belki de ölüm tek çaredir bana

buradaki affetmek demek o insan ne yaparsa yapsın ben onu unuttum anlamındadır.

anladım canım ama ben ffetsemde annem affetmez babam affetmez annem tek birşey dedi benim yavrumun gözünden o yaşları akıttınız ya rabbimde size yaşatsın bildiği gibi yapsın dedi bu onlara yeter..

benide güldürdün :) belki herkes farklı şehirlerde ama pc başındaa bir şeyi bir derdi acıyı hepberaber paylaşmak destek almak öylesine güzel ki allah hepinizden razı olsun

sağol canım senden de allah razı olsun bak biraz daha güldüreyim seni. Bazı arkadaşlar sordu nasıl intihar ettin nasıl bi duyguydu dedim valla mideme öküz oturmuş gibiydi sanki hayatı tesbih yapmış sallıyo gibiydim ben dönüyom dünya dönüyo ben dönüyom dünya dönüyo hıh sonra bi ışık huzmesi gözüktü gerisini hatırlamıyom derdim ah aha ama hissettiklerim çok farklıydı demek isteidğim bi süre sonra işin mizah kısmına takılıyosun

Canim benim tek tek okudum yazdiklarini.
Ve nihayet bu mesaji gordum.
Oyle sevindimki.
Daha guclu olucaksun merak etme.
Suna bak 1 gun icinde fikrin degisti ne guzel. Koca bi yol kat ettin intihar kelimesini agzina bile alma artik. Sen guclu bi kizsin bu cok belli. Simdi dusun, onunde koca bi omur var emin ol 1 gun icinde gerceklesen bu degisim yollar gectikce sadece yararina olucaktir. Hayat devam ediyor ve bu hayattaki guzelliklerde devam ediyor.

amin canım sana yapılanda yani tam bir şimdi küfretcem tövbe haysiyetsizlik ya..rabbim bizi kötü insanlardan ve kötü KAYGANALARDAN korusun AMİN

Ölüm falan bunlar ne biçim sözler canım ya.Bu hayatta hiç bir şey senden kıymetli değil, önce bunu düşün. Zaten her şey güzel olacak olsaydı bitmezdi, öyle değil mi? Allah göstermesin, evlenip, sorun çıkınca boşanması daha zor ve kötü oluyor, böyle olsa daha mı iyi olacaktı. Hemen toparlanman lazım. Bu şekilde hayat geçmez.

YA ÇİRKİN KIZ OLSAM BİDE İÇİN YANMİCAK VALLAHİ İNAN SÖZLÜM ÖYLE YAKIŞIKLI VS DEĞİLDİ AMA GÖNLÜNÜ ÇOK SEVDİM ODA BENİM DOBRALIĞIMI ERKEKSİ HALLERİMİ VİCDANIMI MERHAMETİMİ SEVDİ

Sakin ha canına kıyma. Can kuzum bu başka birşey değil.
Öyle kolay mi herşeyden vazgeçmek.
Pişman olacağın şeyler yapma. Herşey bitti dediğin an başlar zaten hayat.
Her şer'in içinde bir hayır vardır mutlaka..
Hayat yaşamaya değer inan..

ah ah canım zaten önemli olan onun nasıl göründüğü değilki senin o nu nasıl gördüğün biz onları başımıza tac yapıyoruz

işte sorunda bu ya biz çok mutluyduk hiç kvga etmedik tartışmadık bile yada bilmiyorum artık ben takıntılı bir insan olmaya başladım

Siz takinti yapmissiniz bence yoksa bu kadar mutluysaniz, bir dovme raki masasi fotograf sorun olmamali.

CAnım benim sizlerle yazıştıkça inanın çok rahatladım ama deidm ya fikrleirm anlık öyle değişiyor ki resmen gün içinde kriz geliyor bana elimde değil kötü şeylere meyilleniyorum bir anda elimde değil bundan korkuyorum ben

toparlanmalıyım biliyorum işin garibi sigaraya başladım ve içmeyi dahi bilmiyorum düşünün psikolojiyi

-Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır. MEVLANA.
demekki rabbim seni daha kötü olaylar yaşamayasın diye uzaklaştırdı bilemezsin. evlenince herşey daha da zorlaşıyor şimdi üzülürsün ağlarsın ama sonrası ferahlık canım

Şu profili resminide degistirirsen bidze rahat edelim sende nerdende buldun gözü yaşlı giz resmini bul bitane canli kanli kiz koy icin acilsin bizimde

Siz takinti yapmissiniz bence yoksa bu kadar mutluysaniz, bir dovme raki masasi fotograf sorun olmamali.

zaten bizim için srun değilki kolumdaki dövme rakı vs anası için sorun ama kızı kaçaark evlenmiş bu ne perhiz bu ne turşunun turşusu hay tüpürem

öyle duygular olursa aç konunu bizlerin yorumlarını oku tekrar tekrar.

seninle aynı seylerı yaşadım.
suan ıyıkı olmamış dıyorum.
sımdıkı esımı kimseye degısmem:)

toparlanmalıyım biliyorum işin garibi sigaraya başladım ve içmeyi dahi bilmiyorum düşünün psikolojiyi
Sigara mıııııı? Sakınnnn! Sakın sakın sakın sakınnn! Ben de böyle bunalımlı bir ruh haliyle başladım, 2 senedir içiyorum. Hamileyim diye azalttım bıraktım falan ama çok zorlanıyorum yani. Aman deyim. Sağlığınıza yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…