canım yarın aldırcam sanırım bu arada nizami beyden memnun kaldın mı?Benim bugün 6.gün olmuş geçen cuma aldırmıştım. 3 kabuk düştü 2 tane kaldı. Düşen kabukların yerleri şuan kızarık sivilce çıkmış gibi rahatsız edici durmuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yarın aldırcam sanırım bu arada nizami beyden memnun kaldın mı?Benim bugün 6.gün olmuş geçen cuma aldırmıştım. 3 kabuk düştü 2 tane kaldı. Düşen kabukların yerleri şuan kızarık sivilce çıkmış gibi rahatsız edici durmuyor :)
Bende bugün aldırmaya gidicem. Hiç moralini bozma. Nişantaşında mı aldırdın sende? Uyuşturmuyolarmış acımıyo mu alırkenbugun 2.gunum suanlık uzun bi sürec var önümde sanırım bu tedavide en önemli şey sabır bekleyip göreceğiz umarım eskisinden kötü olmaz
Hangi devlet hastanesinde hangi doktora aldırdın?merhaba bende yaklaşık 1,5 yıl önce devlet hastanesinde cerrahi yöntemle aldırdım.belli belirsiz bir iz kaldı.cok dikkatli bakmak lazım farketmek için.benimde burnumun üstünde mercimek kadar koyu kahve ve çıkıntısı olmayan bir bendi.ben memmunum ve mutluyum
Bende nizami bey e aldırcam sanırım 20 si gibi. Kabarıklık oluştu diyen var krem kullanmış daha sonradan herkeste kabarıklık, çukurluk oluştu mu? Son durum nedir?canım yarın aldırcam sanırım bu arada nizami beyden memnun kaldın mı?
Ben şuan yoldayım aldırmaya gidiyorum. Genel de bikaç ay sonra bişey kalmıyomuş. Çukurlukta derinliğe göre oluşan bi şeymiş. Dün bununla ilgili türkçe ingilizce baya video izledim yakarak alınıyo ütüyle bi yerini yakmışsın gibi diyebiliriz. Umarım bi yıl sonra hiç yada uzaktan farkedilmeyen ufacık bi iz kalır :) gelişmeleri yazarımBende nizami bey e aldırcam sanırım 20 si gibi. Kabarıklık oluştu diyen var krem kullanmış daha sonradan herkeste kabarıklık, çukurluk oluştu mu? Son durum nedir?
SGKlı sayılıyoruz üniversite öğrencisiyim ben. 200 TL almaları çok saçma alamazlar normalde. Bunu özellikle konuşmama ma sizde bi sorar mısınız Betül?Ben şuan yoldayım aldırmaya gidiyorum. Genel de bikaç ay sonra bişey kalmıyomuş. Çukurlukta derinliğe göre oluşan bi şeymiş. Dün bununla ilgili türkçe ingilizce baya video izledim yakarak alınıyo ütüyle bi yerini yakmışsın gibi diyebiliriz. Umarım bi yıl sonra hiç yada uzaktan farkedilmeyen ufacık bi iz kalır :) gelişmeleri yazarım
Konuşacağım*SGKlı sayılıyoruz üniversite öğrencisiyim ben. 200 TL almaları çok saçma alamazlar normalde. Bunu özellikle konuşmama ma sizde bi sorar mısınız Betül?
ben ankarada gazi mustafa kemal devlet hastanesinde aldırdım.zeynep türkşen di doktorum.ben cok memmunum.doktorumda dünya tatlısı bir insandi.Hangi devlet hastanesinde hangi doktora aldırdın?
Canım senin yazdığını çok sonradan gördüm zaten orda işim 10 dk sürmedi. Ben daha önce başka özel hastanelerde sorduğumda 1000 tl gibi bi ücret söyledikleri için açıkçası orası makul geldi. Aldırdım bakalım neler olacakSGKlı sayılıyoruz üniversite öğrencisiyim ben. 200 TL almaları çok saçma alamazlar normalde. Bunu özellikle konuşmama ma sizde bi sorar mısınız Betül?
Fotoğrafta arma şansın var mı ilerleyen süreçteki gelişmelerde canım bende dediğim gibi 20sinde aldırıcam. Çok iyi olur.Canım senin yazdığını çok sonradan gördüm zaten orda işim 10 dk sürmedi. Ben daha önce başka özel hastanelerde sorduğumda 1000 tl gibi bi ücret söyledikleri için açıkçası orası makul geldi. Aldırdım bakalım neler olacak
Fotoğraf atma şansın var mı yazacaktım. :)Fotoğrafta arma şansın var mı ilerleyen süreçteki gelişmelerde canım bende dediğim gibi 20sinde aldırıcam. Çok iyi olur.
Evet cok memnum kaldım 7-10 gün arası bütün kabuklar düşer dedi benim 7.günde hepsi düştü ve şuan çok hafif kızarıklıklar var onlarda 1 aya geçer dedi iyi ki aldırmışım diyorum :)canım yarın aldırcam sanırım bu arada nizami beyden memnun kaldın mı?
Bende oluşmadı kzarıklık var sadece kabuklar düştükten sonra o kadar o da her yarada oluyo kızarıklıkBende nizami bey e aldırcam sanırım 20 si gibi. Kabarıklık oluştu diyen var krem kullanmış daha sonradan herkeste kabarıklık, çukurluk oluştu mu? Son durum nedir?
Nerde aldırdınız hangi hastanedealdıracak olanlar öncelikle hiç acımıyor. sadece doktor benlerinizi yakarken yanık kokusu alıyorsunuz ben 15 tane aldırdım kabarıktı ve hepsi yüzümdeydi çok kafama takıyordum ilk gün hafif kızardı ve benler olduğundan fazla belirgin hale geldi akşama doğru yaranın rengi koyulaştı hiç aldırmamışım sanki orda ben varmış gibi hissettim. benlerim derin olduğu için doktor 2 ay sonra yine gitmemi önerdi derine inmemiş fazla. ikinci gün yaralar biraz ıslaktı bazıları fazla kabuk tutmuş bazıları az bir şey. bugün 3. gün kabuklanma arttı.. aslında öncesinde çok tereddütte kaldım gitmekle gitmemek arasındaydım her şeyi göze aldım ve aldırdım bakalım sabırlı bekliyorum bu süreci çabuk geçer inşallah
Aaa geçmiş olsun çok moral bozucu bi durum ( .Radyo frekans yöntemiylemimi aldırmıştınız benlerinizi ?Bnde uctane kocaman cukur kaldi..sanslisin
medical art şuanki adıyla idea klinikNerde aldırdınız hangi hastanede