• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bembeyaz çamaşırlar için hangi deterjan?

En nefret ettigim seylerin basinda beyaz camasirlarin beyazliktan cikilmis bir halde asilmasidir.Kesinlikle tahammül edemem.Ben 95 derece de yikarim.Deterjanim da ya persil ya da arieldir.Camasir suyu kullanmadim hic bir zaman.Civiti annem de kullanirdi.Cok kullanilirsa evet mavimsi bir renk aliyor.Dozunu iyi ayarlamak lazim.yerimseniben

Benimde çamaşırlarla başım dertte özelliklede beyazlarla
3-4 yıkamadan sonra renkleri sararıyo ne yaptıysam beyaz kalmıyolar
bide etraftaki komşularım renklileri 30 da beyazları 50-60 ta yıkıyoruz demezlermi kafayı yiyorum ya
Ama şu kabartma tozunu bende denemek istiyorum kafama yattı gibi
sonra makina bozulmasın

Yazan arkadaş iyice bi anlatırsa nasıl kullanılacağını memnun olurum

bembeyazı bilmem ama çamaşırlarınızı pesbembe yapmak istiyorsanız kenarında kırmızı olan bi çamaşırınızı atın bi de güzel 90 derecede yıkayın pespembe olsun hepsi :roflol::roflol: kociş ben pembe çamaşır giymeeeeemm diye çığırınca kafamçokkarıştı kırmızılı çamaşırı alıp tekrar domestosla 90 derecede yıkadım ve hepsi bembeyaz olduuu :teytey: ama çamaşırların ne kadar ömrü kaldı bilemiyorum :sm_cool:

kızlar okuduğum kadarıyla yüksek derecede yıkadığını söyleyen arkadaşlar epeyce çok ancak şuda varki yüksek ısıda çamaşırın çabuk yıpranmasına sebep oluyor...
dün ariel m-zım 5 aldım ondan memnun olanlarda baya var bakalım benim çamaşırlada sonuç ne olacak benim derdim beyazlıtan çok beyazların üzerindeki çıkmayan lekelerle inş. işe yararfisfisfis

Yok şekercim ben daha makinemi 40 derecenin üstünde hiç çalıştırmadım bence ısıyla ilgisi yok.

kızlar okuduğum kadarıyla yüksek derecede yıkadığını söyleyen arkadaşlar epeyce çok ancak şuda varki yüksek ısıda çamaşırın çabuk yıpranmasına sebep oluyor...
dün ariel m-zım 5 aldım ondan memnun olanlarda baya var bakalım benim çamaşırlada sonuç ne olacak benim derdim beyazlıtan çok beyazların üzerindeki çıkmayan lekelerle inş. işe yararfisfisfis

Ben o lekeler için kosla oxi action ekliyorum bayaa işe yarıyo şekercim.

canım benim söylediğim yöntem o beyazların üstünde olan çıkmayan lekelerede iyi geliyor. ama yinede sen bilirsin

arıel dag esıntısını kullanıyorum ..:1closedeyes:
on yıkamada su alırken de domestos eklıyorum...
bembeyaz oluyor..
tavsıye ederım...yerimseniben
[/QUOTE

makinaya domestosu nasıl katıyorsunuz? makina çalışırken su almaya başladığında deterjan gözünü açıp ön yıkama gözünemi ekliyorsunuz? doğru anlamışımdırinş. daha ayrıntılı anlatırmısınız. ben acemiyim bu konudada:utangac:

ben aynen böle yapıyorum ön yıkamada makineninkapağını açıp domestos u döküyorum biraz daha çalıştırıp sonra kapatıyorum kirleri yumuşasın diye daha sonra deterjan lı ana yıkamaya geçiyorsengözlerimebaksanab

Ya kızlar benim anlamadığım bişey var şu kabartma tozuyla ilgili
ön yıkamamı ana yıkamamı hangi gözüne koyucam
Yardımlarınızı bekliyorum

arkadasım bisim makına ne yaparsak yapalım beyazlatmıyor birazda makınede iş olacak şans meselesi sanırım bide BOŞCH

ben amway in detarjanını kullanıyorum içine birazda yine amway in beyazlatıcısından ekliyorum harika oluyor beyazlarım leke adına hiç bişeyde kalmıyor...tacsiye ederimm...:kahve:

Kızlar hepinize çok çok teşekkürler.
Sorduğum soruyu unutmuşum...:çok üzgünüm:
Şu kabartma tozunu bir anlatan olursa çok sevineceğim.a.s.

ben kabartma tozunu daha çok tüller için kullanıyorum kirleri kabartıyor ve çıkartıyo
çamışırlardada kullanılabilir ana yıkama gözüne konursa daha iiolur,ön yıkama da hemen boşaltıyor suyu ..özellikle kullanım zamanı geçmiş kabartma tozları işeyaramış oluyor:))))

arkadasım bisim makına ne yaparsak yapalım beyazlatmıyor birazda makınede iş olacak şans meselesi sanırım bide BOŞCH

aynen canım sana katılıyorum makinede çok önemli annemle aynı detarjanı kullanıyor ve aynı yöntemlerle yıkıyoruz tabiki onunkiler kar gibi beyaz ama malesef benimkiler istediğim sonuca varmıyor benimde makinemden kaynaklandığına eminim artık bi bozulsada kurtulsam diyorum oda mmkün değil eşim teknik servisinde çalışmıştı anlıyor yani bu işlerden yapı veriri hemn:çok üzgünüm: ben bu makinaya nasıl bir suikast düzenlesem ki acaba kesin olsun sonuCADIARZUKötü Kazen

beyazlarımda arieli tek geçerim
ve şimdi bide kayinvalidemden kosla beyazlatici öğrendim
ikisi birarada hariakalar yaratiyorlar. Çamaşirlari serdikten sonra dönüp dönüp tekrar bakiyorum okadar beyaz oluyorki çok süper oluyor gerçekten

Valla Arkadaşlar Ben Beyazlar Içinn Omomatik Oxi Ekjin Kullaniyomm Gerçi Tümm çamasirlarima Onu Katiyomm Gayet Beyazz Oluyorlarr Ve Kokulari Da Güzel Oluyor...tüllerimide Kosla Tül Beyazlatici Kullaniyom.. Ve Tabi Kireçlenme Içinde Calgon Katiyomm

bayanlar ben bugün tüllerimi yıkadım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine şu bildigimiz hacı şakir kalıp sabunlar varyaa onunla ilk önce elimde yıkadım daha sonra makinaya atıp deterjana bir çay kaşıgı çivit karıştırdım tüllerim inanılmaz derecede beyazladı .Herkese denemesini tavsiye ederim.

Back
X