Ben sizin yerinizde olsam evlilik bahsini kapatırdım. 3. De de mutluluk zor görünüyor.
Bunu eski başlığında ben demiştim epey bir lincin ardından ban yedim
kendin 2. Evliliğini yapmışsın, ona niye 3. Kez evlenme diyorsun diye.
3 değil 7 kere de evlenir, gözü kesiyorsa. Seda Sayan 7 kere evlendi. Motosikletli adamla da evlendi, Nihat Doğan’la da Onur Şan’la da. Kendinden yaşca epey küçük adamlarla da evlendi. Ama Seda Sayan dişli bir kadın. Ne evlenirken ne boşanırken kimseye hesap vermiyor.
L
ladymera
ise anladığım kadarıyla epeyce ailesinin, arkadaşlarının etkisinde kafası soru işaretleriyle dolu bir hanım.
Evlilik insan hayatında çok büyük bir tecrübedir. Boşanmak ise evlilikten bile daha büyük tecrübedir. İnsanların gerçek yüzünü işler kötüye gittiğimde, boşanırken görürsün.
Benim başımdan 1 kez boşanma geçti ama bekar kaldığım 4 sene içerisinde çok muhasebe yaptım. Karşıma çıkan taliplerimi çok eleyip süzdüm. Ve 2. Evliliğimi yaparken tek bir kriterim vardı. “ Bu adam benim arkamda durabilecek kadar güçlü bir karaktere sahip mi?” Nitekim evlendikten spnra Allah’a şükür doğru bir karar verdiğimi gördüm. Evlenmesini hazmedemeyen ve yuvamıza nifak tohumu ekmeye çalışan annesini 1 kalemde sildi.
Evlilik uzun vadeli ve çok zor bir yoldur. Kurulurken üstüne oturtulması gereken tek zemin “Sevgi”dir. Ancak sevdiğimiz ve sevildiğimiz insan uğruna fedakarlık yapar, savaşırız.
İnşAllah Ladymera’da hak ettiği mutluluğu bulur ama bana göre de işi kolay olmayacak.