ya 2 ay oldu neden geçmiyor senin ne kadar oldu aldıralı?
kızarıklık 6 ayda kaybolur dedi doktorum düzenli kullanırsan eger dedi ve gercekten 1 ayda bile farketti
cnm senin ne kadar oldu dikiş izi falan var mı?kızarıklık 6 ayda kaybolur dedi doktorum düzenli kullanırsan eger dedi ve gercekten 1 ayda bile farketti
bende aldirmak istiyorum iz kaliyormu aciyomu nasil bi iz kalii pisman olurmuyum yardimci olurmusunuzkızarıklık 6 ayda kaybolur dedi doktorum düzenli kullanırsan eger dedi ve gercekten 1 ayda bile farketti
korkuyorum ne kdar surede iyi olur acaba nasil bi iz kalir bakinca kötu dururmu cevabinz icn tesekkur edermiyi bir doktora aldırırsan iz kalmaz
canım bende panik atak var aslında 5 dk operasyon benim heyecanlanmamla 20 dk sürdü ve şuan izim kalmadı cok ufak bir cizik var benim 1 cm yakındı yüzümdeydi...bende aldirmak istiyorum iz kaliyormu aciyomu nasil bi iz kalii pisman olurmuyum yardimci olurmusunuz
bence pişman olmazsın hatta mutlu olursun o görüntüden cok daha iyi oluyor..bende aldirmak istiyorum iz kaliyormu aciyomu nasil bi iz kalii pisman olurmuyum yardimci olurmusunuz
ins olmam carsambaya randevu aldim bnde sizin gbi iyki aldirdm derim .bence pişman olmazsın hatta mutlu olursun o görüntüden cok daha iyi oluyor..
cok tesekkurler ins benimde iz kalmaz .bende pembe bir iz kaldı sivilce gibi çok hafif doktorumun verdiği kremleri kullanıyorum şuan 1 aya kadar iz tamamen geçicek