Belki eşiyle problem olanlara bir yardımım olur lütfen okuyun

Bu Cekirgee Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.tekrar beğenemedim çekirgeciğim idare et artık

ne mutlu kı sız sanslıymıssınız anlayışlı bı esınız varmış bazı erkekler varkı karsısında sınır krızlerıde gecırsenız güzel güzelde konuşsanız anlamaz...bazı seylerde hıc degısmez..ben sanırım böyle bı ese denk geldım...eşine kendını anlatamamak cok zormuş..Allah benım gıbı olan herkese yardım etsın sabır versın...cok zor..

yazınız gidip eşimi öpmeme vesile oldu teşekkür ederim:):) ama bu kadınlara çok şey yükleniyor yahu... bu sorunları konuşup not alma olayı hoşuma gitti:)

Yazdiklariniz yaptiklariniz ne kadar guzel bir yerden sonra olayin farkina varip butun olgunlugunuzla olaya el atmissiniz ve sonucu harika olmus :)

~Böğürtlen Kışı

Neden dalga geçildiğini anlayamadım hayatım. Kadınlar kaynaklı sorunlar varsa önce bir kendimize bakalım adamsa işe yarıyor demekten başka ne demişsin de bu kadar şamata yapılmış. Benim eşim de bir güzel söze bin gül verir. Çok şükür ben de onu çok sevdiğim için hep gönlünü içimden gelerek hoş ettim o da beni hiç üzmedi. Bu karşılıklı bizlerin şansı. Tabi ki ne manyaklar ne laftan güzellikten anlamayan insanlar var. Şiddete başvuranı, aldatanı... Zaten herkes de işe yarar dememişsin. Güzellikle bugüne kadar yaptığın hatanı düzeltme yöntemini anlatmışsın. Umarım hep mutlu olursun. Sevgiyle kal 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ALLAH RAZI OLSUN DEMEDEN GEÇMEK İSTEMEDİM
İNAN OKURKEN VE SONUNDA VERDİĞİN MESAJ BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI
ALLAHIM İYİ NİYETİNİ KABUL ETSİN
İNŞALLAH HAYRA VESİLE OLURSUN DA BİR KAÇ KİŞİ SENİN YAZINDAN ESİNLENİP
eşiyle düzelir ve iyi olanlar da daha iyi olur
BENDE ARA SIRA EVİ SİRKEYLE DUALAR OKUYARAK TEMİZLERİM
EŞİMLE TARTIŞIRSAK DA YAPARIM
YA VEDÜD DE OKUYORUM
BİR DE
"VE EL GAYTÜ MUHABBETEN MİNNİ"
TAVSİYE EDERİM
EŞLER ARASINDAKİ MUHABBET İÇİNMİŞ

ALLAH A EMANET OL ARKADAŞIM
SAĞOL

Son düzenleme:
Ben kesinlikle konu sahibine katılıyorum biz bayanlar surat asma işini de çok güzel yapıyoruz aslında eşim sen beni güler yüzle karşılamasan ben bu eve nasil isteyerek gelirim ki der.. o işten geleceğinde çocuklarla kapıda bekleriz önce hangimizi öpecek diye ama tabi hep abimiz ilk sıradadır bense 3 sıradayım eve gelince isin stresini atmak lazım aklıma geldiğinde ararım ne yapıyon diye o müsait değilse söyler zaten..ışteyken bile öğle arası birbirimizi ararız onsuz bir yere de gitmem gitsem de zevk almam zaten... Birbirimize kızsak bile ise giderken çıkar uğurlarim yine beraber yatarız bence en yatakları ayırmak eşleri birbirinden daha da çok uzaklaştırıyor Kuran i Kerim de bile eşler ayrı yattığında melekler sabaha kadar lanet ederler diyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazın çok hoş Allah bozmasın aranızdaki muhabbeti :) dalga geçenlere aldırma insanların ya işine gelmiyor birşeyler yapmak ya da kötü kocalar görmüşler.. ben de uzun zamandır hamilelik sorunları düşük lohusalık vb derken uzak düştüm eşimle gerçekten hissediyorum. bu akşam güzel giyineyim bari :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Boşver arkadaşım bazıları hep başkalarını suçlamaktan hoşlanıyorlar kendilerinde pek hata görmüyorlar hep ben hep benim ailem mukemmeldır kv şöyle fenadir başka muhabbet yok sanki kendilerinin erkek kardeşleri yok anneleri kv değilmiş eşleri de yerden bitmiş gibi davranıyorlar asıl aile sen ve kocan diğerleri dışarıda bence her kavgada anneme giderim yok boşanırim gibi laflar zaten bitiriyor ellerine sağlık inşallah faydalananlar olur... Allah mutluluğunuzu daim etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

problem iki kişi arasında olursa çözmek kolay dedikleriniz uygulanır peki sorunun sebebi kaynana ise o zaman bu dedikleriniz sadece ânı kurtarmak oluyo...

Güzel sofraları kaynanaya kp de kurmamız gerek.
Güler yüz göstermemiz gerek.
Hatta süslü, püslü gecelikli mi çıksak onların karşısına da acaba

Eşinle tek problemin, aranızdaki ilgisizlik, kapris falan olsun iki öpüşme ile çözülür çoğu zaman..
Aile gibi bir problem koca bir kaya oluyor maalesef..

kv de iki öpsek sorun çözülür o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…