Bellona

canım bende bolivya düşündüm ama vazgeçtim bolivya bana spor geldi ama uygun veriyosa düsün.benim düsündüğüm takımın fotosunu koydum sence nasıl bakar mısın

Vento Köşe Takımı - Bellona Mobilya

Moon Köşe Takımı - Bellona Mobilya

bizde 2sinin arasında kaldık...bir tanesine karar verip yarın alıcaz inş:))

ben yerinde baktım bikaç gün önce moon güzel bence..ama sanki otura odası için açık renk gibi geldi banabu model bizim burda birisi özel kumaş seçip yaptırmış moon köşeyi kırmızılı bi kumaştı o daha hoş duruyordu ama şu da hoş bence renk olarak ama biraz daha uzun olabiliirdi sol kısım...
moon-kose-takimi-03.gif
...
bu da hoşamcamlar kullanıyor bu rengini çok da rahat ama resimlerde bakmakla yerinde görmek çok farklı gerçekten çok kaliteli ürünler ...benim de yemek odam bellona ben çok memnunum..
monet-klt-tk-2.jpg

Son düzenleme:
ben çok beğendim o koltukları her reklamda görüşümde de çok beğenerek bakıyorum.. bence kesinlikle alın derim hem kullanışlı hemde ev ortamına uygun en iyi koltuk modeli.. diğer kasvetli siyah beyaz büro tipli koltuklardan uzak daha ılımlı bi takım...zaten krem kahvenin uyumuna her zaman bayılmışımdır..ben ısrarla tavsiye ederim..halı olarakda o tonlara uygun şagi halı tavsiye ederim..salonlara şagi halı çok yakışıyor..ipek şagi olmasına dikkat edin bence diğer şagilerden memnun olmayan çok kişi duydum..

ben yerinde baktım bikaç gün önce moon güzel bence..ama sanki otura odası için açık renk gibi geldi banabu model bizim burda birisi özel kumaş seçip yaptırmış moon köşeyi kırmızılı bi kumaştı o daha hoş duruyordu ama şu da hoş bence renk olarak ama biraz daha uzun olabiliirdi sol kısım...
moon-kose-takimi-03.gif
...
bu da hoşamcamlar kullanıyor bu rengini çok da rahat ama resimlerde bakmakla yerinde görmek çok farklı gerçekten çok kaliteli ürünler ...benim de yemek odam bellona ben çok memnunum..
monet-klt-tk-2.jpg

bizde moon takımın kırmızısını düşünüyoruz oturma odasına:40:

kızlar hevesinizi kırmak istemem ve umarım beni yalnış anlamazsınız ama ben evlenirken bütün mobilyalarımı bellonadan aldım ve evleneli 9 ay oldu hiç memnun değilim.. gerçi ben mecbur kaldığım için bellonadan almak zorunda kaldım.. bence başka markalarada bakın derim.. ben almadan öncede görmüştüm kimisi memnun kimizi değil.. kısmet dedim aldım ama keşke almasaydım..

kızlar hevesinizi kırmak istemem ve umarım beni yalnış anlamazsınız ama ben evlenirken bütün mobilyalarımı bellonadan aldım ve evleneli 9 ay oldu hiç memnun değilim.. gerçi ben mecbur kaldığım için bellonadan almak zorunda kaldım.. bence başka markalarada bakın derim.. ben almadan öncede görmüştüm kimisi memnun kimizi değil.. kısmet dedim aldım ama keşke almasaydım..

canım ben oturma odamı halılarımı ve tv sehpamı bellonadan aldım ve daha kullanmadık çeyizzz oldugu için ne gibi sıkıntılar yarattıı sana söyler misin????üzüldüm ben şimdi:50:

bellonayı görünce yazma ihtiyacı duydum ,
görüntüsü tamamen size kalmış ama ben bellona kullanan biri olarak başka bir şeyden bahsedeyim size
bolivya dediğiniz takım minderli ve yastıklı bir takım. benim ki de bunun başka bi,r modeli belonanın. gördüğüm ve malesef başkalarından duyduğum kadarıyla minderleri kaliteli olmuyor, benim hiç istemediğim birşeydi ama malesef başıma geldi daha senesi dolmadan daha çok kulanılan kısımlar hemen yumusadı, çöktü. ben aldıktan sonra ablam da beğenmiş (başka şehirde) sormuş almak için ama ordaki bellonacı tanıdık olduğu için söylemiş eğer günlük kullanacaksanız çok dayanmaz, minderleri yumuşar yastıkları da kırpık malzeme toplanır diye.
bence aklınızda bulunsun ilk takım için bu konuyu alacağınız yere sorun derim
köşe takımlarına gelince bellona da istikbal de köşe takımını beceremiyo bence. ben daha yeni evliyim 2 senelik düşünün 2 sene öncesine kadar bu markalarda köşe takımı diye bişey yoktu. bu işi yıllardır yapan yerler var, köşe takımı düşünürseniz onları değerlendirin derim

valla bolıvya bızde var o kadar rahat ve kulanısı kı anlatamam evı bır kere acaıp ferah gosterıo.ayrıca uclusu de ınanılmaz ahat bır yatak olur kocaman oluor acılınca bence degerlendırebılırsın. halı olarak da saray halı nepal modelınden almıtık sankı bu halılar bızım koltuklara gore yapılmıs o kadar uydu anlayacagınz...

bellonanıın real koltuk takımı güzel ve kullanışlı görünüyor.doğtaşın gösterdiğiniz köşe takımı gayet hoş görünüyor.doğtaşın koltuk takımı var benim evde.6 yıl falan oldu kullanalı rahat ve sağlam.

kızlar köşe takımları resimleri diye eklemiştim ... linki bulursam ekliyeyim.. modelleri bakın bakalım begenecekmisiniz.. ???

Eklentiler

• $köþe1.webp
    $köþe1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $köþe2.webp
    $köþe2.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $köþe4.webp
    $köþe4.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $köþe6.webp
    $köþe6.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $1.webp
    $1.webp
    37 KB · Görüntüleme: 76
  • $1k.webp
    $1k.webp
    710 bayt · Görüntüleme: 66
  • $2.webp
    $2.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $3.webp
    $3.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $3k.webp
    $3k.webp
    670 bayt · Görüntüleme: 91
  • $2k.webp
    $2k.webp
    388 bayt · Görüntüleme: 77
  • $2.webp
    $2.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 87
  • $1k.webp
    $1k.webp
    632 bayt · Görüntüleme: 72
  • $1.webp
    $1.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $1.webp
    $1.webp
    31 KB · Görüntüleme: 67
  • $1k.webp
    $1k.webp
    660 bayt · Görüntüleme: 75
  • $2.webp
    $2.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $2k.webp
    $2k.webp
    682 bayt · Görüntüleme: 72
  • $1.webp
    $1.webp
    31 KB · Görüntüleme: 78
  • $2.webp
    $2.webp
    30 KB · Görüntüleme: 80
  • $3.webp
    $3.webp
    39 KB · Görüntüleme: 60
  • $3k.webp
    $3k.webp
    722 bayt · Görüntüleme: 61
  • $1k.webp
    $1k.webp
    708 bayt · Görüntüleme: 73
  • $5.webp
    $5.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $3.webp
    $3.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $1k.webp
    $1k.webp
    600 bayt · Görüntüleme: 68
  • $1.webp
    $1.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $1.webp
    $1.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $1k.webp
    $1k.webp
    722 bayt · Görüntüleme: 63
  • $2.webp
    $2.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $3.webp
    $3.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 105
arkadaşlar burda marka ismi vererek reklam yapıyor gibi bir duruma düşmek istemiyorum ama o dediginiz ürünler gerçekten iyi markalar degil.. resmini gösterdigim köşe takımları içerisinde en pahalı olanı 3750 tl oda super ... cazibe marka olan lacivert renkli mor yastıklı kadının oturdugu model firma 5 yıl garanti veriyor fransada pariste iki adet magazaları var çok saglam ürünleri güzel bi firmadır..

canım ben oturma odamı halılarımı ve tv sehpamı bellonadan aldım ve daha kullanmadık çeyizzz oldugu için ne gibi sıkıntılar yarattıı sana söyler misin????üzüldüm ben şimdi:50:

canım salona anfora koltuk takımı almıştık oturulan yerlerindeki tam ortada olan birleşim yerleri kendi kendine yırtılmaya başladı o kadar çirkin gözüküyor ki anlatamam bide doğru dürüst oturmadık bile yani zaten oturma odamız var sürekli orda oturuyoruz misafirde sık sık gelmiyor.. oturma odamada şu kenarları demir olan oturma gruplarından almıştım onunda oturulan yereri daha şimdiden pörsümüş gibi oturunca oturma yeri çöküyor. o kadar sinirleirm bozuluyorki anlatamam.. sonra yatak odamda ondan ve raylı sistemi berbat kaçkere yerinden çıktı eşim taktı. hele bide anfora zigonlar var Allahım Allahım sakın sakın almayın cinnet geçirtiyor bana ne dökülse izi kalıyor çamaşır suyu bekletiyorum üstünde anca o zaman biraz geçiyor.. bide şerbetli felan birşey döküldüyse mümkün değil ben hala çıkartamadaım misafirim gelince rezil oluyorum.. Allahtan salon daki koltuklarda zigonun derisinden di ben onları pony beyaz kumaşla kaplattırmıştım Allahtan yani yoksa koltukları nasıl temizlerdim bilmiyorum.. tabi anfora yemek odasının sandalyeleirnde de aynı sorun var aynı deriden oldukları için.. halılarını hiç kullanmadım bilmiyorum kaliteisni benim halılarım saray ve memnunum..

inşaallah seninde kimseninde başına böyle sıkıntılar gelmez çünkü insan heves edip alıyor sonuçta ucuzda almıyor birde daha yeni evliyim bu eşyalar bana bikaç yıl daha anca gider sonra değiştiririm gibi geliyor verdiğimiz paralar çöpe gitti resmen nerde dayanıklık nerdeee..

Son düzenleme:
Back
X