Belki eşiyle problem olanlara bir yardımım olur lütfen okuyun

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Merhaba bayanlar bu başkıktaki yazıları okuyana kadar içim şişti desem yeridir. Kendimden kesitlerde buldum yazanlara kızdıklarımda oldu.

Şunu bilin ki ortada bir sorun varsa kesinlikle tek taraflı değildir. Biz bayanız futrat olarak daha duygusal ve ince düşünürüz. Böyle olunca eşleri de tola getirmek bize düşüyor. Valla kimse kusura bakmasın ben onun peşine gitmem o benim kıçımda dolansın derseniz bir uerden sonra patlamalar başlar. Rvliliği dişi kuş ayakta tutar. Şimdi geleyim kendi olayıma.

Ben evlenmeden bildiğin feministtim. Evlensemde ben yapmam ben etmem bişey mi dedi boşanırım yoluma bakarım derdima ma öyle değilmiş... Ben gıda uzmanıyım ve evlenmeden çalıştığım yerden 9 bin lira alıyordum. Düşünün boşansam beni ne yıkabilir ? Arabam evim herşeyim var ailem her an arkamda. Ama taki bu boşanma denilen iş benimde başıma gelinceye kadar..

Eşimle büyük olmasa da biriken ğroblemlerimiz vardı. Ufak ufak önemsemediğimiz ama sırtımıza kambur olmuş problemler. Taki o büyük kavgaya kadar. Eşim çok sinirlidr benim. O büyük dediğim kavgada s***r git bile duydum. Ve eşim evden gitti. Durdum hata ne dedim. Ve başladı. 1 yılı gözden geçirmeye. Ne ben eşimin isteklerine bakmışım ne eşim benim. Evliliğimiz klasikleşmiş. Hatta cinsel hayatımız bile klasikleşmiş. Gir 10 dk sonra duş al yat. Bu evlilik mi ? Kendime baktım evlenmeden güzelliğiyle anılan ben sanki 10 çocuk büyütmüş hale gelmişim. Hayattan uzaklaşmışım. Ve eşimi SADECE DUYMUŞUM HİÇ DİNLEMEMİŞİM..

o gece bütün evi döktüm temizledim. Her yeri sirkeli sularla sildim nazar büyü varsa gitsin dedim. Sabah kuaföre gittim saçlarımı kesitirp bakıma aldım güzelik merkezinde bakıma girdim. Yeni kıyafetler ve gecelikler aldım koştum eve. Eşim işteydi aradı gün içinde arkadaşımızda kalmış çünkü eve sakın gelme demiştim. Enn sevdiği yemekleri hazırladım. Mükellef bir sofra en sevdiği kıyafetleri giydim vee açtım kapıyı şok oldu. Hiç bişey deme kıyaftlerin odada dedim giyindi geldi. Yemekte en baştan konuşuyoruz dedim inanır mısınız 6 saat o masada konuştuk evliliğin ilk gününden beri. Ne beklemişiz ne yapmamışız. Ne istemişiz ne görmemişiz diye. Kağıt kalem aldım eşimin beklentilerini yazdım sinir olduklarını yazdım, kendim içinde aynısını yaptım. Ve sözleşme imzaladık bunlara uyacağımıza dair. Sarıldım belkide ilk defa bu kadar hissederek..
O gece cinselliğide düşündüm odada mumlar yaktım. Ne bileyim hafif bi müzik. Bunlardan utanmayın ne olur. Kocanızdan utanmayın o sizin helaliniz. Allah beli başlı şeyler hariç herşeyi serbest kılmış. Onunla çekinmeyin konuşun, isteklerinizi söylemeye başladıktan sonra ki adamı gelin bana anlatın önceki sonraki halini. Daha çok ilgileniyorlar. Ben eşimin masaj yapmasını istiyordum hep ama söylemezdim o gece söyledim, meğer ben bugüne kadar o işin zorunluluk değilde aşk olduğunu farketmemişim. O iş bebek için değil aşkın kuvvetlenmesi içinmiş. Eşim duştaylen pat girdim içeri ben yıkadım köpüklerle savaş yaptım. Annesinine skiden yıkarken ki gibi yıkadım. Kafasına tasla vurdum 😊 o günden sonra eşimin beni daha çok aradığını gördüm. Gün içinde ben onu arayıp seni özledim dediğimde akşam kapıdan uçarak girdiğini gördüm. Sevdiğim çikolataları getirdiğini gördüm. İşteyken arayıp gemek yapma çıkışta yemek yiyelim ddiğini gördüm. Ev işi yaprken hayatım var mı yardım edebileceğim bişey dediğini gördüm. Çarşıdan eve gelince bana sürpriz evi topladığını gördüm. Çoraplarını masanın üzerine atardı kavga ederdik önceden. Tartıştığımızda artık mahalle karısı gibi car car ötmeyip susmayı öğrendim sakinleşince tatlı dille konuşmayı öğrendim ve bunun üzerine haklı da olsa eşimin özür dilediğini gördüm. Öncedn bebek mağazalarına bakalım dediğimde kıyamet koparan adamın benle bebek arabası incelediğini gördüm.. Bunun gibi yüzlerce şey

Bu benimle oldu kapıyı suratsız halimle değil gülücüklerle açıyorum hemen atlıyorum boynuna. Yorgunken başını yemiyorum. Daha da bunaltmıyorum. Evde süklüm püklüm değil niraz daha düzgün geziyorum.

Uzun lafın kısası eşiniz hayatınızın tek varlığı onunla iyi olun ki hayatınız da iyi oldun mutlu huzurlu olun. Hakkınızı helal edin. İnşaallah bu yazıyla gaza gelip evliliğini yola sokanlar okurum allahım yardımcınız olsun 🙏💕

iPad 'den gönderildi

Esinle aranizin düzelmesine ve düzene girmesine sevindim çok iyi yapmışsın ve dediklwrin doğru..ama kimi adamlarda vardır karşına geçip tek kelime konusamazsin maalesef sen anlatirsin yaparsın bi kulağından girip diğerinden çıkar sonra bakarsın ku kocaman bi boşluk ve boşuna verilmiş bi çaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyyy cok haklisin canim ne guzel yazmissin masallah.....haklisin her dediginde

Cok tesekkur ederim.gecnis konumu okuyum tam bu ani yasiorm.Benim esimde ewdn gitti bende pismanim uzgunum.Duzelicem insallah.
yaziniz cok guzl darisi bana

Tabiki var ne yazık ki.. Ama herşey bizim için bir imtihan değil midir ? Bende şimdi iyiyiz ama 1 ay sonra ne olacagını bilemem belki benimde çabalarım boşa gidecek. Ama ğes etmekle olmaz. Hem Rabbime yalvarıp yardım istmek lazım hemde çabalamak. Belki bu 1 yılı alacak belki 2. Bunca uğraştan sonra olmuyorsa olmuyordur evet bu o kişinin karakteridir, bir iki defa yapıp ilk tartışmada ğes ediyoruz. Ama yapmamız gereken bunu sürekli yapmak. Sonuc alamadığın zamanda ben elimden elenş fazlasıyla yaptım benden bu kadar ı gönül rahatlığıyla diyebilmemiz lazım. Acaba bunu yapsaydım düzelir miydi kalmamalı akılda. Ben sürekli Ya Vedud çekip kendime eşime evime üflerim muhabbetin sevginin srtması için. Tavdşye edee derim

iPad 'den gönderildi

Cok tesekkur ederim.gecnis konumu okuyum tam bu ani yasiorm.Benim esimde ewdn gitti bende pismanim uzgunum.Duzelicem insallah.
yaziniz cok guzl darisi bana

Başaracağınıza eminim 😊 asla pes etmeyin yeter belki 1 yıl da başaracaksınız ama vazgeçmeyin. Mesela eşiniz gelince korkumul bir çocuk gibi ona koşup sarılın 😊 surat yapmayın sarılıp uyuyun 😊

iPad 'den gönderildi

Teşekkür ederim tavsiyene uyacagim ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel yazmışsın eline sağlık. evli değilim henüz ama aklımda buluncak bunlar

Cok haklisiz yazdiklariniz da dogru teoride ama pratik de herkes icin gecerli olur mu bilemedim..bu ara bizim de aramiz acik valla yazdiklarinizi yapmak hic icimden gelmiyor..masallah size yillarin birikimi var defiginiz halde bunlari yapmissiniz..

dediklerinizin hepsini yaptım diyebilirim...
ancak siz bunları sonradan yaptığınız için kıymetli olmuş anlaşılan..
ben bunları ilk evlendiğimizden beri yapıyorum..oyüzden kıymet vermiyo eşim..
ben de bıraktım yapmayı..
bir de şartlarımız farklı..
ben de çalışan biriyim, ve ciddi sağlık sorunlarım var..
eve geldiğimde pestilim çıkmış oluyo..
buna rağmen neden yemek hazır değil laflarını işitebiliyorum..
eşim ben erkeğim sen kadınsın yapmak zorundasın diyebiliyo..
sonra da sağlığına dikkat etmiyosun deyip yardım etmediği halde bi de azarlayabiliyo..
inleyerek yatakta hasta halimle uzanırken neyin var demeyebiliyo..
yani ben başlarda hep ilk adımı attım sabrettim ama bıktım artık şuan ben kızıyorum bağırıp çağırıyorum..o susuyo alttan alıyo..
çünkü artık psikolojik problemler oluştu ve tahammülüm kalmadı..
o da sabrediyo..
ben de sabrediyorum..
nezamana kadar gider Allah kerim..
Bir de problemlerini konuşarak çözemeyen bir biz varız heralde..
Konuşmalarımız aynen şöyle: eşim hatalarımı sayyo sayyo sonra yanlış anladığını düşündüğüm yerleri ifade edince 'savunmaya geçiyosun daha da konuşmam' deyip o anda susuyo..
ve ben yanlış anlaşıldığımla kalıyorum..
bizim hiç bir konuşmamız tatlıya bağlanmadı ya ben saydım eşim sustu ya o saydı ben sustum..
Ama çözemedik..
Bir gün çözersem ben de sizin gibi buraya yazarım :))

kesinlikle katılıyorum..konu sahibinin eşine acıdım okurken..bi yıl boyunca adam ne çekmiş demekki bunları muthiş bir nimet olarak gördüğüne göre..bi de zaten adam baya iletişime açıkmış 6 saat konuşmuş eşiyle..ben eşimle en uzun 1 saat konuşmuşumdur belki onun da 5 dakkasında eşim güç bela yorum yapmıştır..okadar..

ben eşimden belki 50 kez istemişimdir masaj yapmasını..o da 49 kez reddetmiştir..bi kere hatırlıyom yaptığını yalan olmasın

Senin durumu da halledecegiz uzulme :)

Sizin eşiniz gerçekten iyi bir adammış ...

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum, bunlar muhakkak olması gereken şeyler. Ama sorunlu bir adamı yola getirecek şeyler değil kesinlikle.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Yuvanızda mutlu olmanıza sevindim.

Yazdıklarınız şımarık ve eşine değer vermeyen hanımlarımız için faydalı olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…