buradaki affetmek demek o insan ne yaparsa yapsın ben onu unuttum anlamındadır.
Gız sigarada icmiyonki baska temiz çamaşır kaldi kk olrak gelirikhe temiz çamaşır yollayın dicem :) tövbe allah korusun
benide güldürdün :) belki herkes farklı şehirlerde ama pc başındaa bir şeyi bir derdi acıyı hepberaber paylaşmak destek almak öylesine güzel ki allah hepinizden razı olsun
İYİ Kİ ÜYE OLMUŞUM BURAYA BENİ ÖYLE RAHATLATTINIZ FERAHLATTINIZ Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...
RABBİM YÜREĞİNİZDE NE VARSA SİZLERE NASİP ETSİN BENİM SADECE DUAYA İHTİYACIM VAR TOPARLANMAK İÇİN LANET İLAÇLARI İÇMİCEM ARTIK
KENDİ GÜCÜMLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞICAM
VE RABBİMDEN DE TEK DİLEĞİM O KADINI DÜŞÜRSÜN KAPIMA İŞTE O ZAMAN KAZANMIŞ OLUCAM
BİLİYORUM ARA ARA VURUCAK CANIM YANICAK YİNE AĞLICAM NİŞAN TARİHİM GELDİĞİNDE AĞLICAM HELEKİ NİKAH TARIHIMDE ÇOK YANICAK İÇİM BİLİYORUM
ZATEN HEP AĞLIYORUM AMA HEP HAYIRLISINI İSTİCEM RABBİMDEN BELKİDE YİNE ONU İSTİCEM NASİP ET DİYE...
canım hiç birşey hayatta senden önemli degil bunu asla unutma ben çocuklugumdan beri yaşamadığım olay sıkıntı kalmadı anlatsam kelimeler yetmez bende senin gibi düşüncelere çok kapıldım bir çok kez intihardan döndüm ama arkamı döndüm bir baktımki kim için ney için değermi peki bende 7 yıl çıktım snra aileme karşı geldim gelip istediler 1ay sonra kendi amcasının oğlunun sevgilsini kaçırdı beni aile etrafıma herkeze dostuma düşmanıma rezil et aylardır evden çıkmadım doktora gittim ilaçlar içtim sonra düşündüm ki ne yapıyorum dedim bi kendime geldim ama içinde bulunduğum durumu kimseye anlatmadım kimseye açığımı vermedim bunuda asla unutma bu durumunu kimselere sölememeyeçalış alatmamaya çalış her kulaktan bir ses çıktıkca sen dahada çıkmaza giriyorsun untuma bunu ama şunu asla unutmaaa kimse için allahın verdiği cana kıyma hayat yaşanır güzel ayaklarının üstünde durmayı öğren cıvıl cıvıl sürdür o kişiye inat gördün parçalansın pişman olsun ama asla belli etme yaşadıklarını allah yardımcın olsun
Ölüm falan bunlar ne biçim sözler canım ya.Bu hayatta hiç bir şey senden kıymetli değil, önce bunu düşün. Zaten her şey güzel olacak olsaydı bitmezdi, öyle değil mi? Allah göstermesin, evlenip, sorun çıkınca boşanması daha zor ve kötü oluyor, böyle olsa daha mı iyi olacaktı. Hemen toparlanman lazım. Bu şekilde hayat geçmez.içinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık
sağol canım senden de allah razı olsun bak biraz daha güldüreyim seni. Bazı arkadaşlar sordu nasıl intihar ettin nasıl bi duyguydu dedim valla mideme öküz oturmuş gibiydi sanki hayatı tesbih yapmış sallıyo gibiydimben dönüyom dünya dönüyo ben dönüyom dünya dönüyo hıh sonra bi ışık huzmesi gözüktü gerisini hatırlamıyom derdim ah aha ama hissettiklerim çok farklıydı demek isteidğim bi süre sonra işin mizah kısmına takılıyosun
işte sorunda bu ya biz çok mutluyduk hiç kvga etmedik tartışmadık bile yada bilmiyorum artık ben takıntılı bir insan olmaya başladım
Canim benim tek tek okudum yazdiklarini.
Ve nihayet bu mesaji gordum.
Oyle sevindimki.
Daha guclu olucaksun merak etme.
Suna bak 1 gun icinde fikrin degisti ne guzel. Koca bi yol kat ettin intihar kelimesini agzina bile alma artik. Sen guclu bi kizsin bu cok belli. Simdi dusun, onunde koca bi omur var emin ol 1 gun icinde gerceklesen bu degisim yollar gectikce sadece yararina olucaktir. Hayat devam ediyor ve bu hayattaki guzelliklerde devam ediyor.
Ölüm falan bunlar ne biçim sözler canım ya.Bu hayatta hiç bir şey senden kıymetli değil, önce bunu düşün. Zaten her şey güzel olacak olsaydı bitmezdi, öyle değil mi? Allah göstermesin, evlenip, sorun çıkınca boşanması daha zor ve kötü oluyor, böyle olsa daha mı iyi olacaktı. Hemen toparlanman lazım. Bu şekilde hayat geçmez.
ah ah canım zaten önemli olan onun nasıl göründüğü değilki senin o nu nasıl gördüğün biz onları başımıza tac yapıyoruz
Siz takinti yapmissiniz bence yoksa bu kadar mutluysaniz, bir dovme raki masasi fotograf sorun olmamali.
öyle duygular olursa aç konunu bizlerin yorumlarını oku tekrar tekrar.CAnım benim sizlerle yazıştıkça inanın çok rahatladım ama deidm ya fikrleirm anlık öyle değişiyor ki resmen gün içinde kriz geliyor bana elimde değil kötü şeylere meyilleniyorum bir anda elimde değil bundan korkuyorum ben
Sigara mıııııı? Sakınnnn! Sakın sakın sakın sakınnn! Ben de böyle bunalımlı bir ruh haliyle başladım, 2 senedir içiyorum. Hamileyim diye azalttım bıraktım falan ama çok zorlanıyorum yani. Aman deyim. Sağlığınıza yazık.toparlanmalıyım biliyorum işin garibi sigaraya başladım ve içmeyi dahi bilmiyorum düşünün psikolojiyi