• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki eşiyle problem olanlara bir yardımım olur lütfen okuyun

Anlattığınıza göre sizin evliliğinizde çok büyük bir sorun olmamışki. Kendiniz söylemişsiniz feministtim diye demek ki önceden eşinize karşı hatalı davranışlarınız varmış bunların farkına varıp kendinize çeki düzen vermişsiniz ve eşiniz de aklı selim bir insan olduğu için size olumlu yönde dönüş yapmış. Ama herkesin evliliği, eşi sizin ki gibi değil ki. Bu anlattıklarınızı zaten bir çok kadın uygulamaya çalışıyor ama anlamayan anlamıyor. Kapıyı süslenip püslenip gülücüklerle açarsın karşındaki insan buzdolabı gibiyse, ne giydiğinin farkında değillse bir daha yapmak içinden gelmez ki. Bence ben yaptım oldu demeyin de gerçekten beni seven bir kocam varmış diye şükredin...

:46::46::46::46:bravo...

Sorun var sanırım tek tek alıntı yapamadım bu şekilde cevap veriyorum umarım görülür.

Ben bu şekilde yapılınca erkekler kesin düzeliyor yada yatak odanızı canlandırın diye yazmadım bu yazıyı. Bunu yaptığında anlamayan erkekler olduğu gibi bunları yapmayıp evliliğim kötü düye ağlayanlarda var. Dediğiniz gibi bu ları yapsanda anlamayanlar var. Bi laf var anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı soksan az diye. Bunlar zaten en baştan karakterinde problem olan kişiler. Bi erkek karısını dövüyorsa onda karakter yoktur dışarda orda burda ezilmiş egosunu karısının acizliği üzerinden kullanan basit yaratıklardır. Ne yaparsan yap değişmeyen kocaları bizzat babamdan biliyorum. Annemin çabalarına karşı suratsız sinirli bir adam olarak devam etti hayatı boyunca. Ama bunlarla değişenlerde gördüm. Ben yaptım oldu demiyorum. Konuyu başka şekilde yorumlamayın. Burda havada atmıyorum. Belki bir kişi bunu aklında tutp yararını görecek diye yazdım. Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.

iPad 'den gönderildi

Sorun var sanırım tek tek alıntı yapamadım bu şekilde cevap veriyorum umarım görülür.

Ben bu şekilde yapılınca erkekler kesin düzeliyor yada yatak odanızı canlandırın diye yazmadım bu yazıyı. Bunu yaptığında anlamayan erkekler olduğu gibi bunları yapmayıp evliliğim kötü düye ağlayanlarda var. Dediğiniz gibi bu ları yapsanda anlamayanlar var. Bi laf var anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı soksan az diye. Bunlar zaten en baştan karakterinde problem olan kişiler. Bi erkek karısını dövüyorsa onda karakter yoktur dışarda orda burda ezilmiş egosunu karısının acizliği üzerinden kullanan basit yaratıklardır. Ne yaparsan yap değişmeyen kocaları bizzat babamdan biliyorum. Annemin çabalarına karşı suratsız sinirli bir adam olarak devam etti hayatı boyunca. Ama bunlarla değişenlerde gördüm. Ben yaptım oldu demiyorum. Konuyu başka şekilde yorumlamayın. Burda havada atmıyorum. Belki bir kişi bunu aklında tutp yararını görecek diye yazdım. Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.

iPad 'den gönderildi

teşekkürler canım..
inşallah istifade eden arkadaşlar olur..
benimki gibi odunlara da dualarınızı bekliyoruz anacım :)))

bence evlerinde fin hamamı var..ve gümüş kaplama tas..
9bin lira maaşı varmış olur niye olmasın :9::9::9:

Bende aslinda bu 9 bine takilmadim degildi. Gida uzmani olarak hangi kurum bu parayi veriyormus bilelimde donersek basvuralim bizde bari :)

Bende aslinda bu 9 bine takilmadim degildi. Gida uzmani olarak hangi kurum bu parayi veriyormus bilelimde donersek basvuralim bizde bari :)

yani benim dikkatimi ilk orası çekti canım:9::9:
9bin benim maaşın 3 buçuk katı..:23::23::23:

Çok ukalaca olacak ama çocuk var mı siz de onu göremedim de :9::9:

Son düzenleme:

Özel sektörde diyetisyenim ben. Bu kademeye gelmek için çok çabaladım ne yazık ki hemen olmuyor.

iPad 'den gönderildi

Çok ukalaca olacak ama çocuk var mı siz de onu göremedim de :9::9:

Ne yazık ki.. Pko luyum yumurtalıklarım ilaçşara tedavilere yanıt verirse Rabbimde nasip ederse olacak 😊

iPad 'den gönderildi

Canim okurken cok etkilendim desem yeri.Senin gibi Bayanlarin hala var olmasi cok gurur verici. Umarim Esinle herzaman böyle mutlu mesut olursunuz cnmm ;)) okurken cok duygulandim gercekden insan hep sevdigi icin cabalamali cnm ama birsey dikkatimi cekdi Gida uzmaniyim demissin cnm Gida Mühendisligimi okudun ? Ve Gida mühendisi isen neden devam evliyken calismiyosun cnm bunlari mrk ettm , umarim cvplamaya vakdin olur cnm öpdüm :))

Sana cevap verdim ama mesaj mı atamıyorum anlamadım ki. Mail adresini yazarsan prdan detaylı anlatırım canım meslek durumunu. Ben hep evlenirsem bir süre çaılşmayıp evliliğe alışırım sonra devam ederim derdim. Zaten Rabbimden bi engel gelmezse bebek olduktan sonra ben paraviçin bakıcıya bırakıpta çalışmam. Eşimin maaşı da geçinmeye yeter. Fazla olacak diye evladımın zamanından kısmam. İlk etapta eliliğe alışayım dedim sonra hemen çocuk istedim şimdi onun için tedavi görüyorum. Bu süreçte zaten yıprandım işe kafamı veremiyorum. Allahtan bi manı gelmezse evdeyim 😊

iPad 'den gönderildi

Esinle aranizin düzelmesine ve düzene girmesine sevindim çok iyi yapmışsın ve dediklwrin doğru..ama kimi adamlarda vardır karşına geçip tek kelime konusamazsin maalesef sen anlatirsin yaparsın bi kulağından girip diğerinden çıkar sonra bakarsın ku kocaman bi boşluk ve boşuna verilmiş bi çaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen katiliyorum sen konusursun konusursun onun seni dinledigini sanirsin ama o arkadan hep kendi bildigini okur maalesef boyleleride var.sabaha kadar uyumadan atesli cocugunun basini beklersin sabaha karsi uyuya kalmissindir ve bir el seni durter yanima gelsene .nerde vicdan nerde saygi sadece bencillik

inanın gözlerim dolu dolu okudum.. silkelenip kendine gelmek bu oluyormus demek ki :) olaylara pozitif bakıp direk sorunları bulmaya değil de ufak da olsa güzel birşey arasak ne kadar da güzel olurmus değil mi.. bazen ufacık sorunlar büyüyüp dağ olabiliyor ne yazık ki.. sizi gönülden tebrik ederim :)

çok güzel yazmıssın burda genelde kavga gürültü okuduğumuz için.

evli değilim ama sevgilimden yola çıkarak hep ilgi bekleyen benim gösterir cok deger verır ama daha fazla daha fazla istıyoruz malesefki. bırde kendımıze bakalım ne verıyoruz. benden muzık cd istiyor uzun zamandır aslında 15 20 dk vaktımı alacak ama hep ertelıyorum. o yapsa aynı seyı sen benı sevmıyorsun deger vermıyorsun ıstedıgımı yapmıyorsun on defamı soylemek gerek dıye basının etını yerdım. yazın çok ıyı geldi bana kavga edınce bile haksızda olsam ondan ozür bekler hala geldık.sirkelenmenin vakti gelmiş

Adamı keselemekten tut ne giyeceğine bile karar verdikten sonra annesinden ne farkımız kalıyor?

Keramet tastaymış okumadın mı
Tası kafaya yiyince bişeyler dank ediyo demek

Hani bi filmde de keramet şemsiyedeydi ya :6:

Keramet tastaymış okumadın mı
Tası kafaya yiyince bişeyler dank ediyo demek

Hani bi filmde de keramet şemsiyedeydi ya :6:

:1::1: evet çeko doğru akşam deneyeyim ben de bari...
bunları yaptıktan adamın tüm istekleri yerine getirip padişah yaptıktan sonra zaten sorun olsa,adam sorunlu demektir.
eğer siz eskisi gibi feminist olsaydınız;bu yaptıklarınızı adamdan beklerdiniz..zira herkes böyle davranılmayı hakeder..:)

eğer adam psikopat değilse;
en sevdiği yemeği önünde hazır olduğunda
kıyafetleri ütülü her daim hepsi dolabında hazır ve burda olduğu gibi ne giyeceğine bile karar verilmiş olursa
cinsel hayatı kadın tarafından renklendirilmiş ve her istediğinde oluyorsa
gün içnde aranıp soruluyor ancak hesap sorulmuyorsa
adama özgürlük tanınmışsa
ailesi ile iyi anlaşılıyorsa
dır dır edilmiyorsa

her erkek mükemmel erkek kıvamında olur :ssz:
iş ki biz kadınlar bunları becerebilelim,hatta çocuk olduktan sonra bile harifyen uyalım:ssz::ssz:

çocuk olduktan sonra da mükemmel anne ve bunları yapabileceğinizi tahmin ediyorum konu sahibi:)

Aranızın düzelmesine sevindim yalnız sanki tüm topu kadına atmış gibisiniz.

yanlış mı algılıyorum ?

Aranızın düzelmesine sevindim yalnız sanki tüm topu kadına atmış gibisiniz.

yanlış mı algılıyorum ?

Aynen öyle
Yuvayı dişi kuş yapar vs.
Dişi kuş ta çalışmıyo mu
Onlar kokmuş çoraplarını fırlatıp atarken yorgunuz diye
Dişi kuş hep mi bakımlı ve saten gecelikli olacak nedir yani

Bence böyle yapınca daha çok havaya girer erkekler
Bi süre sonra herşey sizin görevinizmiş gibi üzerinize kalır

En baş çok salmışsınız herşeyi
Şimdi de çok pofpofluyorsunuz gibi
Herşey dozunda olursa güzeldir :23:
Ne dişi kuşa ne erkek kuşa tek taraflı yüklenilmemeli