Ben aldırma (Resimli)

Kizlar selamlar
Bende bu ay sonunda devlet has aldiricam
Agri sizi oluyo mu bide benim et beni degil gordugunuz gibi nasil olucak bilmiyorum tedirginim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 273
Arkadaslar yaklasık 1 yıldır aldırmayı düsündüğüm benlerimi Ekim ayında aldırdım.Öyle cok büyük benler değildi fakat cok fazla vardı yüzümde ve vücudumda,rahatsızlık duydugum için aldırdım bir güzellik merkezinde(plast cerrahı doktor tarafından) Bugüne kadar hiç bir yerime tek dikis dahi atılmamış olan Ben :) ben aldırma ugruna yaklasık 52 tane dikiş attırdım(estetik) toplamda 13 tane ben aldırdım 5 i yüzümdeydi cerrahi işlemle aldılar benlerin üstlerine uyusturucu iğne yaptılar hiç bir acı hissetmedim.1 hafta sonra dikişlerimi aldırdım sonrasında 2-3 gün doktorun tavsiye ettiği kremi sürdüm (daha sonra tembellik edip sürmedim) dikiş izi yok fakat alınan yerlerde pembe izler var doktor bunların zaten yaklasık 9 10 ayda tamamen kapanacağını söyledi.Haa bu arada ücret olarak 700 tl verdim
Nedn lazerle aldrmadn

Bnmde du
Ben 4 gün önce lazerle dudağımın üzerinden ben aldırdım özelde. Fiyatı 240 liraydı. Şuan hafif yara gibi bir iz var ve bu yaranın bi hafta içinde düşeceğini söyledi doktor. Bakalım yara düştükten sonra nasıl bi görüntü çıkıcak meydana :) Önce-Sonra fotoğrafını atarım :)
Bnmde dudagimla birlsk kabark bnm var snn izin gectimi amaliyatla korkuyom lazer istiyomcukur izi kalr diye korkuyorum

2 sene uzun uzun düşündükten sonra ocak ayında yüzümde bulunan 2 tane beni aldırmaya karar verdim. Koter ve lazerle yakılarak alındı. Alınırken hiç bi acı hissedilmiyor ama iğne vurulurken gözümden yaş gelmişti. Yüz bölgesi olduğu için öyle olmuşrtur muhtemelen. Yaklaşık 7 ay oldu. Hafif iz var ama bana göre benden cok daha iyi. Benim gibi korkak biri buna kalkıştıysa hiç korkmayın.
Snnkiler et benimiydi

Slm kızlar.. Bugun 3 tane benimi aldırdım. Yurt dışında yaşıyorum. Doktor keserek aldı ama dikiş atmadı. Bantla kapadı bandı kaldırınca kanıyor. Yani açık yara şuan orası. Yorumları okudum açıkçası endişelendim.herkes dikiş diyor krem diyor benim doktor bantı bile takmama gerek yok diyor.. Ne halt ettim diyorum bende

Slm kızlar.. Bugun 3 tane benimi aldırdım. Yurt dışında yaşıyorum. Doktor keserek aldı ama dikiş atmadı. Bantla kapadı bandı kaldırınca kanıyor. Yani açık yara şuan orası. Yorumları okudum açıkçası endişelendim.herkes dikiş diyor krem diyor benim doktor bantı bile takmama gerek yok diyor.. Ne halt ettim diyorum bende
Sadece bandı kaldırınca mı kanıyor? Kesiler büyük mü?

X