:) Bütün devlet hastanelerinin, üniversite hastanelerinin söylediği şey. Seveni sevmeyiz bilmem ne. Canım ben aldırmadım bende senin gibi düşünüyorum aldırmayı. Ama biyolojik olarak alınan benden sonra tekrar yenisi çıkması veya çoğalarak çıkması imkansız bir şey. Bunu o Ege Üniversitesi ndeki göründüğün profesörlere bile sor, söyler. Ben sordum çünkü :) Aldıran arkadaşların yorumlarını okudun mu bilmiyorum ama alındıktan sonra her ne şekilde alınırsa alınsın bi zararı yok. Ben in alınmaması ilerde sorun yaratabilirmiş sadece. Medicalart nasıl bilmiyorum İstanbul da hangi doktor daha iyi o klinikte onu da bilmiyorum ama bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Veya da devlet hastanesinde aldırıp çok az iz kalan bilindik iyi doktorlar varsa onlarında isimlerini rica ediyorum. Teşekkürler...Evet ben cilt kanserine yol açacak diye vucudumdaki 5 tane benimi aldirdim üniversite hastanesinde kiminde iz kaldi kiminde kalmadi. Yüz en cabuk iyileşen yermiş. Ama bende cesaret edemedim. Benim yüzümde bir tane var o da dudagimin uzerinde.. Bende çok rahatsiz oluyorum ama egede ki doktora bu yöntemleri sorduğumda;biz bu yöntemleri sevmeyiz seveni de sevmeyiz dedi gayet net bir şekilde...