- 9 Nisan 2015
- 75
- 56
Hah boyle güçlü ol işte. Birak şu gariyi napcen sana ne hali varsa görsün lanet bi daha gorsen bile oyle havali olki seni kaybettiği icin o pişman olsunİYİ Kİ ÜYE OLMUŞUM BURAYA BENİ ÖYLE RAHATLATTINIZ FERAHLATTINIZ Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...
RABBİM YÜREĞİNİZDE NE VARSA SİZLERE NASİP ETSİN BENİM SADECE DUAYA İHTİYACIM VAR TOPARLANMAK İÇİN LANET İLAÇLARI İÇMİCEM ARTIK
KENDİ GÜCÜMLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞICAM
VE RABBİMDEN DE TEK DİLEĞİM O KADINI DÜŞÜRSÜN KAPIMA İŞTE O ZAMAN KAZANMIŞ OLUCAM
BİLİYORUM ARA ARA VURUCAK CANIM YANICAK YİNE AĞLICAM NİŞAN TARİHİM GELDİĞİNDE AĞLICAM HELEKİ NİKAH TARIHIMDE ÇOK YANICAK İÇİM BİLİYORUM
ZATEN HEP AĞLIYORUM AMA HEP HAYIRLISINI İSTİCEM RABBİMDEN BELKİDE YİNE ONU İSTİCEM NASİP ET DİYE...
benim annemi babannemler istememişler başı açık diye bi de kendilerine her bakımdan uygun bulmamışlar.
babam normalde uysal bi insandır ama annemi çok sevmiş ki bırakmamış onca baskıya ragmen.
babanneme gitmiş demiş ki onu kabul etmezseniz intihar ederim.
sonrası 2 yıl nişanlılık ve düğün dernek...
hasılı bir insan seviyorsa ne olursa olsun vazgeçmiyor.
2 yıl önce de benim erkek arkadaşımı ailem istemedi doğulu diye. baskılara dayanamadım ayrıldım.
sonra bir şekilde allem ettim kallem ettim ikna edip barıştım. sonrasında ise gercekten bana uygun olmadığını kendim görüp ayrıldım.
seni çok iyi anlıyorum benim olayın üstünden 8 yıl geçti bambaşka bi hayatım var ama hala sızlar kalbim yaşadıklarımdan ötürü. ben haketmedim neden bunlar başıma geldi demeden edemedim. ama olsun bide şöyle bişey var ben bu acıları yaşadım ya başka bi acı yıkamaz beni artık alıştım güçlüyüm ben herşeyden önemlisi artık çocuğum için güçlüyüm. Nişanlın senden bu kadar kolay vazgeçebiliyorsa gerçekten senin kadar sevmemiştir.olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir güçlü ol yenilme asla.Benimkide bir iftira alkolik gibi lanse edildim ve hiç kullanmadığım hlde ki sigara dumanından dahi rahatsz oluyorum çok ağrıma gitti ama alışkanlıklar var işte gün içinde bin kere fikrim değişiyor geçicek süper olucak diyorum 10 dk geçiyor yeni modum düşüyor kotuleşiyorum biri bişey srsa anında ağlıyorum kurtulmam lazım
görüyorumki hala o kadını düşünüyorsun nişan tarihinde ağlamayı planlıyorsun içinin yanacağından bahsediyorsun.
seninde dediğin gibi hayırlısını isteyeceksin.
ama mutlu olmak istiyorsan herşeyden önce o insanları beyninden, hatıralarından, ruhundan sileceksin yoksa tüm ömrün boyunca içinde taşırsın.
aşağıdaki hikayeyi oku
Affetme Üzerine Bir Hikaye
Bir lise öğretmeni bir gün derste öğrencilerine bir teklifte bulunur:
“Bir hayat deneyimine katılmak ister misiniz?”
Öğrenciler çok sevdikleri hocalarının bu teklifini tereddütsüz kabul ederler. “O zaman” der öğretmen.
“Bundan sonra ne dersem yapacağınıza da söz verin”
Öğrenciler bunu da yaparlar.
“Şimdi yarınki ödevinize hazır olun. Yarın hepiniz birer plastik torba ve beşer kilo patates getireceksiniz!”
Öğrenciler, bu işten pek bir şey anlamamışlardır. Ama ertesi sabah hepsinin sıralarını üzerinde patatesler ve torbalar hazırdır. Kendisine meraklı gözlerle bakan öğrencilerine şöyle der öğretmen:
“Şimdi, bugüne dek affetmeyi reddettiğiniz her kişi için bir patates alın, o kişinin adını o patatesin üzerine yazıp torbanın içine koyun.”
Bazı öğrenciler torbalarına üçer-beşer tane patates koyarken, bazılarının torbası neredeyse ağzına kadar dolmuştur. Öğretmen, kendisine “Peki şimdi ne olacak?” der gibi bakan öğrencilerine ikinci açıklamasını yapar:
“Bir hafta boyunca nereye giderseniz gidin, bu torbaları yanınızda taşıyacaksınız. Yattığınız yatakta, bindiğiniz otobüste, okuldayken sıranızın üstünde? hep yanınızda olacaklar.”
Aradan bir hafta geçmiştir. Hocaları sınıfa girer girmez, denileni yapmış olan öğrenciler şikayete başlarlar:
“Hocam, bu kadar ağır torbayı her yere taşımak çok zor.”
“Hocam, patatesler kokmaya başladı. Vallahi, insanlar tuhaf bakıyorlar bana artık.”
“Hem sıkıldık, hem yorulduk?”
Öğretmen gülümseyerek öğrencilerine şu dersi verir:
“Görüyorsunuz ki, affetmeyerek asıl kendimizi cezalandırıyoruz.
Kendimizi ruhumuzda ağır yükler taşımaya mahkûm ediyoruz. Affetmeyi karşımızdaki kişiye bir ihsan olarak düşünüyoruz, halbuki affetmek en başta kendimize yaptığımız bir iyiliktir….
Evet Arkadaşlar şimdi herkes ruhundaki ağır yükleri boşaltmaya başlasın mı nedersiniz
6
Hah boyle güçlü ol işte. Birak şu gariyi napcen sana ne hali varsa görsün lanet bi daha gorsen bile oyle havali olki seni kaybettiği icin o pişman olsun. onada kendi gibi bi gelin versin
işte bu. bunu okuduğumua çok sevindim. sensin önemli olan. hiç merak etme,bu dünya etme bulma dünyası,çıkar o kadındanda. acını yaşayacaksın vabii,ama inan herşey geçer. yine mutlu olacaksınİYİ Kİ ÜYE OLMUŞUM BURAYA BENİ ÖYLE RAHATLATTINIZ FERAHLATTINIZ Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...
RABBİM YÜREĞİNİZDE NE VARSA SİZLERE NASİP ETSİN BENİM SADECE DUAYA İHTİYACIM VAR TOPARLANMAK İÇİN LANET İLAÇLARI İÇMİCEM ARTIK
KENDİ GÜCÜMLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞICAM
VE RABBİMDEN DE TEK DİLEĞİM O KADINI DÜŞÜRSÜN KAPIMA İŞTE O ZAMAN KAZANMIŞ OLUCAM
BİLİYORUM ARA ARA VURUCAK CANIM YANICAK YİNE AĞLICAM NİŞAN TARİHİM GELDİĞİNDE AĞLICAM HELEKİ NİKAH TARIHIMDE ÇOK YANICAK İÇİM BİLİYORUM
ZATEN HEP AĞLIYORUM AMA HEP HAYIRLISINI İSTİCEM RABBİMDEN BELKİDE YİNE ONU İSTİCEM NASİP ET DİYE...
seni çok iyi anlıyorum benim olayın üstünden 8 yıl geçti bambaşka bi hayatım var ama hala sızlar kalbim yaşadıklarımdan ötürü. ben haketmedim neden bunlar başıma geldi demeden edemedim. ama olsun bide şöyle bişey var ben bu acıları yaşadım ya başka bi acı yıkamaz beni artık alıştım güçlüyüm ben herşeyden önemlisi artık çocuğum için güçlüyüm. Nişanlın senden bu kadar kolay vazgeçebiliyorsa gerçekten senin kadar sevmemiştir.olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir güçlü ol yenilme asla.
sen şimdi bi kaç gün dayan bak göreceksin ileride iyiki olmamış diyeceksin öyle bi kv ile siz daha çok sorun yaşardınız gerçekten allahın iyi kuluymuşsun. tamam aranız iyiyken ayrılmak zordur bilirim ama diyorum ya gerçekten sahiplenseydi seni değil annesi dünya gelse karşısına sana sahip çıkar senin soyledıklerine inanırdı
zaman zaman herşeyin ilacı. şu an öyle ama sonra bu duygulardan eser kalmayacakşu an yada başka bir zaman bir başkasına dokunma sanki haram acı gibi geliyor onun bir başkasına dokundugunu duysam içim yanar ama onlarıda vururum :)
işte bu. bunu okuduğumua çok sevindim. sensin önemli olan. hiç merak etme,bu dünya etme bulma dünyası,çıkar o kadındanda. acını yaşayacaksın vabii,ama inan herşey geçer. yine mutlu olacaksın
:) şuan çok yeni böyle hissetmen normal bi kaç yıl sonra bu konuşmayı yapsak emin ol anlatırken tebessüm bile edeceksin. insan intihar edişini gülerek anlatırmı ben artık anlatıyorum eskisi kadar acıtmıyor
Tövbe estagfurlah ne vurması bu kezde mapishanedenmi konu acceksinşu an yada başka bir zaman bir başkasına dokunma sanki haram acı gibi geliyor onun bir başkasına dokundugunu duysam içim yanar ama onlarıda vururum :)
zaman zaman herşeyin ilacı. şu an öyle ama sonra bu duygulardan eser kalmayacak
Tövbe estagfurlah ne vurması bu kezde mapishanedenmi konu acceksin
buradaki affetmek demek o insan ne yaparsa yapsın ben onu unuttum anlamındadır.Ne kadar da doğru bir hikaye affetmek büyüklüktür çok doğru evet ama canımızı yakan insanları nasıl affedebilir zki.. ben değil allah affetsin