sen farkında degilsin ama rabbim sana bir işaret vermiş onlardan uzak tutmuş böyle önyargılı olan insan kendini fark ettirmiş demekki sen evlensendin daha neler yaşayacaktın kimbilir ...
kendinden baska kimsye bu kadar deger verme lütfen üzülen sen olursun.
o aklına getirdigin seyi sakın düşünme bile sen böyle bişey yaptıgında ailen nasıl üzülecek bunu düşündünmü hiç.
Aman Sıkma canınınya kocan değil bişey değil değer mi? Ben kocam için Canımdan vazgeçmem sen elin adamından bahsediyosun. Allah'ın verdiği canı Allah alır.
vallahi yakıştırmama olamaz benim gibi kızı bulursa öpsün balşına koysun o mütevazi olamıyorum çünkü ben hayatımı değiştirdim onlar için saçlarım marjınaldı benim farklı renkler vs bakırdı kadına göre saç siyah olmalı uzun olmalı saçımı bile uzatyrdum gittim koyu kahve yaptım malım mal
ya yeme bunu,ne olacak annesine. kadının numara yaptığını oda biliyor.onun tek korkusu şuydu anneme bişey olursa benden olması vebalını almıyım e benim vebalim nolcek
bende nişan attım nefes alamadığımı hissediyordum 2 sene kadar once. şimdi neoldu eğer ki nişanı atmasaydım simdi evli olurdum ve suanki erkek arkadasımla tanısamazdım onunla yasadığımı ask sanardım omur boyu. meğer değilmiş beni üzen evlilik hayallerimin yıkılmasıymıs. gercekten asık olunca anladım.
onun tek korkusu şuydu anneme bişey olursa benden olması vebalını almıyım e benim vebalim nolcek
evlilik zaten zor. bir de böyle kaynana ile uğraştığını düşün hayatın zehir olurdu valla.
eğer "iyi ki ayrılmışım" demezsen gel beni bul tokatla. bu kadar iddialıyım.
neyse canım acının sıcağındasın şimdi, atlatınca sakince düşünürsün.
yaşayan biri olarak söylüyorum.
Hatanı kendin biliyorsun hiç kimse için değişme... Seni seven çabalasın bırak sıkma canını bazen kısmet olmayınca bahane oluyor herşey hayırsızsa gitsin de nasipse olur zaten..
Birşey olursa zaten olur. Sırf birine aşık olup evlenmek istedi diye annesine birşey olacaksa... Bu durumda bu adam hiçbir zaman annesinin sözünden çıkmaz ki. KV nin yönlendirdiği bir hayatı yaşamak ister miydin?
Eee o zaman? Anlıyorum birini çok seversin ayrılırsın Ölmek istersin.. Ama unutma Allah bir kapıyı kapatır bi kapıyı açar karşına daha iyisi seni seven seni bırakamayacak biri çıkar Hayırlısı böyleymiş demekki üzme kendini:)aynen öyle biliyorum..
bunları inanın biliyorum kaç gündür forumlara bakıyorum burayı buldum dertleşiyorum insanlarla allah razı olsun ki güç verdiler bana şükrettim neler varmış dedim ama biz birbirimizi çok seviyoruz hala bir anne yüzünden suçum günahım hiç yokken yapılırmı bu :/ onunda kızı var nişanlı eşi hastanede 1 haftadır ne diyim
Ne olacakmış anasina valla bişey olmazdi aynen küçük cocuklar olur istedigi yapilmayinca kendini yirtar zirlar durur senin kv devaynen cocuk gibi yapmış bulmuş koskoca kadinlar işin kolayini ya benim dediğim ya benim dediğimonun tek korkusu şuydu anneme bişey olursa benden olması vebalını almıyım e benim vebalim nolcek
tabıkı istemezdim asla ben sabırlıyımdır ama bir yere kadar
senin zamana ihtiyacın var canım.bunu düşünüyorum allahtan bana bir şeymi acaba bak gör dedi belkide biliyorum ama şu lanet kafamdan atamıyorum kafama tükürim
bi erkek için hayatını bitirmeyi düşünmen çok yanlış. onları hayatımızın merkezine koyuyoruz sonra ne mi oluyo onlar çıkıp gittikten sonra biz nefessiz kalıp onsuz yaşayamayacağımızı düşünüyoruz ama onlar gül gibi hayatlarına devam ediyor. sen onsuz da yapabilirsin ilk ayrılan sen değilsin..ben ayrılığın çok daha ağırını yaşadım sadece 16 yaşındaydım. sevdiğimi zannediyordum. agır bir iftiraya maruz kalıp ailem beni dışladı. nemi oldu. herşey üst üste geldi boğuluyordum. Senin gibi önümde ilaçlar bekliyordum. Ya içeçektim bu dünyadan kurtulacaktım yada kalıp hayata devam edecektim.ben kolay olanı seçtim bütün ilaçları içtim. Hemde annemin pskiyatriden alıp içtiği ağır ilaçları. Sonuç ne mi oldu hastaneye zor yetiştirilmişim .midem yıkandı. 3 gün yoğun bakımda kaldım. çıktığımda kemiklerim sayılıyordu.ama bambaşka biriydim güçlü ve dimdik.ailem aylarca benle konuşmadı ama yılmadım kendimi toparladım bana atılan iftirayı herkese yutturdum. Meslek sahibi oldum Eşimle evlendim ve bi çocuğum var. Ölüme bu kadar yaklaşan biri olarak keşke yapmasaydım diyorum kaç yıl geçti hala arada gözlerim dalıyor bi karanlığa.
Bak burada birsürü konu var. Kv şunu yaptı kv bunu etti. En özeline karışanlar mı istersin, iftira atanlar mı, ayırmaya çalışanlar mı, gelini saymayanlar mı... Eğer koca adaletli olursa haklıyla haksızı ayırt edebilirse, kadınlar rahat ediyor. Ve inan insanda birikiyor birikiyor... Daha nişan takılmadan arada kalan bir erkek, evlilik gibi zorlu bir süreçte senin yanında olmazdı. Demek ki kısmetin değilmiş, genceciksin daha karşına neler çıkar bilemezsin ki... Üzme kendini. Rabbim hakkında hayırlısını versin.