• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki eşiyle problem olanlara bir yardımım olur lütfen okuyun

Hayat erkeklere güzel zaten
Bizde bu kafa oldukça da onlara güzel olmaya devam edecek
Sanırsın eş değil köleyiz, hayret bişey
Oldu olacak leğende ayaklarını da yıkayalım, pes

Erkeklerin ne üstünlüğü var ki? Nedir bu memnun etme çabası anlamıyorum
Herkes 9 aylık? Herkes etten kemikten değil mi?

Birgün ben yemek kuruyosam ikinci gün o kursun, eline mi yapışır egosuna zeval mi gelir
Mikemmel kadın mı olamam eşimden yemek beklersem
Aman hiç bi zaman anlayamayacam ben bunları

Hani bi laf var ben çok severim 'eşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı zanneder'
Bu kadar pofpoflamanın sonu da hayra alamet değil gibi

Bu Cekirgee Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.tekrar beğenemedim çekirgeciğim idare et artık:9:

Merhaba bayanlar bu başkıktaki yazıları okuyana kadar içim şişti desem yeridir. Kendimden kesitlerde buldum yazanlara kızdıklarımda oldu.

Şunu bilin ki ortada bir sorun varsa kesinlikle tek taraflı değildir. Biz bayanız futrat olarak daha duygusal ve ince düşünürüz. Böyle olunca eşleri de tola getirmek bize düşüyor. Valla kimse kusura bakmasın ben onun peşine gitmem o benim kıçımda dolansın derseniz bir uerden sonra patlamalar başlar. Rvliliği dişi kuş ayakta tutar. Şimdi geleyim kendi olayıma.

Ben evlenmeden bildiğin feministtim. Evlensemde ben yapmam ben etmem bişey mi dedi boşanırım yoluma bakarım derdima ma öyle değilmiş... Ben gıda uzmanıyım ve evlenmeden çalıştığım yerden 9 bin lira alıyordum. Düşünün boşansam beni ne yıkabilir ? Arabam evim herşeyim var ailem her an arkamda. Ama taki bu boşanma denilen iş benimde başıma gelinceye kadar..

Eşimle büyük olmasa da biriken ğroblemlerimiz vardı. Ufak ufak önemsemediğimiz ama sırtımıza kambur olmuş problemler. Taki o büyük kavgaya kadar. Eşim çok sinirlidr benim. O büyük dediğim kavgada s***r git bile duydum. Ve eşim evden gitti. Durdum hata ne dedim. Ve başladı. 1 yılı gözden geçirmeye. Ne ben eşimin isteklerine bakmışım ne eşim benim. Evliliğimiz klasikleşmiş. Hatta cinsel hayatımız bile klasikleşmiş. Gir 10 dk sonra duş al yat. Bu evlilik mi ? Kendime baktım evlenmeden güzelliğiyle anılan ben sanki 10 çocuk büyütmüş hale gelmişim. Hayattan uzaklaşmışım. Ve eşimi SADECE DUYMUŞUM HİÇ DİNLEMEMİŞİM..

o gece bütün evi döktüm temizledim. Her yeri sirkeli sularla sildim nazar büyü varsa gitsin dedim. Sabah kuaföre gittim saçlarımı kesitirp bakıma aldım güzelik merkezinde bakıma girdim. Yeni kıyafetler ve gecelikler aldım koştum eve. Eşim işteydi aradı gün içinde arkadaşımızda kalmış çünkü eve sakın gelme demiştim. Enn sevdiği yemekleri hazırladım. Mükellef bir sofra en sevdiği kıyafetleri giydim vee açtım kapıyı şok oldu. Hiç bişey deme kıyaftlerin odada dedim giyindi geldi. Yemekte en baştan konuşuyoruz dedim inanır mısınız 6 saat o masada konuştuk evliliğin ilk gününden beri. Ne beklemişiz ne yapmamışız. Ne istemişiz ne görmemişiz diye. Kağıt kalem aldım eşimin beklentilerini yazdım sinir olduklarını yazdım, kendim içinde aynısını yaptım. Ve sözleşme imzaladık bunlara uyacağımıza dair. Sarıldım belkide ilk defa bu kadar hissederek..
O gece cinselliğide düşündüm odada mumlar yaktım. Ne bileyim hafif bi müzik. Bunlardan utanmayın ne olur. Kocanızdan utanmayın o sizin helaliniz. Allah beli başlı şeyler hariç herşeyi serbest kılmış. Onunla çekinmeyin konuşun, isteklerinizi söylemeye başladıktan sonra ki adamı gelin bana anlatın önceki sonraki halini. Daha çok ilgileniyorlar. Ben eşimin masaj yapmasını istiyordum hep ama söylemezdim o gece söyledim, meğer ben bugüne kadar o işin zorunluluk değilde aşk olduğunu farketmemişim. O iş bebek için değil aşkın kuvvetlenmesi içinmiş. Eşim duştaylen pat girdim içeri ben yıkadım köpüklerle savaş yaptım. Annesinine skiden yıkarken ki gibi yıkadım. Kafasına tasla vurdum 😊 o günden sonra eşimin beni daha çok aradığını gördüm. Gün içinde ben onu arayıp seni özledim dediğimde akşam kapıdan uçarak girdiğini gördüm. Sevdiğim çikolataları getirdiğini gördüm. İşteyken arayıp gemek yapma çıkışta yemek yiyelim ddiğini gördüm. Ev işi yaprken hayatım var mı yardım edebileceğim bişey dediğini gördüm. Çarşıdan eve gelince bana sürpriz evi topladığını gördüm. Çoraplarını masanın üzerine atardı kavga ederdik önceden. Tartıştığımızda artık mahalle karısı gibi car car ötmeyip susmayı öğrendim sakinleşince tatlı dille konuşmayı öğrendim ve bunun üzerine haklı da olsa eşimin özür dilediğini gördüm. Öncedn bebek mağazalarına bakalım dediğimde kıyamet koparan adamın benle bebek arabası incelediğini gördüm.. Bunun gibi yüzlerce şey

Bu benimle oldu kapıyı suratsız halimle değil gülücüklerle açıyorum hemen atlıyorum boynuna. Yorgunken başını yemiyorum. Daha da bunaltmıyorum. Evde süklüm püklüm değil niraz daha düzgün geziyorum.

Uzun lafın kısası eşiniz hayatınızın tek varlığı onunla iyi olun ki hayatınız da iyi oldun mutlu huzurlu olun. Hakkınızı helal edin. İnşaallah bu yazıyla gaza gelip evliliğini yola sokanlar okurum allahım yardımcınız olsun 🙏💕

iPad 'den gönderildi
ne mutlu kı sız sanslıymıssınız :nazar: anlayışlı bı esınız varmış bazı erkekler varkı karsısında sınır krızlerıde gecırsenız güzel güzelde konuşsanız anlamaz...bazı seylerde hıc degısmez..ben sanırım böyle bı ese denk geldım...eşine kendını anlatamamak cok zormuş..Allah benım gıbı olan herkese yardım etsın sabır versın...cok zor..:14:

yazınız gidip eşimi öpmeme vesile oldu teşekkür ederim:):) ama bu kadınlara çok şey yükleniyor yahu... bu sorunları konuşup not alma olayı hoşuma gitti:)

Yazdiklariniz yaptiklariniz ne kadar guzel bir yerden sonra olayin farkina varip butun olgunlugunuzla olaya el atmissiniz ve sonucu harika olmus :)

~Böğürtlen Kışı

Neden dalga geçildiğini anlayamadım hayatım. Kadınlar kaynaklı sorunlar varsa önce bir kendimize bakalım adamsa işe yarıyor demekten başka ne demişsin de bu kadar şamata yapılmış. Benim eşim de bir güzel söze bin gül verir. Çok şükür ben de onu çok sevdiğim için hep gönlünü içimden gelerek hoş ettim o da beni hiç üzmedi. Bu karşılıklı bizlerin şansı. Tabi ki ne manyaklar ne laftan güzellikten anlamayan insanlar var. Şiddete başvuranı, aldatanı... Zaten herkes de işe yarar dememişsin. Güzellikle bugüne kadar yaptığın hatanı düzeltme yöntemini anlatmışsın. Umarım hep mutlu olursun. Sevgiyle kal 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bayanlar bu başkıktaki yazıları okuyana kadar içim şişti desem yeridir. Kendimden kesitlerde buldum yazanlara kızdıklarımda oldu.

Şunu bilin ki ortada bir sorun varsa kesinlikle tek taraflı değildir. Biz bayanız futrat olarak daha duygusal ve ince düşünürüz. Böyle olunca eşleri de tola getirmek bize düşüyor. Valla kimse kusura bakmasın ben onun peşine gitmem o benim kıçımda dolansın derseniz bir uerden sonra patlamalar başlar. Rvliliği dişi kuş ayakta tutar. Şimdi geleyim kendi olayıma.

Ben evlenmeden bildiğin feministtim. Evlensemde ben yapmam ben etmem bişey mi dedi boşanırım yoluma bakarım derdima ma öyle değilmiş... Ben gıda uzmanıyım ve evlenmeden çalıştığım yerden 9 bin lira alıyordum. Düşünün boşansam beni ne yıkabilir ? Arabam evim herşeyim var ailem her an arkamda. Ama taki bu boşanma denilen iş benimde başıma gelinceye kadar..

Eşimle büyük olmasa da biriken ğroblemlerimiz vardı. Ufak ufak önemsemediğimiz ama sırtımıza kambur olmuş problemler. Taki o büyük kavgaya kadar. Eşim çok sinirlidr benim. O büyük dediğim kavgada s***r git bile duydum. Ve eşim evden gitti. Durdum hata ne dedim. Ve başladı. 1 yılı gözden geçirmeye. Ne ben eşimin isteklerine bakmışım ne eşim benim. Evliliğimiz klasikleşmiş. Hatta cinsel hayatımız bile klasikleşmiş. Gir 10 dk sonra duş al yat. Bu evlilik mi ? Kendime baktım evlenmeden güzelliğiyle anılan ben sanki 10 çocuk büyütmüş hale gelmişim. Hayattan uzaklaşmışım. Ve eşimi SADECE DUYMUŞUM HİÇ DİNLEMEMİŞİM..

o gece bütün evi döktüm temizledim. Her yeri sirkeli sularla sildim nazar büyü varsa gitsin dedim. Sabah kuaföre gittim saçlarımı kesitirp bakıma aldım güzelik merkezinde bakıma girdim. Yeni kıyafetler ve gecelikler aldım koştum eve. Eşim işteydi aradı gün içinde arkadaşımızda kalmış çünkü eve sakın gelme demiştim. Enn sevdiği yemekleri hazırladım. Mükellef bir sofra en sevdiği kıyafetleri giydim vee açtım kapıyı şok oldu. Hiç bişey deme kıyaftlerin odada dedim giyindi geldi. Yemekte en baştan konuşuyoruz dedim inanır mısınız 6 saat o masada konuştuk evliliğin ilk gününden beri. Ne beklemişiz ne yapmamışız. Ne istemişiz ne görmemişiz diye. Kağıt kalem aldım eşimin beklentilerini yazdım sinir olduklarını yazdım, kendim içinde aynısını yaptım. Ve sözleşme imzaladık bunlara uyacağımıza dair. Sarıldım belkide ilk defa bu kadar hissederek..
O gece cinselliğide düşündüm odada mumlar yaktım. Ne bileyim hafif bi müzik. Bunlardan utanmayın ne olur. Kocanızdan utanmayın o sizin helaliniz. Allah beli başlı şeyler hariç herşeyi serbest kılmış. Onunla çekinmeyin konuşun, isteklerinizi söylemeye başladıktan sonra ki adamı gelin bana anlatın önceki sonraki halini. Daha çok ilgileniyorlar. Ben eşimin masaj yapmasını istiyordum hep ama söylemezdim o gece söyledim, meğer ben bugüne kadar o işin zorunluluk değilde aşk olduğunu farketmemişim. O iş bebek için değil aşkın kuvvetlenmesi içinmiş. Eşim duştaylen pat girdim içeri ben yıkadım köpüklerle savaş yaptım. Annesinine skiden yıkarken ki gibi yıkadım. Kafasına tasla vurdum 😊 o günden sonra eşimin beni daha çok aradığını gördüm. Gün içinde ben onu arayıp seni özledim dediğimde akşam kapıdan uçarak girdiğini gördüm. Sevdiğim çikolataları getirdiğini gördüm. İşteyken arayıp gemek yapma çıkışta yemek yiyelim ddiğini gördüm. Ev işi yaprken hayatım var mı yardım edebileceğim bişey dediğini gördüm. Çarşıdan eve gelince bana sürpriz evi topladığını gördüm. Çoraplarını masanın üzerine atardı kavga ederdik önceden. Tartıştığımızda artık mahalle karısı gibi car car ötmeyip susmayı öğrendim sakinleşince tatlı dille konuşmayı öğrendim ve bunun üzerine haklı da olsa eşimin özür dilediğini gördüm. Öncedn bebek mağazalarına bakalım dediğimde kıyamet koparan adamın benle bebek arabası incelediğini gördüm.. Bunun gibi yüzlerce şey

Bu benimle oldu kapıyı suratsız halimle değil gülücüklerle açıyorum hemen atlıyorum boynuna. Yorgunken başını yemiyorum. Daha da bunaltmıyorum. Evde süklüm püklüm değil niraz daha düzgün geziyorum.

Uzun lafın kısası eşiniz hayatınızın tek varlığı onunla iyi olun ki hayatınız da iyi oldun mutlu huzurlu olun. Hakkınızı helal edin. İnşaallah bu yazıyla gaza gelip evliliğini yola sokanlar okurum allahım yardımcınız olsun 🙏💕

iPad 'den gönderildi

ALLAH RAZI OLSUN DEMEDEN GEÇMEK İSTEMEDİM
İNAN OKURKEN VE SONUNDA VERDİĞİN MESAJ BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI
ALLAHIM İYİ NİYETİNİ KABUL ETSİN
İNŞALLAH HAYRA VESİLE OLURSUN DA BİR KAÇ KİŞİ SENİN YAZINDAN ESİNLENİP
eşiyle düzelir ve iyi olanlar da daha iyi olur
BENDE ARA SIRA EVİ SİRKEYLE DUALAR OKUYARAK TEMİZLERİM
EŞİMLE TARTIŞIRSAK DA YAPARIM
YA VEDÜD DE OKUYORUM
BİR DE
"VE EL GAYTÜ MUHABBETEN MİNNİ"
TAVSİYE EDERİM
EŞLER ARASINDAKİ MUHABBET İÇİNMİŞ

ALLAH A EMANET OL ARKADAŞIM
SAĞOL

Son düzenleme:
Ben kesinlikle konu sahibine katılıyorum biz bayanlar surat asma işini de çok güzel yapıyoruz aslında eşim sen beni güler yüzle karşılamasan ben bu eve nasil isteyerek gelirim ki der.. o işten geleceğinde çocuklarla kapıda bekleriz önce hangimizi öpecek diye ama tabi hep abimiz ilk sıradadır bense 3 sıradayım eve gelince isin stresini atmak lazım aklıma geldiğinde ararım ne yapıyon diye o müsait değilse söyler zaten..ışteyken bile öğle arası birbirimizi ararız onsuz bir yere de gitmem gitsem de zevk almam zaten... Birbirimize kızsak bile ise giderken çıkar uğurlarim yine beraber yatarız bence en yatakları ayırmak eşleri birbirinden daha da çok uzaklaştırıyor Kuran i Kerim de bile eşler ayrı yattığında melekler sabaha kadar lanet ederler diyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazın çok hoş Allah bozmasın aranızdaki muhabbeti :) dalga geçenlere aldırma insanların ya işine gelmiyor birşeyler yapmak ya da kötü kocalar görmüşler.. ben de uzun zamandır hamilelik sorunları düşük lohusalık vb derken uzak düştüm eşimle gerçekten hissediyorum. bu akşam güzel giyineyim bari :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Sorun var sanırım tek tek alıntı yapamadım bu şekilde cevap veriyorum umarım görülür.

Ben bu şekilde yapılınca erkekler kesin düzeliyor yada yatak odanızı canlandırın diye yazmadım bu yazıyı. Bunu yaptığında anlamayan erkekler olduğu gibi bunları yapmayıp evliliğim kötü düye ağlayanlarda var. Dediğiniz gibi bu ları yapsanda anlamayanlar var. Bi laf var anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı soksan az diye. Bunlar zaten en baştan karakterinde problem olan kişiler. Bi erkek karısını dövüyorsa onda karakter yoktur dışarda orda burda ezilmiş egosunu karısının acizliği üzerinden kullanan basit yaratıklardır. Ne yaparsan yap değişmeyen kocaları bizzat babamdan biliyorum. Annemin çabalarına karşı suratsız sinirli bir adam olarak devam etti hayatı boyunca. Ama bunlarla değişenlerde gördüm. Ben yaptım oldu demiyorum. Konuyu başka şekilde yorumlamayın. Burda havada atmıyorum. Belki bir kişi bunu aklında tutp yararını görecek diye yazdım. Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.

iPad 'den gönderildi

Boşver arkadaşım bazıları hep başkalarını suçlamaktan hoşlanıyorlar kendilerinde pek hata görmüyorlar hep ben hep benim ailem mukemmeldır kv şöyle fenadir başka muhabbet yok sanki kendilerinin erkek kardeşleri yok anneleri kv değilmiş eşleri de yerden bitmiş gibi davranıyorlar asıl aile sen ve kocan diğerleri dışarıda bence her kavgada anneme giderim yok boşanırim gibi laflar zaten bitiriyor ellerine sağlık inşallah faydalananlar olur... Allah mutluluğunuzu daim etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

problem iki kişi arasında olursa çözmek kolay dedikleriniz uygulanır peki sorunun sebebi kaynana ise o zaman bu dedikleriniz sadece ânı kurtarmak oluyo...

Güzel sofraları kaynanaya kp de kurmamız gerek.
Güler yüz göstermemiz gerek.
Hatta süslü, püslü gecelikli mi çıksak onların karşısına da acaba:9:

Eşinle tek problemin, aranızdaki ilgisizlik, kapris falan olsun iki öpüşme ile çözülür çoğu zaman..
Aile gibi bir problem koca bir kaya oluyor maalesef..:ssz:

Güzel sofraları kaynanaya kp de kurmamız gerek.
Güler yüz göstermemiz gerek.
Hatta süslü, püslü gecelikli mi çıksak onların karşısına da acaba:9:

Eşinle tek problemin, aranızdaki ilgisizlik, kapris falan olsun iki öpüşme ile çözülür çoğu zaman..
Aile gibi bir problem koca bir kaya oluyor maalesef..:ssz:

kv de iki öpsek sorun çözülür o zaman:1::1::1:

Back