belki de ölüm tek çaredir bana

bunu düşünüyorum allahtan bana bir şeymi acaba bak gör dedi belkide biliyorum ama şu lanet kafamdan atamıyorum kafama tükürim

Hatanı kendin biliyorsun hiç kimse için değişme... Seni seven çabalasın bırak sıkma canını bazen kısmet olmayınca bahane oluyor herşey hayırsızsa gitsin de nasipse olur zaten..

çok güzel bişey dedin evet hayallerimin yıkılması belkide bu kadar çok üzen

onun tek korkusu şuydu anneme bişey olursa benden olması vebalını almıyım e benim vebalim nolcek

Birşey olursa zaten olur. Sırf birine aşık olup evlenmek istedi diye annesine birşey olacaksa... Bu durumda bu adam hiçbir zaman annesinin sözünden çıkmaz ki. KV nin yönlendirdiği bir hayatı yaşamak ister miydin?

umarım öyle olur tek dileğim inan

Hatanı kendin biliyorsun hiç kimse için değişme... Seni seven çabalasın bırak sıkma canını bazen kısmet olmayınca bahane oluyor herşey hayırsızsa gitsin de nasipse olur zaten..

nasipten ötesi yok evet bilemiyorum ki belki nasibim belki değil belkide bu bir sınav benim içinç.

tabıkı istemezdim asla ben sabırlıyımdır ama bir yere kadar

aynen öyle biliyorum..
Eee o zaman? Anlıyorum birini çok seversin ayrılırsın Ölmek istersin.. Ama unutma Allah bir kapıyı kapatır bi kapıyı açar karşına daha iyisi seni seven seni bırakamayacak biri çıkar Hayırlısı böyleymiş demekki üzme kendini:)

arkadaşım uyan!
birbirinizi çok sevmiyorsunuz!
sen onu çok seviyorsun! o da seni, senin onu sevdiğin gibi sevseydi aranıza değil kaynana dünya gelse giremezdi!

bir silkin kendine gel
ilaç içtim, diyorsun, ölmek istiyorum diyorsun
bir de inancın var!
hadi içtin ilaçları ölmedin de kör kaldın!
hadi içtin ilaçları ölmedin de mide, iç organlar gitti ömür boyu muhtaçsın!
ölsem daha iyi diyorsun ya bir erkek için
hani hiçbir şeyin kalmamış ya
yarın bir kaza geçirsen felç kalsan ömür boyu?

arkadaşım, hangi duygular içinde olursan ol
ne istediğine dikkat et!

şu dünya, hayat, ileride sahip olacağın çocuklar, geleceğin... tek 1 adama değişilir mi? hele ki seni yarı yolda bırakmış bir adama???

şimdi üzüntünün nedenini anlayalım
kaynananın sana yaptığı harekete mi üzülüyorsun
yoksa nişanlanmayı evlenmeyi düşündüğün insanın seni bırakmasına mı üzülüyorsun
her iki durumda da sen kendini şanslı kabul etmen gerek
çünki daha nişanlanmadan senin mutululuğuna müdahale edecek bir kaynanadan kurtuluyorsun
ayrıca senin nişanlanmayı düşündüğün ve seni terk eden bir erkekten kurtuluyorsun. daha ne olsun.
ama sen çocukların elinden şeker alınmış gibi bu durumu içselleştirip cezayı kendine kesmen ne kadar doğru bir hareket düşün bakalım.
akıllı ol. sen iyi olduktan sonra karşına başka insanlarda çıkabilir.
düşündüğün eylem sadece sana zarar verecek. hem de çok büyük bir günah.

onun tek korkusu şuydu anneme bişey olursa benden olması vebalını almıyım e benim vebalim nolcek
Ne olacakmış anasina valla bişey olmazdi aynen küçük cocuklar olur istedigi yapilmayinca kendini yirtar zirlar durur senin kv devaynen cocuk gibi yapmış bulmuş koskoca kadinlar işin kolayini ya benim dediğim ya benim dediğim

bi erkek için hayatını bitirmeyi düşünmen çok yanlış. onları hayatımızın merkezine koyuyoruz sonra ne mi oluyo onlar çıkıp gittikten sonra biz nefessiz kalıp onsuz yaşayamayacağımızı düşünüyoruz ama onlar gül gibi hayatlarına devam ediyor. sen onsuz da yapabilirsin ilk ayrılan sen değilsin..ben ayrılığın çok daha ağırını yaşadım sadece 16 yaşındaydım. sevdiğimi zannediyordum. agır bir iftiraya maruz kalıp ailem beni dışladı. nemi oldu. herşey üst üste geldi boğuluyordum. Senin gibi önümde ilaçlar bekliyordum. Ya içeçektim bu dünyadan kurtulacaktım yada kalıp hayata devam edecektim.ben kolay olanı seçtim bütün ilaçları içtim. Hemde annemin pskiyatriden alıp içtiği ağır ilaçları. Sonuç ne mi oldu hastaneye zor yetiştirilmişim .midem yıkandı. 3 gün yoğun bakımda kaldım. çıktığımda kemiklerim sayılıyordu.ama bambaşka biriydim güçlü ve dimdik.ailem aylarca benle konuşmadı ama yılmadım kendimi toparladım bana atılan iftirayı herkese yutturdum. Meslek sahibi oldum Eşimle evlendim ve bi çocuğum var. Ölüme bu kadar yaklaşan biri olarak keşke yapmasaydım diyorum kaç yıl geçti hala arada gözlerim dalıyor bi karanlığa.

kimse kimsenin herşeyi olamaz olmamalı..yoksa bi hiç gibi kalırsın ortada..

tabıkı istemezdim asla ben sabırlıyımdır ama bir yere kadar

Bak burada birsürü konu var. Kv şunu yaptı kv bunu etti. En özeline karışanlar mı istersin, iftira atanlar mı, ayırmaya çalışanlar mı, gelini saymayanlar mı... Eğer koca adaletli olursa haklıyla haksızı ayırt edebilirse, kadınlar rahat ediyor. Ve inan insanda birikiyor birikiyor... Daha nişan takılmadan arada kalan bir erkek, evlilik gibi zorlu bir süreçte senin yanında olmazdı. Demek ki kısmetin değilmiş, genceciksin daha karşına neler çıkar bilemezsin ki... Üzme kendini. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

İYİ Kİ ÜYE OLMUŞUM BURAYA BENİ ÖYLE RAHATLATTINIZ FERAHLATTINIZ Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...
RABBİM YÜREĞİNİZDE NE VARSA SİZLERE NASİP ETSİN BENİM SADECE DUAYA İHTİYACIM VAR TOPARLANMAK İÇİN LANET İLAÇLARI İÇMİCEM ARTIK
KENDİ GÜCÜMLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞICAM
VE RABBİMDEN DE TEK DİLEĞİM O KADINI DÜŞÜRSÜN KAPIMA İŞTE O ZAMAN KAZANMIŞ OLUCAM
BİLİYORUM ARA ARA VURUCAK CANIM YANICAK YİNE AĞLICAM NİŞAN TARİHİM GELDİĞİNDE AĞLICAM HELEKİ NİKAH TARIHIMDE ÇOK YANICAK İÇİM BİLİYORUM
ZATEN HEP AĞLIYORUM AMA HEP HAYIRLISINI İSTİCEM RABBİMDEN BELKİDE YİNE ONU İSTİCEM NASİP ET DİYE...

benim annemi babannemler istememişler başı açık diye bi de kendilerine her bakımdan uygun bulmamışlar.
babam normalde uysal bi insandır ama annemi çok sevmiş ki bırakmamış onca baskıya ragmen.
babanneme gitmiş demiş ki onu kabul etmezseniz intihar ederim.
sonrası 2 yıl nişanlılık ve düğün dernek...

hasılı bir insan seviyorsa ne olursa olsun vazgeçmiyor.

2 yıl önce de benim erkek arkadaşımı ailem istemedi doğulu diye. baskılara dayanamadım ayrıldım.
sonra bir şekilde allem ettim kallem ettim ikna edip barıştım. sonrasında ise gercekten bana uygun olmadığını kendim görüp ayrıldım.

Benimkide bir iftira alkolik gibi lanse edildim ve hiç kullanmadığım hlde ki sigara dumanından dahi rahatsz oluyorum çok ağrıma gitti ama alışkanlıklar var işte gün içinde bin kere fikrim değişiyor geçicek süper olucak diyorum 10 dk geçiyor yeni modum düşüyor kotuleşiyorum biri bişey srsa anında ağlıyorum kurtulmam lazım

amin canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…