herşeyin mutlaka vardır bir çaresi hemen umutsuzluğa kapılma istediğin şey olmuyorsada belki senin için böylesi hayırlıdır. anladığım kadarı ile inançlı bir insansın duaya sarıl...
Ne oldu niye bu kadar ümidini kestin
hayat o kadar güzelki. bu güzellik için savaşmaya değer inaniçinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık
Sabret canim kimse senden degerli degil. Suan cikmazda gibi hissediyorsun ama emin ol hersey geciyor. Sorun ne ?
Sakın canım sakın ha böyle düşünme .. Ben hayatımın en kötü döneminde eşimle tanıştım ve evlendim.. Kötü dönemimi söyle anlatıyım sana ; iş yerinde mobing e uğradım hiç bir şey ispat edemedim kovuldum beş parasız kaldım ,akaninde çok ağır bir rahatsızlık geçirdim hastanede 2 ay yattım öyke bir haldeyken 2 yıllık nişanlım benden ayrıldı üstelik 3 ay sonra evlenecektik, o dönemde en yakın dostum beni sırtımdan vurdu hayatımı dahada mahvetti.. Bir kanepede aç susuz 6 ay bilinçsiz yattım.. Sonra eşimle tanıştım tamda hayatım bitti dediğim anda evlendik ve şimdi allah izin verirse bir oğlum olucak ., demek istediğim sakın ama sakın Allahın senin için yaşatacaklarını hiçbir zaman bilemezsin
Bu hayatta en değerli sensin...kimse için üzülmeye değmez,hele canına kıymaya hiç...
seni sen olduğun için sevmeyen biri için değermi. bırak Allahaşkına,başına dermi alıyorsun.sorun sözlümü hala sevmem kapalı olmamam kolumda dövme olması yıllr oncesi facete cekılen masada rakı olan biryerde oturmam daha ne diyim ne alkol alırım ne sigara içerim ben türk kahvesi bile iç.emiyorum gastritim var 1 haftada 5 kilo verdim
hayat o kadar güzelki. bu güzellik için savaşmaya değer inan
. güçlü olacaksın. hepimiz neler yaşıyoruz biliyormusun. ben en sevdiklerimi kara toprağa verdim annemle babamı.
o yüzden bir nişandan ayrılma bunu sana yaşatmasın.
o kadar daha kötü acılar varki hayatta.
ama bak ben bunları yaşadım ama hala hayatı seviiyorum. hayat yinede yaşamaya değer.
şimdi yapacağın o ilaçları çöpe atmak.
bir nefes al,herşeyde hayır var de.beterin beteri var de.
ve bu fikri unut. değmez inan. bir gün bunu hatıırlayıp ya neden bu kadar mahvettim diyeceksin kendimi
sen bunun içinmi üzüyorsun kendini hayatta hiç birşeye kendinden fazla değer verme sevmede. inşallah daha iyi insanlar çıkar karşına iyikide olmamış dersin.kaynana denen varlığın çaresi yok
Ölene 3 gün ağlanır. Keşke kurtuluş olsaydı.içinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık
off. nolacak biliyormusun olan sana olacak. birde anneciğinle babacığına. elin herifi bir ağlar 2 ağlar sonra unutur.. değermi canım ya değermi.denedim geçen hafta içtim ilaç bi halta yaramadı kusmaktan başka ama olmuyor
aaaa ya hu daha 28 yaşındasınız. neler söylüyorsunuz. çok basit olacak ama elin oğlu için değer mi candan geçmeye? yok mu başka seveniniz, sizi hayata tek bağlayan o mu? sizi kabullenemeyen, dövmeye, rakıya takılan adamla ömür geçer mi Allah aşkına? insanlar ne acılar yaşıyor da vazgeçmiyor yaşamaktan. evladını veriyor toprağa yine de yaşıyor? nişanlıdan ayrılınca kendinden geçer mi insan?