belki de ölüm tek çaredir bana

adam olsaydı napardı biliyormusun giderdi günü alırdı ben evleniyorum bu kızla işinize gelirse derdi. bayılırsa bayılsın. bayılan ölmüyor

Bende ilaçlar falan okuyunca Allah korusun ciddi bi rahatsızlığınız var sandım. Annesi için sizi yarı yolda bırakan adam için ne olduğunu belli etti diye 2 rekat şükür namazı kılın bence!!

adam olsaydı napardı biliyormusun giderdi günü alırdı ben evleniyorum bu kızla işinize gelirse derdi. bayılırsa bayılsın. bayılan ölmüyor

bizim nikah tarıhımız alınmıştı 1 ağustos neler düşünmedim ki gelsin yheter ki desin savaşalım çıkar giderdim onunla

rabbim sanada yardım etsin rabbim kimseye acı yaşatmasın ben her gece dua edip yatarım rahatlamak için elbet rabbim
in bir hikmeti vardır en iyisini o bilir
Her insanin dibe vurdugu zamanlar vardir bunu biliyiosun zaten sen akilli bir kizsin ve bence bu dibe vurmanin ardindan cok feci ayaga kalkacaksin , hic olmadigin kadar guclu ve kararli , iste o zaman arkanda biraktiklarin icin cektiklerinin ne kadar bos oldugunu goreceksin
Acini yasa ama canina kiymayi dusunmeden

canım ben de nişan atmıştım. şimdi şükrediyorum iyi ki atmışım diye. baya oluyor gerçi. 4 sene olmuştur.
hiçbir şey için bu kadar üzülmeye değmez.
insanlar ne acılar yaşıyorlar. yatıp kalkıp şükredeceğin yere küfrediyorsun gibime geliyor..

Hayatta tek kişi o varmış gibi düşünmekten vazgeçip sadece kendini seversen kazanırsın ama hayattan bezmiş ona mecbur ona bağımlı ve sadece o varmış gibi davranırsan kaybeden sen olursun sadece olan sana olur.. Gastriti biraz streste tetikliyo.. Kayınvaliden oğlunamı yakıştırmıyor seni bırak yakışanı bulsun oğlu seni seviyorsa zaten senin için mücadele eder ama sen böyle hayattan bezmiş gibi davranırsan sözlünüde kendinden iter uzaklaştırırsın.. Kendine güven önem ve değer ver...

Bende ilaçlar falan okuyunca Allah korusun ciddi bi rahatsızlığınız var sandım. Annesi için sizi yarı yolda bırakan adam için ne olduğunu belli etti diye 2 rekat şükür namazı kılın bence!!

beynim yandı yemin ederim :/ o kadar haklısınız ki hepiniz

Durumuna üzüldüm. Ama sözlünü gerçekten arkanda dursaydı, sizi bırakmazdı. Koskoca adam, annesi ayılıp bayılıyor diye arada kalmazdı. Ben bu kızı seviyorum ve evleneceğim der noktayı koyardı. Ortak bir noktaları yok diyorsun ama demek ki var ki, oda arada kalmış. Böyle aşkına sahip çıkamayan bir erkek için bırak intiharı göz yaşı dökmeye bile değmez.

Emin ol evlenseydiniz daha beter olurdu. Her haltta arada kalırdı ve o zaman daha çok üzülürdün.

belkide bende bunu diyeceğim bilmiyorum belkide demiyeceğim zaman..yalan değil küfrediyorum

bizim nikah tarıhımız alınmıştı 1 ağustos neler düşünmedim ki gelsin yheter ki desin savaşalım çıkar giderdim onunla
karakteri zayıfmış bu bile senin evlenseydin yaşayacaklarının göstergesi. o annesi ne dese biraz mırın kırın edip onaylayacakmış. verilmiş sadaakan varmış

sen farkında degilsin ama rabbim sana bir işaret vermiş onlardan uzak tutmuş böyle önyargılı olan insan kendini fark ettirmiş demekki sen evlensendin daha neler yaşayacaktın kimbilir ...
kendinden baska kimsye bu kadar deger verme lütfen üzülen sen olursun.
o aklına getirdigin seyi sakın düşünme bile sen böyle bişey yaptıgında ailen nasıl üzülecek bunu düşündünmü hiç.

Aman Sıkma canınınya kocan değil bişey değil değer mi? Ben kocam için Canımdan vazgeçmem sen elin adamından bahsediyosun. Allah'ın verdiği canı Allah alır.

vallahi yakıştırmama olamaz benim gibi kızı bulursa öpsün balşına koysun o mütevazi olamıyorum çünkü ben hayatımı değiştirdim onlar için saçlarım marjınaldı benim farklı renkler vs bakırdı kadına göre saç siyah olmalı uzun olmalı saçımı bile uzatyrdum gittim koyu kahve yaptım malım mal

bende nişan attım nefes alamadığımı hissediyordum 2 sene kadar once. şimdi neoldu eğer ki nişanı atmasaydım simdi evli olurdum ve suanki erkek arkadasımla tanısamazdım onunla yasadığımı ask sanardım omur boyu. meğer değilmiş beni üzen evlilik hayallerimin yıkılmasıymıs. gercekten asık olunca anladım.

onun tek korkusu şuydu anneme bişey olursa benden olması vebalını almıyım e benim vebalim nolcek

belkide bende bunu diyeceğim bilmiyorum belkide demiyeceğim zaman..yalan değil küfrediyorum

evlilik zaten zor. bir de böyle kaynana ile uğraştığını düşün hayatın zehir olurdu valla.

eğer "iyi ki ayrılmışım" demezsen gel beni bul tokatla. bu kadar iddialıyım.

neyse canım acının sıcağındasın şimdi, atlatınca sakince düşünürsün.

yaşayan biri olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…