Ben aldırma (Resimli)

Dün akşam Zühtü Bey'e pansumana gittim.Dikiş bölgelerimi gördüm herhangi bir kızarıklık yoktu ve 1,5 cm yakın kesiler vardı.İz kalmaması için bir süre bantlı gezeceğimi söyledi.Kendiliğinden eriyen dikişlerde bölgenin kuru kalması için daha uzun süre kapalı kalıyor.

Hayırlı olsun canım..Sargı çıkarıldıktan sonra topiğe fotoğrafını ekleyebilir misin ?

Öncelikle ben aldıran arkadaşlara geçmiş olsun henüz aldırmayı düşünenlerde umarım en kısa zamanda olup kurtulur bende dün çenemden bir tane boynumdan bir tane ve karnımdan iki tane aldırdım öyle estetik dikiş filan atıldı mı diye sorgulamadım ama bildiğin tıkır tıkır yorgan diker gibi diktiler yüzümde bir örtü vardı ve hissetmiyorsun ama hani ipi çekiyorlar ya kafam ister istemez kımıldadığı için tahmin edebiliyorsun
yüzümdeki benin dikişlerini 5 gün sonra istediğim yerde aldırabileceğimi diğer kalanları 15 gün sonra kendilerinin alacağını söylediler 3 gün boyunca su değmeyecek bu ilk 5 gün boyunca özellikle bantlar çıkarılmadan üstünden batikonla pansuman yapıcaksın dediler.

Ben sormayı unuttum onlarda söylemediler ama 5 gün sonra yüzümdekinin dikişlerini aldırdığımda bir krem kullanmaya başlayacakmıyım ? Acaba 2 hafta dolduğunda diğer dikişler için gittiğimde mi bir krem kullanmamı önerecekler. Kardeşim bir trafik kazası geçirmişti yüzünde bir sürü dikiş vardı ona contraktubex jel vermişti dr
bir fikri olan varmı? artık 5 gün sonra yüzümdeki dikişi aldırmaya gittiğimde buradaki dr a danışırım

Dikişler alındığında buraya görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum.Özellikle menun musunuz öncesine göre, nasıl bir iz kalıyor, ne kadar ücret ödediniz gibi detaylara yer verirseniz bizleri de bilgilendirmiş olursunuz.

benlerimi Tıp fakültesi araştırma hastanesinde aldırdım ve bir ücret ödemedim benleri patolojiyede kendileri ben talep etmeden gönderdiler 2 hafta sonra boynumdaki ve karnımdaki dikişleri aldırmaya gittiğimde patoloji sonuçlarınında çıkacağını söylediler

onun dışında bugün çenemdeki benimin olduğu yer şişmişti ve ben işe gitmek istemedim rapor almak için sağlık ocağına gittim oradaki dr bana bir ağrı kesici ve enfeksiyon kapmamam için antibiyotik yazdı zaten henüz gribi atlatamıştım ikisi içinde antibiyotik iyi olmuş olur umarım şimdilik tek sıkıntım çenemdeki (hatta birazda yanağıma yakın) alınan benin yerinin şişmiş olması umarım bir sıkıntı olmaz iltihap filan yoktur acaba böyle alınan beninin olduğu yer şişen varmı? Ha birde tümünde tatlı minik bir kaşıntı var şimdilik bu kadar

Öncelikle geçmiş olsun canım bende ayın 19unda yüzümdeki,ayak bileğimdeki ve elimin üzerindeki benimi aldıracağım..Umarım bende senin gibi hemen aldırıp da kurtulurum şu benlerden..Krem konusunda da sana Bepanthol kremi öneririm.Ameliyat olduktan sonra izlerimin geçmesi açısından doktor bu kremi kullandırdı bana sende kullan derim.Şu an ameliyat yerimdeki iz neredeyse yok denecek kadar az.Yakından bakınca belli oluyor diyebilirim

Kızlar devlet hastaneleri, tıp fakülteleri ben alıyorken özel hastaneler neden hala para istiyor? Bir de ortalama fiyatlar nedir, bir ben için 240 lira istedi geçen bir hastane, sizce bu fiyat uygun mu?

Kızlar devlet hastaneleri, tıp fakülteleri ben alıyorken özel hastaneler neden hala para istiyor? Bir de ortalama fiyatlar nedir, bir ben için 240 lira istedi geçen bir hastane, sizce bu fiyat uygun mu?

Merhaba, Arkadaşlar ameliyat olanlar ve olacak olanlar öncelikle geçmiş olsun, bildiğim kadarıyla devlet hastaneleri cerrahi yöntemle sadece alıyor benleri yani lazer ile aldırma şansınız yok lazeri sadece özel hastaneler yapıyor buda doğal olarak fiyat farkı olarak karşımıza çıkıyor ama tavsiyem özelliklede yüz bölgesinden ben aldıracaksanız özele gidin derim imkanınız varsa parasınıda düşünmeyin devlet hastanesinde yüzümden bir ben aldırdım bir yıl önce şuan kırmızı mercimek kadar iz var yüzümde yakından dikkatlice bakılınca belli oluyor bir tane daha aldırmak istiyorum ama lazerle olsun istiyorum aldıran arkadaşlar lazerlemi aldıracaksınız lütfen bizleride bilgilendirin henüz gitmedim ama gidip görüşmek isteyen olursa dermotolog dr. Asiye nesrin aksoylar isminde bir doktoru tavsiye etmişlerdi bana isterseniz görüşün bilginiz olsun..

Ben 4 gün önce lazerle dudağımın üzerinden ben aldırdım özelde. Fiyatı 240 liraydı. Şuan hafif yara gibi bir iz var ve bu yaranın bi hafta içinde düşeceğini söyledi doktor. Bakalım yara düştükten sonra nasıl bi görüntü çıkıcak meydana :) Önce-Sonra fotoğrafını atarım :)

arkadaşlar yukarıda bahsettiğim gibi ben aldırmıştım bugün aldıralı 8 gün oldu 6.gün yüzümdeki ve boynumdaki dikişler alındı karnımdakilerde yarın alınacak ama ben alınan yerler morarmak değil resmen yemyeşil oldu birazda ödem olmuştu bazen kanadılar şimdi daha iyi ama hala yeşiller şahsen ben lazerle aldıramazdım cerrahi olarak alınınca patolojiye gönderiliyor Allah korusun kötü birşey varsa ortaya çıkıyor ben o sonuçları beklerken bile o kadar keyifsizimki birde böyle reaksiyonlar olunca alınan yerlerde lazerle hiç bir zaman birşey varsada öğrenme imkanı olmuyor o şüpheyle durulmazmış gibi geliyor bana..

Bu arada dikişlerimi özel hastanede aldırdım karnımdakileride orada aynı dr alıcak kalan benlerim için ne kadar olur dedim hocam burada aldırmak istiyorum size diye. Bana tek ben alınınca 80 tl dedi bi seferde bi kaç tane alınınca her ben için yüzde bilmem kaç indirim oluyormuş ben 4 taner aldırıcam dedim 150-160 gibi birşey olur sanırım dedi.. ben şu patoloji sonuçlarından sonra kalanları dikişlerimi aldırdığım dr a aldırıcam herkese geçmiş olsun diyorum

tabi patolojiye göndericekler onun içinde bir ücret alıcaklar onu bilmiyorum ne kadar olur 100 olsa 250 gibi bir ücret çıkar

Dün bende benlerimden kurtulduuuum

Sizlere neler yapıldığını ayrıntıları ile birlikte anlatmaya çalışacağım. Öncelikle anestezi uygulanması ile ilgili bir kâğıdı okuyup imzaladım. Benlerimin olduğu bölgelere lokal anestezi uygulandı. Anestezinin etkisini göstermesi için 10 dakika kadar bekletildim. Doktorum gelip neler yapacağını ayrıntılı bir şekilde anlattı. 10 dakika geçince hemşire hanım benlerimin olduğu bölgeleri antiseptik solüsyon ile sildi. Doktor bey kesi yapacağı bölgeleri çizerek işe başladı. Benlerim yüzeysel olduğu için tek kesi yapılarak alındı. Alınan benler patolojiye gönderildi. Bu arada doktorum dikişlerimi attı. Doktorum çenemin altındaki ve el bileğimdeki dikişlerimin alınacağını, ayak bileğimdeki dikişin eriyerek kaybolacağını söyledi. Dikişlerimin üzeri sargı bezi ile kapatıldı. İlk 2 gün bu bölgelere enfeksiyon kapmaması için su değmemesi gerektiği ve 2 gün geçtikten sonra sargıları çıkarmam gerektiği söylendi. Sargıları çıkardıktan sonra duş almam gerektiği ve düzenli olarak sabah-akşam Bepanthol kremi kullanmam gerektiği söylendi. Hanımlar şunu belirtmeliyim ki; benlerim alınırken ne ağrı ne acı hissettim. Hatta anladığınız üzere neler yapıldığını izledim. Anestezinin etkisi geçtikten sonrada ağrım olmadı. Hanımlar size tavsiyem; korkmayın ve güvendiğiniz doktora bu işlemi yaptırın…

Hanımlar merak ettiğiniz diğer sorulara gelince; benlerimi Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi’nde aldırdım. İlk muayenemi yapan doktorun adı Safa MANAV, operasyonu gerçekleştiren doktorun adı Ömer POLAT.Ayrıca devlet hastanesi olduğu için 18 lira ödeme yaptım..

Kızlar hemen hemen 15 gün oldu cerrahi işlemle Do. Dr.Zühtü DEMİR'e aldırdım yüzümdeki benleri.Şu an için henüz çok yeni tabi ama kızarıklık yok derecede az fakat kesi izleri mevcut.O da çok normal.Contratubeix önerdi Zühtü Bey, onu alacağım bugün.Benlerden sonra kesi izleri hiç de rahatsız edici değil zaten zamanla belirginlikleri kaybolacak.Kapatıcı ile halloluyor bile.

ben ankarada ssk hastanesinde boynumdaki irili ufaklı bir sürü et benini yaktırmıştım.göğüs arasında bile vardı.ablamdada çoktu oda yaktırdı.Yakan görevli tentirdiyot sürün demiş ablama. Ancak ben dedimki çalışıyorum onu süremem sarı sarı ben ne kullancam. Bana bir ilaç sölediki allah razı olsun ondan. ismi ( ETOL ) beyaz tendirdiyot yani ve ameliyatlarda falan kullanılırmış genelde fıs fıs şeklinde ve biraz pahalı almıştım. 10 tl idi 3 yıl önce.
bu etol ün antibiyotik özelliği de var sanırım. çünkü o benlerden hiç iz kalmadı ve önemlisi şu benim etim pistir hemen yaraya çevirir en ufak bir kesik. Ama çabucak iyileştirdi.
o günden beri bir yerim yaralansa hemen sıkarım. açık yaraya. kesik durumlarında. tavsiye ediyorum. beni aldırınca sorun etol kullanabilirmiyim diye arkadaşlar.

Geçmiş olsun mümkünse foto eklermisiniz birde nerde aldırdınız ve lazer can yakıcımı bilgilendirirseniz çok memnun olurum..

merhaba. sizin bu yazınızı okuduktan sonra Gazi Tıp'tan randevu aldım. Ancak operasyona Ömer Bey girmiyormuş, Safa Manav giriyormuş. Safa Bey hakkında bilginiz var mı. Bir de siz operasyon geçireli neredeyse 8-9 ay olmuş. Bugünkü halinizden yani ben aldırma operasyonundan memnun musunuz? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Safa Bey'i de 2 yıldır biliyorum iyi bir doktor ve hastaları ondan çok memnun.Benlerimi aldırdığım için hiç pişman olmadım hep iyiki aldırmışım dedim :) Özellikle çenemdeki benden kurtulduğum için çok mutluyummm

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. operasyon noktalarında çok iz var mı acaba. bir de dondurma (yakma) işlemi varmış, ben aldırmada. bunu duydunuz mu hiç.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. operasyon noktalarında çok iz var mı acaba. bir de dondurma (yakma) işlemi varmış, ben aldırmada. bunu duydunuz mu hiç.

Rica ederim :) Çok şükür belli olacak bi iz kalmadı.O yöntemleri duydum ama yaptırıp çok memnun kalanı da duymadım o yüzden cerrahi ile aldırmaya karar verdim ve uyguladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…