- 1 Şubat 2020
- 1.505
- 3.042
- 83
Ben evlendikten sonra eski soyadımla başka hesabıma eft yaptım gitmedi belki bankadan bankaya değişiyordur.3 sene oldu evleneli hala bankada değişmedi soyadım. Tabi bu hikayenin fake olma ihtimali de var bir şey diyemem.
Bilmiyorum.Herhangi bir nedeni yok.Sadece nikah yaptik.Ama eşime desem istemeye gelir gibi gelsen diye .Sirf ailem üzülmesin diye
Eşim İstanbul'da medikalde çalışıyordu.Babasi vefat edince annesinin yanında Çanakkale Biga ilçesine annesinin yanına geldi.Eşinizin ne iş yaptigini falan yazmamışsiniz babanızın parasını beraber mi yiyorsunuz?
İş Bankası benim banka .Soyadım orda kızlık soyadim.Banka uyanmadıBen evlendikten sonra eski soyadımla başka hesabıma eft yaptım gitmedi belki bankadan bankaya değişiyordur.
Ben evlendikten sonra eski soyadımla başka hesabıma eft yaptım gitmedi belki bankadan bankaya değişiyordur.
Boşver canım sen üstüne alınma. Her genç kız senin gibi yapmalı. En kısa zamanda boy boy çocuklar yap. Ailene sonra söylersin artıkNeden yüz karasıyım.ne alaka ya
Adam gibi adamEşinizin ne iş yaptigini falan yazmamışsiniz babanızın parasını beraber mi yiyorsunuz?
O zaman ikiniz açıklayacaksınız yapacak bişey yok. Allah kolaylık versinEsimin babası 2021 yılının Kasım ayında trafik kazasında öldü .Babası ölünce zor durumda kaldı .Kendini anca toparladı.O yüzden böyle oldu.Esimin akrabaları da ilgisiz.Annesi de 65 yaşında.Oyle
Doğru söylüyorum.Bankaya soyadı değişikliği bildirmedigim için aynı soyadım eski soyadimla kullanılıyor.İlginç soyadınız değiştiği için para gönderemezdi babanız doğru söylediğinize emin misiniz imam nikahı mı yaptınız djdjddjdj
Hayatınızı mahvetmissiniz. Ne güzel bir bölüm okuyormussunuz okulu mahvetmissiniz. Aileniz keza öyle. Yani bir çözümü yok bu işin. Mükemmel kocanız sonunu düşünen kahraman olmaz demiş bu kafada gidin bakalım.Eşim İstanbul'da medikalde çalışıyordu.Babasi vefat edince annesinin yanında Çanakkale Biga ilçesine annesinin yanına geldi.
Bekleyn canım şöyle bi üç beş sene geçsin gelir ister . Bir de kına gecesi yaparsınızBilmiyorum.Herhangi bir nedeni yok.Sadece nikah yaptik.Ama eşime desem istemeye gelir gibi gelsen diye .Sirf ailem üzülmesin diye
Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diyeBu pandemide insanlar neler neler yapti da okuyorum diyip evleneni ilk kez duydum. Evde bunaldiysan ekmek falan yapmayı ogrenseydin, biz oyle oyalandik hep
Sizde kayinvalidenizle birlikte yaşayıp, babanızın parasını yiyorsunuz beraber öyle mi?Eşim İstanbul'da medikalde çalışıyordu.Babasi vefat edince annesinin yanında Çanakkale Biga ilçesine annesinin yanına geldi.
Annenizden kaçıp, kayinvalidenizle yaşamaya başlamıştır demek. Mükemmel çözüm.Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye
Düşünüyorum ailem öğrendiginde arkamda olmaz.Ben seney eşimle muglaya gidip son senemi bitirmek istiyorum.Esime diyorum yapabilecek miyiz diye.Sen merak etme yaparız ikimiz bir öldük mu diyorHayatınızı mahvetmissiniz. Ne güzel bir bölüm okuyormussunuz okulu mahvetmissiniz. Aileniz keza öyle. Yani bir çözümü yok bu işin. Mükemmel kocanız sonunu düşünen kahraman olmaz demiş bu kafada gidin bakalım.
E gercekten okula gitseydin niye gitmedin ki?? Baban okul icin parada yolluyormus, daha napsinlar canlarinimi versinlerBen evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye
Evet kayınvalidem 65 yaşında sessiz sakinAnnenizden kaçıp, kayinvalidenizle yaşamaya başlamıştır demek. Mükemmel çözüm.
Nasıl herhangi bir sebebi yok ya. Durduk yere evlenir mi insan şu durumda? Eşinizle tencere kapak gibisiniz. Hafif alık, çokça loser.Herhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?