Ben aldırma (Resimli)

Canim bende ben aldirmistim ve ilk basta benimde boyleydi doktorun sana muhtemelen contractubex diye bir jel vericek cok etki ediyor fakat duzenli kullanirsan sana tavsiyem doktorun soylediklerine harfiyen uyman yoksa ameliyat oldugun yerde sedef rengi bir iz kalabilir..

yanağımda mercimek kadar ben vardı. 2011'de istanbul gop şafak'ta emine özge ayabakan'a lazerle aldırmıştım o zamanın fiyatıyla 50 liraydı (benin tanesi). fondöten sürünce hiç belli olmuyor, ama güneş vurunca ya da sıcak bi ortamda kırmızı oluyor dikkat etmek lazım.

bende aldırdım yanağımdan ben plastik cerraha yaptırdım 2 dikiş attı dikişleri başka hastanede aldırmak zorunda kaldım hemşire önce eriyen dikiş bunlar dedi hayır doktorum en geç 3.günde alınması gerektiğini söyledim bende sonra aldı dikişleri kaç tane dikiş aldın dediğimde 2 tane dedi eve gelip iyice yaraya baktığımda ip gibi bir şey gördüm üzerinde pek dikkate almadım sonra 1 hafta sonra ip baya kendini göstermeye başladı hemşire bi dikişi almamış bunu farkettim hatta kendim makasla kesip aldım şimdi 2 ay oldu dikiş izi yok sivilce gibi bir kızarıklık var ben aldırmış arkadaşlar ne tür kremler kullandınız bu kızarıklığı geçirmek için lütfen yardımcı olun ben sadece ilk başlarda yara kabuk atsın diye fito krem sürmüştüm doktor bişey sürmene gerek yok küçük bir iz hemen geçer dedi 2 ay geçti acaba iyileşme süreci devam ediyormu kızarıklıkta hiç bir gelişme yok geçmiyor :KK43::mad::110:o_O

bende aldırdım yanağımdan ben plastik cerraha yaptırdım 2 dikiş attı dikişleri başka hastanede aldırmak zorunda kaldım hemşire önce eriyen dikiş bunlar dedi hayır doktorum en geç 3.günde alınması gerektiğini söyledim bende sonra aldı dikişleri kaç tane dikiş aldın dediğimde 2 tane dedi eve gelip iyice yaraya baktığımda ip gibi bir şey gördüm üzerinde pek dikkate almadım sonra 1 hafta sonra ip baya kendini göstermeye başladı hemşire bi dikişi almamış bunu farkettim hatta kendim makasla kesip aldım şimdi 2 ay oldu dikiş izi yok sivilce gibi bir kızarıklık var ben aldırmış arkadaşlar ne tür kremler kullandınız bu kızarıklığı geçirmek için lütfen yardımcı olun ben sadece ilk başlarda yara kabuk atsın diye fito krem sürmüştüm doktor bişey sürmene gerek yok küçük bir iz hemen geçer dedi 2 ay geçti acaba iyileşme süreci devam ediyormu kızarıklıkta hiç bir gelişme yok geçmiyor :KK43::mad::110:o_O
canım bende gecen 5 de aldırdım doktorum bana bepanten ve dermatixsi verdi bepanteni gün aşırı dermatixsi ultra jeli sabah akşam sürüyorum....

kızarıklık 6 ayda kaybolur dedi doktorum düzenli kullanırsan eger dedi ve gercekten 1 ayda bile farketti

bende pembe bir iz kaldı sivilce gibi çok hafif doktorumun verdiği kremleri kullanıyorum şuan 1 aya kadar iz tamamen geçicek

bende aldirmak istiyorum iz kaliyormu aciyomu nasil bi iz kalii pisman olurmuyum yardimci olurmusunuz
canım bende panik atak var aslında 5 dk operasyon benim heyecanlanmamla 20 dk sürdü ve şuan izim kalmadı cok ufak bir cizik var benim 1 cm yakındı yüzümdeydi...

benini aldıran herkese geçmiş olsun. benim konu hakkında fikrim yok size bir şey danışmak istiyorum.
kuzenimin bıyığının üzerinde şöyle bir ben var. onu aldırabilir mi? her beni alıyorlar mı? yoksa belli bir büyüklükte mi olması gerekiyor? ve sağlık açısından bir sakıncası var mı?
Ekran Alıntısı.JPG

X