Ben aldırma (Resimli)

Geçiyor o kızarıklık. :112:
Burada bir komşumuz aldırdı benini, kocamandı. Et beniydi sanırsam.
Hiçbir iz göremedim, sadece bir parça dikiş ipi kalmıştı içinde. Onu da aldıracağını söylemişti, aldırmıştır herhalde.

Arkadaslar yaklasık 1 yıldır aldırmayı düsündüğüm benlerimi Ekim ayında aldırdım.Öyle cok büyük benler değildi fakat cok fazla vardı yüzümde ve vücudumda,rahatsızlık duydugum için aldırdım bir güzellik merkezinde(plast cerrahı doktor tarafından) Bugüne kadar hiç bir yerime tek dikis dahi atılmamış olan Ben :) ben aldırma ugruna yaklasık 52 tane dikiş attırdım(estetik) toplamda 13 tane ben aldırdım 5 i yüzümdeydi cerrahi işlemle aldılar benlerin üstlerine uyusturucu iğne yaptılar hiç bir acı hissetmedim.1 hafta sonra dikişlerimi aldırdım sonrasında 2-3 gün doktorun tavsiye ettiği kremi sürdüm (daha sonra tembellik edip sürmedim) dikiş izi yok fakat alınan yerlerde pembe izler var doktor bunların zaten yaklasık 9 10 ayda tamamen kapanacağını söyledi.Haa bu arada ücret olarak 700 tl verdim

Bilemiyorum. Bir akrabamızda beim aldırdığım yerde almış hatta onun etli bendi şuan iz yok yakından bakınca sadece bi çizik görünüyo umarım benimde öyle :KK14:

merhabalar , bende benimi aldırmak istiyorum da mümkünse , gittiğiniz hastane ve doktorun ismini yazabilir misin?

Arkadaslar yaklasık 1 yıldır aldırmayı düsündüğüm benlerimi Ekim ayında aldırdım.Öyle cok büyük benler değildi fakat cok fazla vardı yüzümde ve vücudumda,rahatsızlık duydugum için aldırdım bir güzellik merkezinde(plast cerrahı doktor tarafından) Bugüne kadar hiç bir yerime tek dikis dahi atılmamış olan Ben :) ben aldırma ugruna yaklasık 52 tane dikiş attırdım(estetik) toplamda 13 tane ben aldırdım 5 i yüzümdeydi cerrahi işlemle aldılar benlerin üstlerine uyusturucu iğne yaptılar hiç bir acı hissetmedim.1 hafta sonra dikişlerimi aldırdım sonrasında 2-3 gün doktorun tavsiye ettiği kremi sürdüm (daha sonra tembellik edip sürmedim) dikiş izi yok fakat alınan yerlerde pembe izler var doktor bunların zaten yaklasık 9 10 ayda tamamen kapanacağını söyledi.Haa bu arada ücret olarak 700 tl verdim

misssedef , selam cnm öncelikle bilgilendirme için çok saol :) rica etsem gittiğin yerin ismini veya doktorun adını paylaşabilir misin ?

arkadaşlar bende aldırmak istiyorum yüzümde iki tane. ama çok kararsızım iz kalır mı yani bu halinden kötü olur mu bi yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim.
bir de hangi doktora gidicem yani cildiyeye mi estetik cerraha mı ankarda gitmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi de bilmiyorum devlet hastanesine mi.
teşekkür ederim şimdiden yorum yazanlara

arkadaşlar bende aldırmak istiyorum yüzümde iki tane. ama çok kararsızım iz kalır mı yani bu halinden kötü olur mu bi yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim.
bir de hangi doktora gidicem yani cildiyeye mi estetik cerraha mı ankarda gitmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi de bilmiyorum devlet hastanesine mi.

ben yani aldırdım(lokalle) şu an bantlı haftaya dikişlerşm alıncak yazarım buraya

NOT:estetik cerraha gitmen lazım

Son düzenleme:
çok teşekkürler cvbın için ne bileyim öyle duymuştum bu yüzden hep erteliyordum,peki krem sürmek dışında ağrı kesici falan veriyor mu dr,umarım iz kalmaz çok geçmiş olsun..

BEN AYNI GUN YUZ BOLGEMDE 4 AD ALDIRDIM BASİT BİR MİNOSET GÜNDE 3 SEFER 2 GÜN KULLANDIM SADECE MİMİK VE GİLME DURUMLARINDA İĞNE BATMASI KADAR ACI OLDU NORMAL MİMİKSİZKEN BANDAJ KAŞINTISI DIŞINDA HİÇ ACIM OLMADI BİLE :d:d hiç korkmaaa tatlım

İLK önce ben hernerede olursa olsun ilk gitmeniz gereken dr cildiye yada dermotolijidir. çünkü benlerin durumuna göre ve risk faktörüne göre hangi yöntemle alınacağaını belirleyecekler..YANİ CERRAHİ DONDURARAK YADA YAKARAKMI? EĞER BENLERİNİZ BULUNDUĞU YER ŞEKİL VE BÜYÜKLÜK BAKIMINDAN illede kesilerek çıkarılması gerekiyorsa be kalacak iz bakımından yuz gibi çok göze batan yerdeyse sizi zaten daha az iz kalması daha ince işçilik yapılması bakımından plastik cerraha bizzat kendileri yönlendirecekler.ÇIKARILAN BENLERDEN BİR YADA BİRKAÇINI MUTLAKA AMA MUTLAKA PATOLOJİYE GÖNDRMENİZ ÇOK ÖNEMLİ KANSER HÜCRESİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARI ANCAK VE ANCAK PATALOJİDE KESİN BİLGİ VERECEKTİR

doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim acaba bende gitmeyi düşünüyorum devlet hastanesine cildiye bölümüne ben için

kızlar bende bugün 2 benimi aldırdım, birinde hiçbir sorun yok ama diğeri çok sızlıyor sizce bu normal mi? bir tane ağrı kesici içtim ama etkisi geçer geçmez yine başladı.:S:S

Benim de yüzümde rahatsız edici benlerim var sonradan çıktı bunlar ve bir dönem sol profilimi herkesten saklar olmuştum bu arada büyük benim tam da Fahriye EVCEN'inki gibi aynı yer ve aynı büyüklükte.Bazen seksi olduğunu düşünür bile oldum bu kız yüzünden.Tanıdık bir doktor var geçen bir yakınım ona üç benini aldırdı hiç iz ya da kızarıklık dahi yoktu şaşırdım.Randevu alıp ben de gideceğim kısa zamanda.

aldıranlar ve ız kalmayan ya da cok dıkkatlı bakıldıgında bellı olanlar nereye hangı doktora gıttgınızı acıkca yazsanızda bızde yararlansak

Merhaba kızlar. Ben de benlerimi cerrahi yöntemle aldırmayı istiyorum, Antalya'da yabancıyım, doktor tavsiyesinde bulunursanız çok memnun olurum.

Öncelikle bir tavsiyede bulunmak istiyorum ben aldırmayı düşünüyorsanız sakın devlet hastanesinde yaptırmayın kesinlikle iz kalıyor bunu kendimden biliyorum lazerle ben alımı nasıl oluyor bunu bende merak ediyorum aldırmak istediğim bir benim daha var özele gitmeyi düşünüyorum ama yaşadığım ilk acı tecrübe yüzünden kararsızım lazerle ben aldıran arkadaşlar bilgisi olanlar lütfen tavsiyede bulunurmusunuz istanbul anadolu yakası olursa memnun olurum..

şu benlerimi aldırdım diyen arkadaşlar doktorların adını yazsalar gerçekden iyi olacaklar bende ocak ayında ankarada aldırmayı düşünüyorum ama henüz bir doktor bulamadım

şu benlerimi aldırdım diyen arkadaşlar doktorların adını yazsalar gerçekden iyi olacaklar bende ocak ayında ankarada aldırmayı düşünüyorum ama henüz bir doktor bulamadım

Merhaba Sinem, bende Ankara da yaşıyorum ve benlerimi aldırmayı düşünüyorum.Arkadaşım bir ay önce cerrahi yöntemle benlerini Gazi Üniversitesi Hastanesinde aldırdı.Şu an çok memnun ve yakından bakınca biraz iz var. Doktor zamanla silikleşeceğini söylemiş.Bende bunun üzerine randevu aldım.Salı günü gidip görüşeceğim.Memnun kalırsam sana haber veririm :KK68:

Hanımlar Salı günü gidip görüştüm.Doktorumun Adı Safa Manav .Ben aldırma ile ilgili genel bilgileri verdi.Doktorun konuşma şekli, davranışları, benimle ilgilenmesi ona güvenmemi sağladı.Ayın 19'una gün aldım.Kan tahlili yaptırmamı istedi.Kan tahlilimi de yaptırdım ve sabırsızlıkla takvimlerin 19 Aralık'ı göstermesini bekliyorum.. :KK9: :21:

Kızlar ben de dün akşam Ankara'da Doç. Dr. Zühtü DEMİR'e yüzümdeki 4 beni aldırdım.Gizli dikiş attı,ne ağrı,ne acı duymuyorum.Bu akşam kontrolüm var bantlı olduğu için bölgeler son durumunu bilmiyorum.Akşam yazarım.

X