Vento Köşe Takımı - Bellona Mobilya
Moon Köşe Takımı - Bellona Mobilya
bizde 2sinin arasında kaldık...bir tanesine karar verip yarın alıcaz inş:))
salon için düşünüyorsanız moon daha şık duruyor.Ama oturma odasında diğeri daha kullanışlı sanki.
Vento Köşe Takımı - Bellona Mobilya
Moon Köşe Takımı - Bellona Mobilya
bizde 2sinin arasında kaldık...bir tanesine karar verip yarın alıcaz inş:))
ben yerinde baktım bikaç gün önce moon güzel bence..ama sanki otura odası için açık renk gibi geldi banabu model bizim burda birisi özel kumaş seçip yaptırmış moon köşeyi kırmızılı bi kumaştı o daha hoş duruyordu ama şu da hoş bence renk olarak ama biraz daha uzun olabiliirdi sol kısım......
bu da hoşamcamlar kullanıyor bu rengini çok da rahat ama resimlerde bakmakla yerinde görmek çok farklı gerçekten çok kaliteli ürünler ...benim de yemek odam bellona ben çok memnunum..
fiyatı yüksek ama bizim burda bellona kapatıyormuş 3500 e verecek.
kızlar hevesinizi kırmak istemem ve umarım beni yalnış anlamazsınız ama ben evlenirken bütün mobilyalarımı bellonadan aldım ve evleneli 9 ay oldu hiç memnun değilim.. gerçi ben mecbur kaldığım için bellonadan almak zorunda kaldım.. bence başka markalarada bakın derim.. ben almadan öncede görmüştüm kimisi memnun kimizi değil.. kısmet dedim aldım ama keşke almasaydım..
canım ben oturma odamı halılarımı ve tv sehpamı bellonadan aldım ve daha kullanmadık çeyizzz oldugu için ne gibi sıkıntılar yarattıı sana söyler misin????üzüldüm ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?