Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, en kısa zamanda bende aldıracağım inş.merhaba öncelikle bırazbahsedeyiim ben çok dktor gezdm ve benlermin zararı yokmuş 6 tane hepside çıkıntılı alındı şimdi tabi gittiğim tüm doktorlar tekrarlamaz dediler kfasnda bakabilirnettn sayi inş. bnde öyle umuyorum sonra neyse yaptrdm kabuklandı düştü sonra az izleri varkı yine ben gibi tekrar rötüşa gittim yaptı hoca çok az küçük şeydi zaten ben çukurlk faln kalır diye düşünürken bir tnesi hariç hepsi dümdüz oldu ama krem faln vermedi hiç bana sordm genelde kendi kendine iyileşmesini bekliyoruz dedi şu an için bir krem kullnmıyorum başndan beridir hiç kullnmadım sadece güneş kremi okadar aslnda şöyle düşünün yüzünze bir darbe alıyorsunuz kanıyor sonra duruyor kabuk tutup düşüyor tabiki pembelik olcak sonra kendi kndine iyileşiyor bnun gibi ben mantığını anladım yani yazında bacak kollarımızı hep sinekler ısırmazmı kaşnr kanar her yer yara olur ama kişa bir şey kalmaz bunn gibi düşünn iyilşme sürecmde 1 hafta suya degmedm yüzümü yıkamadm yani 6 tane olunca çok da mimk yapamdm bben bir şey olur faln diye ama sizn bir taneyse hiç mi hiiiç sorun olmaz net sayfasınada bakabilirsiniz ilk bende 200 tl sonrasi için 100 tl yani ben 500 tl verdim hocada bir kaç tane daha aldı böyle