Bellona

şimdi baktım da çok klasik geldi bana heryerde buna benzer çok var özgün bişey yapmamışlar tabi sizin zevkiniz önemli. birde yatak olarak açarmısınız bilmem ama açıldığında çok sağlam durmuyo gibi altına incecik bir demir koymuşlar. sadelikten hoşlanıyorsanız ordaki kahverengi halı uymuş sanki bana uyumlu geldi öyle koyu kahve bir halı düşünülebilir hem temizliği kolay olur.

sultansena arkadaşım konuya biraz ortak olmak gibi oldu ama kusura bakma. bellonanın sitesini açmışken bellona riva köşe koltuğa da bakarmısınız bende onu beğendim oturma odama ama emin değilim. fikir verirseniz çok memnun olurum.

bende reklamlara çıkmadan önce bakıp beğenmiştim almayı da düşünüyordum. hem koltuğun yanları çok geniş hem güzel spor modeller var. fiyatıda açıkcası çok yüksek geldi bana.

şimdi baktım canım rivaya.Hangi rengini düşünüyorsun?

koltuk dünyasına girince çıkamıyorum işin içinden yardım edin kızlae ya.Eşimde bolivyayı çok beğendi.

şimdi baktım canım rivaya.Hangi rengini düşünüyorsun?

aslında kahve kremi beğendim ama salonumda kahve krem. aynı renkler olmaması açısından kırmızı olabilir diye düşünüyorum.ama bilemiyorum tabi. bi tanede doğtaşta beğendim arada kaldım şimdilik.

kırmızılı olan bana çok göz yorucu geldi.Sade kırmızı bi köşe daha güzel olur.

Siz nasıl bir tarz kooltuk istiyorsunuz. ? Bolivyada güzel bence o tarzz birşeymi yani. Birde salona mı oturma odasına mı koyacaksınız ?

ben bu takımı almayı düşündüm çokta beğendim ama temizliği konusunda endişelendim. süngerlerinin kılıfı çıkan başka bir takım aldım. Ama görünüm olarak güzel duruyor

Arkadaki yastıkların ve yandaki yastıkların kılıfı çıkıyıor.Bir tarafı deri bir tarafı kumaş.

Son düzenleme:
Benim salonum biraz spor. Ama çok rahat ve bana göre şık. Benim salonum ince uzun olduğu için köşe takımı aldım
ama normal şekildede dizayn edilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…