Ben 29 yaşındayım, erkek arkadaşım 31 yaşında. Bir erkeği tanımanın en güzel yolları nelerdir sizce?

Başlığa yazdım yoruma da yazayım. Belki güncellemeyi görmeyen olur.

(Ailem muhafazakâr yapıda ama ben o kadar muhafazakâr değilim. Tatile çıkın ya da ayrı evde beraber yaşayın yazan kişiler için bunu belirtmek istedim. Yani bu seçeneklerin olması zor. Sadece bu erkek arkadaşımın değil de genel olarak erkekleri tanımanın yolları nelerdir onu merak ediyorum.)

Öfkeli anında nasıl davrandığı ya da direkt ailesinin yanında sana nasıl davrandığına bakabilirsin. Artık olarak "herkes ailesinden bağımsız bi bireydir ailede olan travmalar ailede kalır insanları öyle yargılamayalım" palavrasına da inanmıyorum. Ailesiyle tanış ve nasıl insanlar olduğunu gör. İleride ne kadar muhatap olmam desen de illaki muhatap olacaksın. Bayramıydı, torunuydu bilmem nesiydi vs vs.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah göründüğü gibi çıkar

Öfke kontrolü varmı bunu denemeniz lazım sinirlenince ne söylüyor ne tepki veriyor

Bu burclarin yaninda genel dogum haritasi ve yetistirilme sekli cok onemli bence. Bazi yengecler issiz adami oynamayi sever aman dikkat. Bu arada annesi ile yalnizken bi bak birde babasiyla basbasayken bak. Ikisi arasinda fark varsa muhtemelen fazla ataerkil bir yapidir o. Yani hali tavri baba yaninda anneyle oldugundan daha dikkatli ise o ailelerde kadinlara olan bakis acisi biraz sorunlu olabiliyor. Babasinin akrabalari hakkindaki konusmalari ve annesinin akrabalari hakkindaki konusmalarida ayni sekilde kiyaslanmali ayrica. Oda ele verir.

Ayni eve girmeden asla taniyamazsini, size tavsiyem mutlaka bir sure beraber yaşa

ailesini nasıl tanırsın bilmem ama senin kendini bir sorgulamaya ihtiyacın var. senin kendine ve hayatına dair aldığın kararlardan kaynaklana değil de ailenin muhafazakarlığından kaynaklanan bir geri durma varsa ciddi şekilde kendini sorgulamaya ihtiyacın var. 29 yaşındasın ve balından bir evlilik geçmiş. öyle ya da böyle bir evliliğin sorumluluğunu alabilecek akdar olgun hissetmiş olmalısınız. evliliğinizi bitirebilecek kadar da cesarete sahipsiniz. ama yine de 29 yaşında yetişkin bir kadın olarak kendi istek ve ihtiyaçlarınızı değil de aile hassasiyetlerinizi önceliklendiriyorsanız çok yazık ediyorsunuzdur kendinize. umarım kendinizi tanıyorsunuzdurç

Bu iki burç en sevdiğim burçlar..

Oğlum yengeç, eşim Oğlak. İkisi çok iyi anlaşıyor. Bizim küçük yengeç babasını iyi yönetiyor.
Yalnız Yengeçler çok duygusal oluyorlar, hep sevilmek isterler. Bunu da karşısındakini kendine bağlamak için iyi kullanıyorlar..

Tabi bu işin mizah tarafı..

Karşı tarafı iyi tanımak istiyorsanız
Yolculuk yaıpın, alışveriş yapın, iyi izleyici ve dinleyici olun. Çok kasmadan samimiyetle yaklaşın, ikinizde yorgunsunuz birbirinizi yormadan tanımaya, anınızdan keyif almaya bakın. Su akıp yolunu buluyor. Nasipte varsa oluyor.. Hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için Ben genel olarak Boğa, Yengeç ve Başak burcu olanlar ile iyi anlaşıyorum. Ama Başak kadınlarıyla daha iyi anlaşırım. Erkekleri biraz takıntılı, detaycı, eleştirel olabiliyor.

Kesinlikle, Oğlak burcu kadar harika bir burç daha yok. Şimdiye kadar tanıdıklarımın hepsi mi temiz, berrak, artniyetsiz olur.. Dilerim çok mutlu olun..

Klasik ama 1 sene boyunca her haftasonu kafeye restorant vs gitmektense 2 ay uzun yolculuga ciksaniz ve nereleri dikkat edeceginizi biliyorsaniz 10 kat iyi tanirsiniz. Ha 1 hafta tanidigi birine eski sevgilim yeterince seks yapmiyordu ben her gun cinsellik isterim diyeni ben elemiştim mesela coktan tatile cikmama bile gerek yok.
Hic bir tanima yontemi %100 insanin beyninin içini görmenizi saglamaz.
Insan tanimayi da cok abartmamak lazim en neticede millet 30 senelik eşinden beklemedigi şeyleri görebiliyor ya da gozunun onundeki bazi şeyleri de insanlar 30 sene boyunca görmek istemeyebiliyor bu durumda sürenin bir önemi yok.

Eski sevgili değil eski eşinden bahsetmişti. Boşanma sebebi hakkında konuşurken. Tatile çıkma imkanımız yok zaten. O Ankara'da yaşıyor ben İstanbul'dayım. Görüşme planı yaptık. Daha çok erken onu tanımak için zamana ihtiyacım var.

Ben kendime gore yorumlayip sevgili dedim eş sevgili farketmez.
Yani tanima kriterleri de insanlara gore degisiyor gordugunuz uzere baskasinin sans vermeyecegi ya da yadirgadigi cumleleri siz "biraz daha taniyayim" diye devam edebiliyorsunuz. Yani herkesin kendine göre cikarim yaptigi seyler baska baska yani.

Evet tabiki herkesin düşüncesi, ilişki dinamiği, hayata bakışı, insanları tanıma yolları,sevgi dili vb. aynı değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…