- 14 Nisan 2015
- 737
- 357
- 36
Hakkinda böylesi hayirliymis demekki
hyırmı şer mi bilmiyorum şu an düşünemiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkinda böylesi hayirliymis demekki
adam olsaydı napardı biliyormusun giderdi günü alırdı ben evleniyorum bu kızla işinize gelirse derdi. bayılırsa bayılsın. bayılan ölmüyorprotesto değil asla adam normal yaşantısındada anen baya karşı mesafeli ondaki sadece saygı sevgide değil aıle ıle khvltı ypmaz onlarla yemek yemez kaç kez şahit oldum evde oylece oturur kımseyle konuşmaz çunku konuşcak bişeyi yokki ne konuşsun ortak bir şey yok..
Olur olur sen gel biz senin kafanı dağıtırız :)işe geliyorum hergün burda kafa dağıtmaya çalışyrm tekim ama olmuyor
içinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık
adam olsaydı napardı biliyormusun giderdi günü alırdı ben evleniyorum bu kızla işinize gelirse derdi. bayılırsa bayılsın. bayılan ölmüyor
Her insanin dibe vurdugu zamanlar vardir bunu biliyiosun zaten sen akilli bir kizsin ve bence bu dibe vurmanin ardindan cok feci ayaga kalkacaksin , hic olmadigin kadar guclu ve kararli , iste o zaman arkanda biraktiklarin icin cektiklerinin ne kadar bos oldugunu goreceksinrabbim sanada yardım etsin rabbim kimseye acı yaşatmasın ben her gece dua edip yatarım rahatlamak için elbet rabbim
in bir hikmeti vardır en iyisini o bilir
Olur olur sen gel biz senin kafanı dağıtırız :)
Bende ilaçlar falan okuyunca Allah korusun ciddi bi rahatsızlığınız var sandım. Annesi için sizi yarı yolda bırakan adam için ne olduğunu belli etti diye 2 rekat şükür namazı kılın bence!!
protesto değil asla adam normal yaşantısındada anen baya karşı mesafeli ondaki sadece saygı sevgide değil aıle ıle khvltı ypmaz onlarla yemek yemez kaç kez şahit oldum evde oylece oturur kımseyle konuşmaz çunku konuşcak bişeyi yokki ne konuşsun ortak bir şey yok..
canım ben de nişan atmıştım. şimdi şükrediyorum iyi ki atmışım diye. baya oluyor gerçi. 4 sene olmuştur.
hiçbir şey için bu kadar üzülmeye değmez.
insanlar ne acılar yaşıyorlar. yatıp kalkıp şükredeceğin yere küfrediyorsun gibime geliyor..
karakteri zayıfmış bu bile senin evlenseydin yaşayacaklarının göstergesi. o annesi ne dese biraz mırın kırın edip onaylayacakmış. verilmiş sadaakan varmışbizim nikah tarıhımız alınmıştı 1 ağustos neler düşünmedim ki gelsin yheter ki desin savaşalım çıkar giderdim onunla
Tabikide hayırlısı olmuş ileride belki seni daha ne gibi sorunlar bekliyodu her hayirda bi şer her serde bi hayir vardır canimhyırmı şer mi bilmiyorum şu an düşünemiyorum..
Hayatta tek kişi o varmış gibi düşünmekten vazgeçip sadece kendini seversen kazanırsın ama hayattan bezmiş ona mecbur ona bağımlı ve sadece o varmış gibi davranırsan kaybeden sen olursun sadece olan sana olur.. Gastriti biraz streste tetikliyo.. Kayınvaliden oğlunamı yakıştırmıyor seni bırak yakışanı bulsun oğlu seni seviyorsa zaten senin için mücadele eder ama sen böyle hayattan bezmiş gibi davranırsan sözlünüde kendinden iter uzaklaştırırsın.. Kendine güven önem ve değer ver...
Durumuna üzüldüm. Ama sözlünü gerçekten arkanda dursaydı, sizi bırakmazdı. Koskoca adam, annesi ayılıp bayılıyor diye arada kalmazdı. Ben bu kızı seviyorum ve evleneceğim der noktayı koyardı. Ortak bir noktaları yok diyorsun ama demek ki var ki, oda arada kalmış. Böyle aşkına sahip çıkamayan bir erkek için bırak intiharı göz yaşı dökmeye bile değmez.
Emin ol evlenseydiniz daha beter olurdu. Her haltta arada kalırdı ve o zaman daha çok üzülürdün.
belkide bende bunu diyeceğim bilmiyorum belkide demiyeceğim zaman..yalan değil küfrediyorum