Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorum. Bir akrabamızda beim aldırdığım yerde almış hatta onun etli bendi şuan iz yok yakından bakınca sadece bi çizik görünüyo umarım benimde öyle
Arkadaslar yaklasık 1 yıldır aldırmayı düsündüğüm benlerimi Ekim ayında aldırdım.Öyle cok büyük benler değildi fakat cok fazla vardı yüzümde ve vücudumda,rahatsızlık duydugum için aldırdım bir güzellik merkezinde(plast cerrahı doktor tarafından) Bugüne kadar hiç bir yerime tek dikis dahi atılmamış olan Ben :) ben aldırma ugruna yaklasık 52 tane dikiş attırdım(estetik) toplamda 13 tane ben aldırdım 5 i yüzümdeydi cerrahi işlemle aldılar benlerin üstlerine uyusturucu iğne yaptılar hiç bir acı hissetmedim.1 hafta sonra dikişlerimi aldırdım sonrasında 2-3 gün doktorun tavsiye ettiği kremi sürdüm (daha sonra tembellik edip sürmedim) dikiş izi yok fakat alınan yerlerde pembe izler var doktor bunların zaten yaklasık 9 10 ayda tamamen kapanacağını söyledi.Haa bu arada ücret olarak 700 tl verdim
arkadaşlar bende aldırmak istiyorum yüzümde iki tane. ama çok kararsızım iz kalır mı yani bu halinden kötü olur mu bi yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim.
bir de hangi doktora gidicem yani cildiyeye mi estetik cerraha mı ankarda gitmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi de bilmiyorum devlet hastanesine mi.
teşekkür ederim şimdiden yorum yazanlara
çok teşekkürler cvbın için ne bileyim öyle duymuştum bu yüzden hep erteliyordum,peki krem sürmek dışında ağrı kesici falan veriyor mu dr,umarım iz kalmaz çok geçmiş olsun..
arkadaşlar bende aldırmak istiyorum yüzümde iki tane. ama çok kararsızım iz kalır mı yani bu halinden kötü olur mu bi yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim.
bir de hangi doktora gidicem yani cildiyeye mi estetik cerraha mı ankarda gitmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi de bilmiyorum devlet hastanesine mi.
teşekkür ederim şimdiden yorum yazanlara
şu benlerimi aldırdım diyen arkadaşlar doktorların adını yazsalar gerçekden iyi olacaklar bende ocak ayında ankarada aldırmayı düşünüyorum ama henüz bir doktor bulamadım